30 Mart 2014 Pazar

Sleek Garden of Eden Far Paleti


Öncelikle bugünkü yerel seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını dileyerek yazıma başlıyorum. Bir kaç günlük aradan sonra bir far paleti yazısıyla karşınızdayım. Bugünkü yazı konumuz Sleek'in Garden of Eden far paleti..

Sleek Garden of Eden

Sleek Garden of Eden

Bu palet naturel ve yeşil tonda renklerden oluşuyor. Kısaca doğadaki sıkça görülen renkleri barındırıyor denebilir. Maalesef paletin içindeki renklerin isimleri palet üzerinde yazmıyor. Onun yerine aşağıda görüldüğü gibi plastik koruyucunun üzerinde yazıyor.

Sleek Garden of Eden

Paletteki farlardan Gates of Eden ışıltılı turuncu/bakır, Eve's Kiss ışıltılı pembe, Paradise on Earth ışıltılı pembe/kahverengi, Python ışıltılı kızıl kahve, Forbidden mat mor tonlu gri, Flora mat kızıl kahve, Entwined mat yapılı, ince ışıltılı sütlü kahverengi, Adam's Apple mat sarı tonlu açık yeşil, Fig ışıltılı altın tonlu yeşil, Evergreen ışıltılı, canlı yeşil, Fauna ışıltılı orman yeşili, Tree of Life mat çimen yeşili olarak tanımlanabilir.

Sleek Garden of Eden

Farların yapılarını genel olarak beğendim ancak sorunlu bir kaç renk var. Entwined sert yapılı ve pigmentasyonu çok iyi değil, Adam's Apple da fazla pudramsı ve pigmentasyon açısından zayıf. Diğer renklerde ise çok büyük bir problemle karşılaşmadım. 

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: Gates of Eden, Eve's Kiss, Paradise on Earth, Python, Forbidden, Flora
Alt sıra soldan sağa: Entwinted, Adam's Apple, Fig, Evergreen, Fauna, Tree of Life)

Sleek Garden of Eden

Paletle yaptığım iki makyajı göstermek istiyorum. Aşağıdaki makyajda gözün iç tarafında Paradise on Earth, orta kısmında Fig, dışa doğru Evergreen, en dışta Flora, crease bölgesinde Gates of Eden kullandım.

Sleek Garden of Eden

Sleek Garden of Eden

Aşağıdaki makyajda ise gözün iç tarafında Entwined, orta kısmında Forbidden, dış bölümde ve crease bölgesinin dış bölümünde Gates of Eden, crease bölgesinin iç kısmında da Evergreen kullandım.

Sleek Garden of Eden

Sleek Garden of Eden

Paleti Cloud10Beauty'den 9.99 Euro'ya almıştım. Verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Tabi kozmetik yasağı olduğunu ve siparişin riskli olduğunu da hatırlatmak isterim. Bu riske girmek istemezseniz Gittigidiyor'da Sleek ürünlerini satan satıcılar mevcut ancak tabi fiyat çok daha pahalı.

Sleek'ten aldığım diğer paletler:


Maalesef tembelliğimden dolayı bu paletlerin hiç birini bloga koyamadım. Özellikle merak ettikleriniz varsa yorum olarak yazarsanız önceliği onlara vermek isterim. 

İyi Pazar'lar dilerim..

13 yorum :

  1. Renkleri cok hos . Ahh ahh bir sleek paletim bile yok cok iclendim su an :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) keşke Gratis Watsons biri getirse de herkes alabilse

      Sil
  2. bende de oh so special var ama açık renk pig. çok kötü bazlı eh işte :) bu palette çok güzelmiş en sevdiğim renk evergreen oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh So Special'ı henüz denemedim ama pigmentsizse sevmeyeceğim sanırım. Bu palet fena değil, bir iki renk kötü bunda da..

      Sil
  3. Bu paleti çooook istiyordum. Yazını da görünce iyice alasım geldi. Çok yakışmış yaptığın makyaj da harika olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. alt sıradaki 3 yeşil hariç güzel renkleri olan bir palet alınabilir.. o aqua collection paleti hiç görmemiştim bak onu merak ettim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aqua sanırım eski bir koleksiyondan. Kısa zamanda yazısını yazacağım. :)

      Sil
  5. Yaptığın makyajlar harika.Sırasıyla paletleri tanıtmaya başla bence :) Yazılarını okumayı çok seviyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. Hepsini yayınlayacağım, sanırım 5 palet bir yazı şeklinde ancak bitiririm :)

      Sil
  7. Vayy renkler ne kadar güzel güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...