20 Aralık 2013 Cuma

MAC Perfectly Poised Mineralize Skinfinish


Geçen hafta MAC'in Divine Night koleksiyonundan aldığım üç ürünün yazısını burada yazmıştım. Koleksiyondan aldığım bir diğer MSF olan Perfectly Poised o zaman daha elime ulaşmadığından yazısını yeni yazabiliyorum.


Bu MSF de koleksiyondaki diğer MSF'ler gibi iki renkten oluşuyor ve iki renk birlikte veya ayrı ayrı kullanılabiliyor.


Perfectly Poised pembe yansımaları olan ışıltılı bej ve turuncu tonlara sahip bronz renklerinden oluşuyor.


Bej olan kısım az renk veriyor ancak pembe yansımalı ışıltılarını hoş buldum. Turuncu/Bronz olan kısım ise biraz daha pigmentli. İkisi birlikte karıştırıldığında bej kısım nedeniyle renk bir hayli açılıyor ve şeftalimsi bir hal alıyor. İkisi birlikte kullanıldığında biraz metalik bir görünüme sahip oluyor. Bejdeki pembe yansımalar iki renk birlikte uygulandığında da rahatça seçiliyor. Bence ürünün en büyük özelliği de bu pembe yansıma.. Rengi basitlikten çıkarıp derinlik katıyor.

Swatch
(Soldan sağa: Bej kısım, turuncu/bronz kısım, ikisinin karışımı)


Yanakta görünümü


Tüm yüzde görünüşü
(Uykusuzluktan çöken göz altlarımın kusuruna bakmayın.)


Bu MSF'yi gerçekten sevdim. Scene to be Seen'den sonra ikinci favorim oldu. Şöyle de bir uyarım olsun. Yanaklarınız gözenekliyse veya pürüzler varsa bu renk metalik/ışıltılı yapısıyla bu pürüzleri olduğundan daha fazla gösterebilir. Ayrıca yanaklarında ışıltı sevmeyenlere de öneremem.

Perfectly Poised sanıyorum maccosmetics.com.tr'de tükendi ancak MAC mağazalarında belki hala bulunabilir. Fiyatı 84TL.

8 yorum :

  1. Aydınlatıcısı çok güzelmiş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafif renk veriyor ama pembe yansımaları güzel. :)

      Sil
  2. Makyajınız inanılmaz güzel olmuş! Şahane yakışmış renkler bayıldım, çok merak ettim göz makyajınızı hangi farlarla yaptınız benzerini denemek istiyorum da elimde varsa :) Zaten yaptığınız bütün makyajlara bayılıyorum ben :) Bu arada elinizdeki nars allıkların yazısını yazmayı düşünüyo musunuz, bende bir iki almaya başladım ama karar veremiyorum yol gösterici olur sizin yazınız diye düşünüyorum, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz makyajını theBalm Nude Tude paletiyle yaptım. Nars'larla ilgili bir yazı olabilir, elimdeki çoğu allığın azısını yazmadım, toplu aradan çıkar. Güzel yorum için çok teşekkür ederim. :)

      Sil
  3. makyajların çok güzel. hele göz makyajına bayılıyorum!
    yalnız bu fotoğrafta göz altların biraz mor çıkmış. sanırım concealer ile far biraz karışmış kenarlarda farkettin mi? :/

    bir de ben ne kadar değişik renkleri kullanmaya çalışsam da, göz makyajımın sonunda bütün renkler birbirine karışıyor. Bordo kullansam, diğer renklerle karışıp solup gidiyor. Kahverengiler karışıyor. Net bir geçiş hiç yakalayamıyorum :( anlatması da zor bi durummuş yalnız bu umarım anlamışsındr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.. Özellikle bordo far biraz dökülen türde bir fardı, o nedenle dışlara karışma yapmış olabilir. Bir de son zamanlarda yazıda yazdığım gibi çok uykusuzluk çekiyorum, o yüzden göz altlarım yumruk yemiş gibi oldu, onun da etkisi var.

      Sorunu anladım. :) Ben genelde farları çok karıştırmamaya dikkat ediyorum Çok karıştırınca renkler belli olmuyor, az karıştırınca geçişler çok sert oluyor. İkisinin arası bir şeyler yapmak gerekiyor.

      Sil
  4. Bu MSF'yi bende aldım ancak aklım Scene to be Seen'de kaldı :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, Scene to be Seen de çok güzel. Şahsen ikisi arasında Scene to be Seen'i tercih ederim ama bu da çok güzel

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...