8 Şubat 2014 Cumartesi

Bir Palet, Üç Makyaj, Too Faced A Few Of My Favorite Things


Too Faced A Few Of My Favorite Things paletinin yazısından sonra, bu devam yazısında size bu paletle yaptığım üç makyajı göstermek istiyorum. Paletin yazısında da belirttiğim gibi paletteki renk çeşitliliğinden dolayı pek çok makyaj olasılığı mevcut. Ben aklıma gelen ilk üçü yaptım.

İlk makyajımız naturel tonlarda, basit bir makyaj. Bu makyajda göz makyajında, gözün içinden dışına doğru sırayla Honey Honey, Crisp Apple Strudel, Milk Chocolate ve Dark Chocolate kullandım. Crease bölgesinde de iç tarafta Tinsel, dış tarafda Milk Chocolate ve Dark Chocolate var. Eyeliner olarak kirpik diplerinde Dark Chocolate, aydınlatıcı olarak kaş altında Snowflakes bulunuyor. Rimel ise burada yorumladığım Oriflame Wonder Lash Enhancher Purple Shimmer. Ayrıca yanaklarda kontür olarak Chocolate Soleil, bronzer olarak karıştırılarak sürülmüş Sun Bunny bulunuyor. Dudaktaki ise Lip Injection Color Bomb Bee Sting..







İkinci makyajımız ilkinden daha renkli. Bu makyajda gözlerde içten dışa doğru Honey Honey, Buche De Noel, Evergreen, crease ve dış bölgede Party time, kirpik diplerinde ve dışa doğru eyeliner olarak Pure Glam bulunuyor. Kaş altında aydınlatıcı olarak Cream Colored Ponies, kirpiklerde yine paletten çıkan Too Faced Better Than Sex rimel var. Ayrıca yanaklara Melt Into Spring, dudaklara ise Too Faced Lip Injection Color Bomb Bee Sting uyguladım.






Üçüncü makyaj ise pembe tonlarda, biraz daha romantik bir makyaj. Göz kapağının genelinde Taffy, gözün dış tarafında ve crease bölgesine doğru Bluff var. Ayrıca üst göz kapağında kuyruklu eyeliner ve kirpiklerde Better Than Sex rimel bulunuyor. Yanaklarda Raindrops On Roses, dudaklarda MAC Personal Taste lipglass var.






İşte böyle.. :) Siz paletle nasıl makyajlar yapardınız?

18 yorum :

  1. Makyajlar şahane her zamanki gibi ama 2. ye ayri bayıldım.

    YanıtlaSil
  2. Yine harika bir yazı. En sevdiğim yazıların, bir paletten çıkardığın birden çok makyaj. Bol görselli bu yazılarının her kelimesini sindire sindire okuyorum :)
    Konuya gelecek olursak bütün makyajların birbirinden güzel her zamanki gibi. Ama benim favorim 2. makyajın oldu.

    YanıtlaSil
  3. Göz makyajı konusunda gerçekten devrim yaratıyorsun.
    Bayıldım mı? Bayıldım :)
    dnzyildizi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Makyaj konusunda çooook başarilisin gercekten :) O yesilli sarili olan makyaja öldüm bittim ♥♥

    YanıtlaSil
  5. İlkine bayıldımmm!! hele mavi lensle mükemmel olmuş:)

    YanıtlaSil
  6. Cansucum bu paleti aldığımdan beri aklımda hep soru işareti vardı. Youtuber arkadaşımız Lily bu paletin renklerinin gözdeki duruşunu beğenmediğini söylemişti, ben de şüpheye düşmüştüm. Ama bence sende gayet güzel durmuş. Senin makyajlarına söylenecek hiçbir şey yok, senden daha iyi göz makyajı yapan pek bilmiyorum. Keşke video da çeksen de biz de biraz öğrensek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farlar güzel bence, sadece sorunlu bir kaç renk var. Onlar da baz ile adam edilebiliyor. Party Time pigmentsiz mesela ama crease bölgesinde güzel duruyor. Onun dışında gözde kullanılabilecek bir renk değil.

      Güzel sözlerin için teşekkürler. :) Hep yazıyorum aslında ama video işi beni biraz korkutuyor. Youtube'da çok fazla olumsuz insan var ve ben olumsuz sözlerden çok etkilenen bir insanım ama ileride lens videolarıyla başlamayı düşünüyorum.

      Sil
    2. Paleti incelediğiniz yazıdan beri bu palet rüyalarımdaydı. Şimdi bir de uygulanmış hallerini gördüm ki oof of:( Ebay,amazon ve aklıma gelen bilimum siteyi taradım ama palet yok yok yok. Bulabileceğim bir yer gelir mi acana aklınıza?
      Makyaj uygulamalarınız her zamanki gibi çok başarılı olmuş,çok yakışmış.
      Sevgiler...

      Sil
  7. Çok teşekkürler, beğendiğinize sevindim. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...