29 Eylül 2012 Cumartesi

China Glaze Some Like It Haute

Bu aralar yine iyice ojelere sarmış durumdayım. Geçtiğimiz günlerde çok miktarda oje aldım. Bunların hepsini yavaş yavaş tanıtacağım. Önce bol simli bir oje olan China Glaze Some Like It Haute ile başlıyorum. Bu oje Eye Candy 3D serisinden çıkmış bir ojeydi. Simli ojelere bayılan biri olarak DBMS Kozmetiğin outlet kısmında görünce dayanamadım.


Some Like It Haute bol miktarda ufak siyah, gümüş ve daha büyük holografik simlerden oluşuyor. Şişesinde gerçekten muhteşem görünüyor.


Normalde simli ojeler tek başına kullanılmaz ama bu pekala kullanılıyor. Ben iki kat sürdüğümde tırnağımı gayet güzel örttü. Ayrıca çok çabuk kurudu. Öte yandan aşırı simli olmasından dolayı çok pütürlü bir yapısı olduğunu söylemek zorundayım. Kısaca en az iki kat üst cila kullanmak şart. Ben 3 kat Seche Vite Top Coat sürdüğümde bile hala biraz pütür hissediliyordu. Bunun yanında bu olumsuzluğunu muhteşem görüntüsüyle affettirdi. Sürdüğümden beri gözümü tırnaklarımdan alamıyorum. Göz kamaştırıcı bir oje.. Farklı ışıklarda pek çok resmini çektim ki tam nasıl göründüğünü yansıtabileyim. Yine de gerçek hayatta resimdekilerden çok daha güzel göründüğünü hatırlatayım.

Pencereye doğru, gün ışığında


Dış mekanda


Gölgede


Güneş altında
(Güneş ve parlak ışık altında bu resimdekinden çok daha göz alıcı görünüyor)


İç mekan
(Yakın plan)


Özellikle holografik simlerin renkten renge girmesine bayıldım. Bu özelliği ojeye harika bir hareket katmış. Çok ama çok memnun kaldım. 

Ojeyi yukarıda yazdığım gibi DBMS Kozmetik outletinden 12 ya da 13TL gibi bir fiyata aldım. China Glaze zaten kolay bulunabilir bir marka.. Simli ojelerden hoşlanan ve pütürlü yapıyı dert etmeyenlere kesinlikle tavsiye ederim. 

6 yorum :

  1. ben de rengine bayılıp almıştım ama çıkarabilmek için resmen tırnaklarımı kazımam gerekti ve bir daha sürmedim. folyo yöntemi falan uğraşmak istemedim

    YanıtlaSil
  2. Ben de aynı koleksiyondan Love Marilyn ve Marry A Millionaire renklerini aldım. dediğin gibi pütürlü ama renkleri muhteşem:) Bu renk de çok güzelmiş.

    www.colorante-bea.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. bayılıyorum bu simlere iyiki almışsın çok hoş..

    YanıtlaSil
  4. One of my latest favorites, it's really amazing effect on the nails

    YanıtlaSil
  5. Cansucum harika çekimler yapmışsın eline sağlık, bende bu renge bayılıyorum :) güle güle kullan :) sevgiler

    YanıtlaSil
  6. hepsiburada da oldukça fazla renk seçeneği var bu renkten de var sizce sipariş verilebilr mi daha önce ordan alan var mı bilgi verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...