30 Mart 2013 Cumartesi

Elca 14 Şubat Alışverişi

1 aylık bir aradan sonra tekrar merhaba diyorum. Normalde arayı bu kadar uzatmaya niyetim yoktu ama son zamanlarda yine blogdan soğuma moduna girmiştim. Bu aralar bu durum sık olmaya başladı, hatta bazen blogu kapatmayı bile düşündüğüm oluyor. Sonra verdiğim onca emeği düşünüp vazgeçiyorum. Önümüzdeki bir kaç gün içinde cevaplanmamış yorumları ve emailleri de cevaplayıp blogu normal düzenine döndürmeyi düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde çok enteresan yazıların sizi beklediğini hatırlatırım. ;)

Haliyle bu kadar ara verince bu yazı da oldukça gecikmiş bir yazı oluyor. 14 Şubat sabahı Elca'da 14 Şubat'ta MAC indirimi olduğuna dair bir email alınca işe gitmeden doğrudan Elca'ya gittim. Tahmin ettiğim gibi raflar tıka basa doluydu. Geçtiğimiz yılbaşı koleksiyonu Glamour Daze'den, Marilyn Monroe'dan parçalar yanında 2012'de satışına son verilen normal ürün serisinden fondötenler, rimeller de bulunuyordu.

Alışverişimin büyük kısmı Glamour Daze parçalarından oluştu. Bu koleksiyondan 3 set, 3 far, 1 fluidline aldım. Bunun yanında Marilyn Monroe'dan 1 far ve normal seriden 1 fondöten ve 1 rimel aldım.



Glamour Daze setlerinden iki tanesini almam tamamen şans eseri oldu çünkü sadece birer tane mevcuttu, meğerse yanlışlıkla getirilmişler ve indirimde değillermiş. Ancak, görevliler bana çok yardımcı oldular, merkezi arayıp ürünlere indirim tanımlattılar, ben de bu şekilde alabildim. 

Öncelikle setleri göstermek istiyorum. All For Glamour Gorgeous Bronze Face Kit'ten ben gittiğimde bol miktarda vardı. Bu set, çok şık bir kutu içinde bej tonlarda hafif ışıltılı bir bronzer (Golden), açık pembe, gri/kahve, koyu mor renklerden oluşan üç far (Hearts-a-flutter, Romance Me, Shadowy Lady), ışıltılı bej ve vişne çürüğü renklerden oluşan iki ruj (Barely Lit, Headturner) ve iki taraflı fırçadan (275SE/316SE) oluşuyordu. Bu seti resimlerini çektikten sonra anneme hediye ettim.




Tek bir tane olan ve indirim tanımlatarak aldığım setlerden biri Primped Out Eye Look Bag Decadently Pink'ti. Bu set içinde leopar desenli makyaj çantası, açık pembe ve koyu mor renklerden oluşan ikili far (Radial Pink, Shadowy Lady), mor renkli göz kalemi (Bordeaux Powerpoint kalem), siyah renkli Opulash rimel ve 275SE far fırçası bulunuyor.


Yine tek bir tane olan ve indirim tanımlatarak aldığım Smoky Eyes Fabulousness göz farı paletini ayrıntılı olarak ayrı bir yazıda ele alacağımdan sadece resmini gösteriyorum.


Aynı şekilde ayrı yazıda ayrıntılı olarak ele alacağım Select SPF15 NC20 fondöten, Marilyn Monroe farlarından Showgirl, Pro Lash rimel ve Glamour Daze'in fluidline'larından Catch Me Eye'ı şöyle bir gösteriyorum.


Ve çok sevdiğim Glamour Daze Extra Dimension farları.. Koleksiyon çıktığında iki rengini almış ve burada göstermiştim. Üç rengini de indirimli almış oldum. Bunlar için de ayrı yazı gelecek.


Gördüğünüz gibi oldukça kapsamlı bir alışverişti. Fiyatlar çok iyiydi. Face Kit 55TL, Eye Look Bag 45TL, far paleti 45TL, Select SPF15 fondöten 25TL, Marilyn Monroe far 21TL, fluidline 16TL, Pro Lash rimel 20TL, Extra Dimension farlar 15TL'ydi. Orjinal MAC için hiç kötü değil.

Elca maalesef sadece İstanbul'da var. Hafta içi mesai saatleri içinde Ayazağa'daki Sun Plaza'daki ufak mağazalarından indirimli alışveriş yapabilirsiniz.

17 yorum :

  1. hayır hayır sakın kapatma! sen bana renkli lens almak için ilham verdin! 28 yaşında ilk kez renkli lens taktım çünkü şimdiye kadar hep lensin doğal durmadıgını düşünürdüm. sen aksini kanıtladın benim için :) ve zevkine çok güveniyorum. şu seçtiğin ürünler bir harika. keşke alabilecek olsam ama bakmak bile inan büyük zevk veriyor. sakın blogunu kapatma. kapatacak gibi olursan da en başta neden açmak istediğini hatırla :) eminim içindeki o ses sana izin vermeyecektir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. :) Bazen sıkıntı basıp kapatacağım diyorum ama sonra vazgeçiyorum. Bu tür yorumlar alınca çok seviniyorum, birilerine yararlı olabiliyorsam blog amacına ulaşmış demektir. :)

      Sil
  2. Hepsi harika görünüyor :) güle güle kullanın glamour daze farlarla yapacağınız makyajları ve yazılarını bekliorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Yakında far paletiyle yapacağım makyajı yayınlayacağım.

      Sil
  3. Sakın kapatmayın blogunuzu, benim gibi sizi çok seven ve yıllardır takıp eden izleyicilerinizi düşünün :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Şimdilik kapatmayı düşünmüyorum, arada sıkılıp kapatacağım diyorum ama sonra vazgeçiyorum.

      Sil
  4. Cansu'cum blogu kapatma fikrini aklından kov gitsin.
    Kozmetik blogları içerisinde sadece lens içeren sensin ve kaliteli blogların ayakta kalması lazım.
    Yoksa yerinizi firmalardan ürün kapmak için açılan içi boş bloglar almaya çalışır ki kaliteli kozmetik blogları oldukça bu tarz boş bloglar hiçbir zaman senin ve senin gibi kaliteli blogların seviyesine erişemez.

    Elca'ya bir kez gittim ve 2 tanecik ürünle dönebilmiştim hem bana uzak hemde ben gidince bişey bulamıyorum maşallah sen şanslısın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Haklısın, ortalığı içi boş bloglara bırakmamak lazım. İnsan bazen bu tür blogların amaçlarına ulaştığını görünce üzülüyor ama zaman içinde neyin ne olduğu daha iyi anlaşılacaktır umarım.

      Ben Elca kartımı alırken emailimi vermiştim, o yüzden kampanya oldu mu bana email atıyorlar, öyle gidiyorum. Gerçi her ürün sevkiyatında email gelmiyor, bu yüzden benim de eli boş döndüğüm çok oldu.

      Sil
  5. kesinlikle kapatma lütfen bloğunu renkli lens konusunda senin yazılarından çok yararlandım hala da yararlanıyorum bu konuda yazıların adeta bir nimet satın almadan insan lensleri birilerinin gözünde görmek istiyor ki sen bu işi bir makyajla birleştiriyorsun tadından yenmiyor yani!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Şimdilik kapatma fikrini kafamdan attım. Düzenli yazamasam da bir şekilde blogu tutmayı düşünüyorum. :)

      Sil
  6. çok güzel şeyler almışsın. sakın blogu kapatayım falan deme sakın!!! o ne demek öyle?
    bir ara elcaya hepberaber gitmeyi konuştuk unutma sakın gidelim beraber. ama şöyle bir ay sonra fln gidelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, mutlaka gidelim bir ara.. Bana email geliyor biliyorsun, gerçi şu ara bir şey yok ama belki yılbaşı koleksiyonundan başka ürünler gelmiş olabilir. :) Blogu kapatma fikrinden vazgeçtim :)

      Sil
  7. Yazınızın ilk bölümünü okuduğumda çok üzüldüm, içim buruldu, gerçekten sizi yıllardır okuyorum beğenerek, merak ederek, postlarınızı bekleyerek, bu işe yeni başlamış olan bir bloger a yani bana bir ilham kaynağısınız siz:)

    bu arada çok güzel hepsine de bayıldım merakla bekliyorum makyajlarınızı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Sizin gibi okuyucularım olduğunu bilmek yazmaya devam etmek için destek veriyor. :)

      Sil
  8. Makyaj yapan biri olmasam da sizin makyajlarinizi gormek bir sanat eserine bakmakla es deger bir keyif veriyor bana sahsen... Yukarida soylendigi gibi ulkemizin sayili kaliteli bloglarindansiniz,bu hazineyi,bu birikimi silmemenizi isterim nacizane... Yazmak icinizden gelmiyorsa da kapatmazsaniz ihtiyacimiz oldukca acip acip bakariz bir basucu kitabi gibi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Faydalı olabiliyorsam ne mutlu..

      Sil
  9. Lütfen kapatmayın blogunuzu. Daha yeni buldum sizi :( Düşünce aklınıza bile gelmesin.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...