4 Ocak 2013 Cuma

MAC Studio Fix Boldblack Lash Rimel

Bugün bir MAC rimel yazısı ile karşınızdayım. Bilindiği gibi MAC'in rimelleri genelde pek tutulmuyor. İtiraf etmeliyim ki bloglarda ve forumlarda okuduklarımdan sonra MAC'ten alacağım son ürün rimel olurdu ancak yazın çoğu makyaj bloggerının yakından tanıdığı mua Rıfat Yüzüak'ın blogunda MAC makyaj eğitimi hediye ediliyordu, sınırlı sayıda sunulan bu fırsat için ben de şansımı denedim ve MAC Capitol mağazasından makyaj eğitimi kazandım. Eğitimden sonra ürün alımında rimel hediye ediliyordu. İşte bu fırsattan yararlanarak aldığım iki ürün yanında Studio Fix Boldblack Lash rimeli de almış oldum.


Studiofix Boldblack Lash aşağıda görüldüğü gibi plastik fırçaya sahip..


Ürünle ilgili düşüncelerime gelirsek, seveceğimi düşünmeyerek aldığım ve 2-3 ay kapağını bile açmadığım bu rimeli sürpriz bir şekilde sevdim. Benim kirpiklerim genelde rimel sürdüğümde birbirlerine yapışmaya meyillidir. Bu da kötü bir görüntü oluşturuyor tabi.. Bu rimel fazla bir dolgunluk vermiyor ancak kirpikleri güzel uzatıyor ve kirpiklerin yapışmasını minimum düzeye indiriyor ve tek tek ayırıyor. Bu nedenle son zamanlarda elim hep bu rimele gider oldu.

Kirpiklerimde nasıl durduğuna gelirsek, önce rimelsiz kirpiklerim:


MAC Studio Fix Boldblack Lash ile (2 kat)..


Sol rimelli, sağ rimelsiz..


İki göz de rimelli..


Ürünün fiyatını, özellikle de MAC'in son zamanlarda yaptığı zamlardan sonra bilmiyorum. Dolgunluk sizin için çok önemli değilse ve uzatıp, tek tek ayıran bir rimel arıyorsanız bir bakın derim.

NOT: Geleceğini düşündüğüm soruları önceden cevaplamak adına, uzun zamandır Lumigan kullanmıyorum çünkü kirpiklerimi ince gösterdiğini ve doğal kirpik uzunluğumun daha iyi göründüğünü düşünüyorum.

7 yorum :

  1. Güzelmiş bence :) Ben böyle plastik fırçalı rimel seviyorum zaten. Çok iyi uzatıyorlar ve topaklanma asla yapmıyor. Dolgunluk verenler yapış yapış ve topaklanma yapıyor genelde kıl fırçalı rimelleri :/

    YanıtlaSil
  2. ne kadar uzatmış kirpiklerini, çok güzel görünüyor :)

    http://goncaninguncesi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Benim yorum eksik mi çıkmış ne alla allaaa,yazmadan mı yollamışım acep :D Sevemedim şu kıl fırçalı rimelleri diyecektim son cümlede :)

    YanıtlaSil
  4. Bence de kullanımı rahatsa, yani önceki bi MAC rimelim neredeyse fırçasından akıcak gibiydi, kullanılabilir.Böyle güzel bi rimeli 2-3 ay nasıl beklettin..

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. aslında kirpikleri uzatan maybelinne gibi uygun fiyatlı alternatifler varken Mac almayı düşünmem ama sizin kirpikleriniz normalde de uzunmuş maşallah

    YanıtlaSil
  6. cansu abla uzun süre takipteydim sizi.. bıraktığınız belli daha önce çok uzunmuş kirpikleriniz yani lumigan kullandığınız dönemde.. ama hiç kullanmadan önce bu kadar uzun değildi kirpikleriniz siz bırakınca fazla kısalmamış anlaşılan

    YanıtlaSil
  7. Ben de ayni egitime gidip urun aldigimda rimel hediye ettiler. Daha once 1-2 rimelini kullanip cok da memnun kalmamistim. Ayni sizin gibi bana verdikleri rimelin 3-4 ay yuzune bakmadim. Bir gun acelem vardi elime o geldi, surdum veeee bayildim. Simdi elimden dusmuyor. :) Sanirim biraz kuruduktan sonra daha iyi performans veriyorlar. Bu arada bana verdikleri rimel haute&naughty rimeldi; Dolgunluk isteyenlere tavsiye edebilecegim bir rimel.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...