29 Ocak 2013 Salı

Catherine Arley 267 ve China Glaze Carried Away

Bu manikürü bir kaç hafta önce yapmıştım, hatta Instagram'da paylaşmıştım ama blogda yayınlamamıştım. Şimdi yayınlamanın zamanıdır. :)

Catherine Arley benim daha önce allıklarını kullandığım ancak ojelerini hiç denemediğim bir markaydı. OjemRujumRimelim'in blogunda online satışları olduğunu ve ojelerinin tanesinin 2TL olduğunu okuduğumda hemen sipariş geçtim, pek çok oje aldım.

İlk olarakta koyu, metalik, orman yeşili bir oje olan 267'yi denedim çünkü şişesinde muhteşem görünüyordu. Ayrıca bir süre önce aldığım ve çok merak ettiğim bir başka oje olan China Glaze Carried Away'i de deneme amacıyla Catherine Arley'in üzerine sürdüm.


Catherine Arley 267 cidden harika bir oje. Yapısı, kıvamı dolayısıyla çok rahat sürülüyor. Pigmentli olması nedeniyle tek kat bile yetiyor ancak ben iki kat sürdüm. Kuruması da oldukça kolaydı, gerçi ben her ojeme mutlaka üst cila sürüyorum ama bazı ojeler cila sürülebilecek kıvama bile uzun zamanda geliyor. Bunda öyle bir şey olmadı. Bu ojenin internette swatchı yoktu, bu nedenle de görmeden, şansa aldım. İyi ki almışım, bu kadar seveceğimi hiç düşünmemiştim. Yukarıda da yazdığım gibi koyu, metalik bir orman yeşili renge sahip.

China Glaze Carried Away'i ise iki kat Catherine Arley 267 üzerine tek kat sürdüm. Açıkçası biraz şeffaf durup alttan yeşili göstereceğini sanmıştım ama pek öyle olmadı. Biraz yoğun kıvamlı bir oje, siyah içinde kırmızı-gümüş altıgenler ve bar şeklinde siyah simler bulunduruyor. Değişik ve hoş.. Indie ojelere benziyor.

Manikürün pek çok fotoğrafını çektim. Aşağıda Catherine Arley 267'nin iki kat sürülmüş halini görmektesiniz. Yüzük parmağında iki kat Catherine Arley 267 üzerine tek kat China Glaze Carried Away var. Ayrıca bir kat üst cila uyguladım.

İç mekan çekimleri (İlki cep telefonu, ikincisi fotoğraf makinesi çekimi)



Yapay ışık çekimi


Dış mekan çekimleri  (İlki cep telefonu, ikincisi fotoğraf makinesi çekimi)



Flaşlı


Sanırım bu kadar fotoğraf çekmemden bu manikürü ne kadar beğendiğim anlaşılıyordur. Catherine Arley 267'yi fiyatına göre oldukça kaliteli buldum ve memnun kaldım. Aldığım diğer renkleri denemek için sabırsızlanıyorum. İstanbul'da bu ojeleri satan bir yer bilmiyorum ancak benim gibi Catherine Arley'in sitesinden online alışveriş yapabilirsiniz. 40TL ve üzeri alışverişlere bedava kargo seçeneği mevcut..

China Glaze Carried Away'i de beğendim ancak bir dahaki sefere bir kat siyah üzerine uygularsam daha çok verim alabileceğimi düşünüyorum. Bu oje de Kozmetik Site'de mevcut.

2 yorum :

  1. Güle güle kullan.Ojen rujum rimelimin yazısından sonra denk geldiğim bir yerden bebde aldım bu ojelerden.holografik olanlarıda varmış,onlara da denk gelirsem iyi olacak.

    YanıtlaSil
  2. bu da çok güzel whirled away ile arasında tereddütteyim resmen..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...