9 Ekim 2012 Salı

Holografik Mavi Oje: Hits No Olimpo "Poseidon"

Geçtiğimiz aylarda yurtdışından arkadaşım vasıtasıyla pek çok oje aldım. Bunların bazıları yabancı bloglar vasıtasıyla keşfettiğim, pekte ünlü olmayan markalardandı. Bu keşfedip denediğim markalardan biri de Hits'ti.

Hits markası Brezilya'da üretiliyor ve gerçekten enteresan ojeleri var. Bugün göstereceğim Poseidon, tamamen holografik ojelerden oluşan No Olimpo koleksiyonundan çıkmış, açık mavi ve oldukça güçlü holografik yapıya sahip bir oje.. Aşağıda görüldüğü üzere ambalajı biraz alışılmışın dışında diyebilirim..



Ojenin sürümü kolay.. Ne çok yoğun, ne de çok ince bir yapısı var ancak tam kapatıcılık için üç kat sürmem gerekliydi. Yine de çabuk kurudu ve bana sorun yaşatmadı. Rengi için tam anlamıyla muhteşem bir açık mavi diyebilirim, holografik etkisi özellikle yapay ışık altında iyice ortaya çıkıyor. 

Bu oje farklı ışıklarda farklı göründüğünden pek çok ışıkta fotoğraflamaya çalıştım. Özellikle flaşlı fotoğrafta yapay ışık altındaki holografik etkisini görebilirsiniz.

İç mekan, pencereye doğru..


Başka bir iç mekan çekimi..


İç mekan, yakın plan..


Dış mekan, gölgede..


Güneşte..


Flaşlı çekim..


Golden Rose'un dışında çok fazla holografik oje denememiş biri olarak gerçekten hoşuma gitti. Holografik etkisi Golden Rose'lardan çok daha güçlü diyebilirim. Özellikle bazı ışıklarda gerçekten göz kamaştırıyor. 

Hits markası maalesef Türkiye'de bulunmuyor. Belki Facebook, Gittigidiyor satıcıları aracılığıyla getirilebilir ancak tam emin değilim. Aslında Türkiye'de olmayan ürünleri bloga koymak istemiyorum ancak belki her blogda aynı markaları görmekten sıkılanlar olabilir diye değişiklik olsun dedim ve bu ürünleri de yazmaya karar verdim. Bu markanın daha da enteresan ojeleri var. Onlar da ileride blogda olacak. 

4 yorum :

  1. Gerçekten muhteşem bir oje, çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  2. benim de bu seneki takıntım bunlar olacak anlaşıldı :)çok beğendim...

    Bu arada herkesi çekilişime beklerim.

    http://denizdenerde.blogspot.com/2012/10/hediyelerim-var-dostlar-d.html

    YanıtlaSil
  3. Yaaa naptın sen yaaa ! Böyle ojeler eklenir mi hiiç !! İnsan bi bana da alır yahuu bi sorar,orta yerimden çatladım eline sağlık :)))

    YanıtlaSil
  4. ahhh çokkk güzelmiş keşke burda olsa yada bir şekilde alabilsek harika olurdu...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...