17 Nisan 2011 Pazar

Pazar neşesi (Kedilerim)


Sanıyorum şu ana kadar blogumda size hiç kedişlerimi göstermedim. İki güzeller güzeli kedi kızım var benim. Bazen insanı delirtiyor olsalar da yine de hayatımda büyük yere sahipler. İkisini de çok seviyorum.

Kedilerim

İşte küçük kızım Kunti koltukları lime lime ederken.. Zaten evde ne koltuk ne perde nede halı kaldı sayesinde. Sokakta 2 aylıkken perişan halde bulmuştuk. Bir deri bir kemikti, kene içindeydi, öleceğini düşünmüştük ama yaşadı, büyüdü kazık kadar oldu. Şu an 3 yaşında, 5 kiloluk, tombiş, muzur bir kedi kendisi. Çok insan canlısıdır, eve gelen misafirlerin peşinde gezer, kucaklarına çıkar, bacaklarına sürünür. Bunun yanında arkanızı döndüğünüz anda tabağınızdan yemeğinizi çalar. Öyle fenadır.. Evde sayesinde aksiyon eksilmiyor. Tipten belli oluyordur zaten. :D

Kedilerim

Buda asil ve güzel kızım Ponçik. Kendisi evimizin tombul sultanı, ağır ablasıdır.. Yabancılardan korkar, eve yabancı biri geldiğinde saklanır. Bizim dışımızda kimseye yanaşmaz. Sıkıntıya mıncıklanmaya hiç gelemez, pençeyi atar. Temizlikçilerden nefret eder, elekrik süpürgesine tahammülü yoktur. Yemek yemek için yaşar. Yemek vermezseniz istediğini elde edene acıklı acıklı miyavlar. Öyle acıklı miyavlar ki kendisini görmeden sesini duysanız "Vah yavrum 6 aydır yemek yememiş, bir deri bir kemik herhalde" dersiniz. Sokaktan gelmesine rağmen tam bir ev kedisidir. Özellikle bana çok düşkündür.

Kedilerim

İkisi bir arada sarmaş dolaşken.. Bazen böyle sarmaş dolaş yatarlar, bazen de fena kapışırlar. Şu anda da önümde kapışma halindeler. :)

12 yorum :

  1. bu güzellikler daha önce yayınlanmazmı,çok şekerler. kedileri çok seven biri olarak kedi severlere hemen kanım kaynar:) yıllarca kedi besledim.bazen evde 3-4 tane bile oluyordu. Ne kadar yorduklarını tahmin edebiliyorum:) herşeye rağmen insanı mutlu edebiliyorlar:)

    YanıtlaSil
  2. ay yavrucuklarım :)) fıldır fıldır gözlerine kurban olurum ben . çok sevimlisiniz siz:)
    ya, benm yakınımda sevebileceğim bi pisicik yook.. çok özledim kedileri, çöp kedisi görsem onu sevcem yakında..o derece hasret kaldım kediciklere..

    YanıtlaSil
  3. Coookk guzel ikisi de ..bu arada benim de 2 kedimden biri oglan olan adas Poncik:))

    YanıtlaSil
  4. özgeye daha önce yayinlama konusunda katiliyorum. çok sekerler. özellikle ilk fotoda ki o bakis yokmu o bakiss :D

    YanıtlaSil
  5. ayy bunlar çok tatlıymış küçük kedinin gözlerinden belli ayy hasta oldum yaa gelip mıncıklasam biraz :))

    YanıtlaSil
  6. Ben de merak ediyordum kedilerini :)İkisi de çok tatlılar:) İlk fotoğrafa bayıldım hiperaktif kedi pozu :D Bizimki de koltukların kenarlarını mahvetti süngerleri çıktı koltuğun tahtası görünüyor artık :D

    YanıtlaSil
  7. Çok sağolun yorumlarınız için ablaları.. :) Kunti valla hep o ilk fotodaki gibi bakıyor. Koca koca gözleri var zaten. Başımın tatlı belası. :) Arada enteresan pozlarını yakalarsam bloga koyacağım.

    YanıtlaSil
  8. oyyy çok tatlıymış bunlar yaa :) hele Kunti'nin gözler fıldır fıldır acayip azgın belli tipten :)

    YanıtlaSil
  9. yerim ben onları <3 Ponçik'in huyu benim cevize benziyor:) Alah hepinize uzun ömürler versin

    YanıtlaSil
  10. benim kedilerim pek kucağa gelmezler bu yüzden kucağa gelen kedilere imrenerek bakıyorum :))) gelsin yatsın uyusun kucağımda ama ıı--ııhh yok, uyumazlarmış. :) ayrıca cins kedi yerine sokak kedilerini sahiplendiğiniz için sizi tebrik ederim. okadar çok var ki dışarda bakıma muhtaç kediler-köpekler:(

    YanıtlaSil
  11. Maalesef öyle. :( Yuva arayan kedilerin ilanlarına baktıkça üzülüyorum, sokaktaki yavrulara içim gidiyor. En azından 3 tanesini sokaktan kurtardık diye avunuyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...