20 Haziran 2014 Cuma

Benri Kuru Şampuan


Merhaba arkadaşlar.. Bugünkü yazı konum geçtiğimiz günlerde Gratis'in gönderdiği paket içinden çıkan Benri kuru şampuan oluyor. Hayatında hiç kuru şampuan kullanmamış biri olarak bu tarz ürünleri merak ediyordum ancak bir türlü almak için elim gitmemişti. Bu vesileyle denemiş oldum.

Benri Kuru Şampuan

Saçlarım yağlı değildir ancak az ve ince tellidir. Genelde de yıkadıktan sonraki gün saçlar kafama yapışır ve kötü bir görüntü oluşturur. Bu nedenle yıkadığımın ertesi günü saçımı hiç açık bırakamam, toplamak durumunda kalırım.

Bu ürünü iyice denemek için saçımı yıkadıktan sonraki 3. gün kullandım. Akşamında da saçımı yıkadım zaten.. Saç diplerime sıkıyor, biraz bekliyorum. İlk başta ıslak bir hissi oluyor. Kurudukça beyaz, pudramsı bir doku oluşturabiliyor ancak saçı fırçalayınca bu pudramsı doku kayboluyor.

Yukarıda da yazdığım gibi kolay yağlanan saçlara sahip değilim. Yani ürünü kullanırken saçlarımda bariz bir yağ yoktu. Bu üründen beklediğim saç diplerine hacim vermesiydi. O hacmi de verdi. Bu hacim benim saçlarımda normal saç spreylerinin verdiğinden daha kalıcı oldu. Yalnız saçları sertleştirdiğini de belirtmek durumundayım. Bu, benim boyasız ve aşırı yumuşak, ince telli saçlarımda çok büyük bir sorun olmadı ancak boyalı, kalın, sert saçlarda istenmeyen bir durum olacaktır.

Aşağıdaki resimde saçlarımı yıkadıktan sonraki 3. gün Benri'yi sadece saç diplerimde kullandığım halini görmektesiniz. Bence hiç fena değil..

Benri Kuru Şampuan

Benri kuru şampuan klasik saç spreyi kokusuna sahip. Saç diplerime sıktığımda çok olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadım. Kafa derimde sedef var, sedef olan bölgede ilk sıktığımda yanma yapıyor ancak kısa süre sonra yanma hissi kayboluyor. (Sedefli bölgede şampuanlar bile yanma yaptığından sanırım bu durumun normal olduğu söylenebilir.)

Sonuç olarak yağlı saçlarda ürünün gerçekten yağı alıp almadığını bilemiyorum ancak hacim verdiğini (saçı sertleştirerek) söyleyebilirim. Ben de hacim verici bir ürün olarak kullanmaya devam ediyorum. Bence aşırı derecede yumuşak, kafaya yapışan, ince telli saçlara uygun bir ürün ancak şampuanın yerine geçmediğini kesin olarak söyleyebilirim.

Fiyatı 6TL.. Gratis'lerde bulabilirsiniz.

* Basın ürünüdür. Görüşlerim tarafsız ve objektiftir.

2 yorum :

  1. Merhabalar, bu ürünü kullanmadım ama yazdıklarınız doğrultusunda şunları söyleyebilirim.
    Size ve kullanacak olanlara Elidorun kuru şampuanını öneriyorum. Bahsettiğiniz sertleşmeyi ve beyaz pudra görünümünü asla vermiyor. Görüntüden anladığım kadarıyla da yağlanmayı giderememiş gibi duruyor. Yazımı okuyun ve elidoru mutlaka deneyin.

    http://nildanindunyasi.blogspot.com.tr/2014/06/elidor-canlandirici-kuru-sampuan.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...