3 Temmuz 2011 Pazar

Cettua maskeler..


Cettua, Gratis'in sattığı cilt bakım markalarından biri.. (Başka yerlerde satılıyor mu bilemiyorum ancak ben sadece Gratis'te gördüm) Daha önce bu markanın yağ emici kağıtlarını kullanıyordum çünkü diğer markalara oranla çok ucuzdu. Üstelik aynı işi de gayet güzel görüyordu. Son Gratis ziyaretimde bir kaç çeşit maskesi olduğunu gördüm ve almaya karar verdim.

Seçtiğim "Before Having Date" kolajen yüz maskesi şu ana kadar kullandığım maskelere pek benzemiyor. Kutu içerisinde 4 adet maske pakedi var. İçinden ıslak mendilimsi bir şey çıkıyor. Açtığımızda bunun maske şeklinde seruma batırılmış bir mendil olduğunu görüyoruz.

Cettua Before Having Date

Paket içeriği biraz korkunç :P
Cettua Before Having Date

Bu maskeyi gözler vs açıkta kalacak şekilde yüzünüze oturtuyorsunuz. Yarım saat bekliyorsunuz, sonra yüzünüzden çıkarıyorsunuz. Cildinizde kalan fazla serumu masaj yaparak cildinize yediriyorsunuz ve işlem tamamlanıyor. Bugün ikinci kez uyguladım ve cildimde bıraktığı etkinin çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Uyguladıktan sonra ince çizgilerimde hafifleme görüyor ve cildimde sıkılaşma hissediyorum. Bu paket bitince yenisini alacağım kesin ama sizi uyarmam gereken bir konu var. Bu maskeyi mümkünse eşiniz yada sevgilinizin etrafta olmadığı bir zamanda uygulayın, zira yüzünüze koyduğunuzda bayağı korkunç görünüyor. Ama eşim/sevgilim benim her halimle beğenir diyorsanız sorun yok. :P

Bu markadan aldığım ikinci ürün "Half Moon A & E Patch".. Bunlar göz altına uygulanan A ve E vitaminli kırışıklık giderici padler. Bunları da göz altınıza yapıştırıyorsunuz ve yarım saat bekliyorsunuz, sonra çıkarıyorsunuz. Bu padler ıslak değil ama göz altına hemen yapışıyor.

Cettua Half Moon A&E Patch

Cettua Half Moon A&E Patch

Yapıştırıldığında soğuk bir his veriyor. Bugün ilk defa uyguladım ancak göz altımda çok büyük bir fark görmedim. Sadece biraz daha nemlenmiş gibiydi. Tabi göz altlarımda henüz fazla bir kırışıklık olduğunu da söyleyemem, olsa belki fark görebilirdim, bilemiyorum. Tekrar alıp almayacağıma kutudakiler bittikten sonra karar vereceğim. Şimdilik bu ürün hakkında kararsızım.

Maskelerin fiyatları 7 küsür TL'ydi, yani çok pahalı değiller. Ayrıca başka cilt tipleri için olanları da vardı.

3 yorum :

  1. Gratis'i ben de çok seviyorum, bu kollagenliyi ilk fırsatta deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  2. bende alıp almamak konusunda kararsız kalmıştım bu maskelerden .sanırım senın yorumundan sonra kolajenli olandan alıp deniyeceğim :)fiyatıda 7,5 tl falan dı yanlış hatırlamıyorsam.

    YanıtlaSil
  3. Evet fiyatı öyle bir şeydi. Fiyat bilgisini yazmayı unutmuşum, onu da posta ekledim. Alırken çok büyük beklentim yoktu ama daha önce kullandığım Gratis'in ölü denizli maskelerinden çok daha iyi buldum. Diğer çeşitleri nasıldır bilmiyorum ama bu hoşuma gitti. Kesinlikle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...