30 Nisan 2011 Cumartesi

Oriflame Wonder Lash Intense rimel


Size son zamanlarda severek kullandığım bir rimeli tanıtmak istiyorum. Pek çok rimelim var ama bu rimeli çok sık kullanıyorum, elim hep buna gidiyor.

Oriflame'ın daha önce normal Wonder Lash rimelinin Prune rengini kullanmış ve çok memnun kalmıştım. Bu rimeli almasam olmazdı, pişman da olmadım. Öncelikle tek tek ayıran fırça tipinden hoşlanmıyorsanız bu rimel size göre değil. Benim kirpiklerim normal fırçalarla birbirine yapışıyor ve hoş olmayan bir görüntü oluyor. Bu nedenle tek tek ayıran fırçalar bana daha uygun oluyor. Bu ürün bana vaadettiklerinin hepsini verdi. Uzunluk, hacim, tek tek ayırma, belirgin siyah renk.. Bittiğinde kesinlikle yenisini alacağım. Umarım Oriflame piyasadan kaldırmaz.

Bu arada kirpiklerim eski haline döndü görüldüğü gibi. Lumigan'ı bıraktıktan sonra kirpiklerim hızla döküldü ve yenileri eski boylarında çıktı. Şimdi tekrar kullanmaya başladım ve uzayacaklarını umuyorum. Bu sefer uzadıklarında kullanmayı bırakmayacağım.

Oriflame Wonder Lash Intense

Fırçası
Oriflame Wonder Lash Intense

Rimel sağ gözde..
Oriflame Wonder Lash Intense

14 yorum :

  1. Oo gerçekten çok iyiymiş rimel =))

    YanıtlaSil
  2. ben aldım ve çok memnunum.. harika bi rimel ben de bitince hemen alacağımm...lumigana yeni başladım.. bırakırsaam dökülür mü acaba ?? e bi ömür kullanacak mısın canm ? dönersen çok sevinirim:)

    YanıtlaSil
  3. Oriflame'in makyözü de bu rimeli kullanıyor genelde kataloglarda, hep Wonder Lash oluyor modellerin makyajında.Benimde orda dikkatimi çekmişti bu rimel.Gerçekten iyiymiş.MERVE

    YanıtlaSil
  4. Yorumlarınız için teşekkürler. Rimeli tavsiye ediyorum. :)

    Maalesef Lumigan'ı bırakınca uzayan kirpikler dökülüyor ve yerine yenileri eski boylarında çıkıyor. Boylarını korumak için ömür boyu haftada bir yada iki kez sürmek gerekiyor.

    YanıtlaSil
  5. Maskara iyi hoşmuş da, bence kirpiklerinin bu hali de gayet güzel =)

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler. :) Biraz daha uzasalar harika olacaklar, umarım yine dökülmezler.

    YanıtlaSil
  7. kirpikler harika görünüyor..
    lens charm ıce mı,gün ışığındaki halimi?

    YanıtlaSil
  8. Benimde lumiganı bırakınca eski boyuna geldi simdi tekrar kullanmaya basladım.

    YanıtlaSil
  9. Nil, evet Charme Ice ama flaşlı olarak. Gerçi flaştan çok açılmamışlar, normalde de bundan sadece biraz daha koyu görünüyorlar.

    truebeauty, maalesef bırakmamak gerekiyormuş. Şimdi yine azar azar uzamaya başladı, umarım eskisi gibi olacaklar.

    YanıtlaSil
  10. uf bu lumiganı ömür boyumu kullanıcaz biz peki :) Birde senin yurtdısı alısverşlerin vardı 19 unda verdim demiştin. Bu yasaktan sonra bir haber cıktımı onlardan? bnde ebayden bi iki bişi alıcam ama cesaret edemiorm.

    YanıtlaSil
  11. bu rimeli ben de seviyorum.Paylaşımlarını da beğenerek takip ediyorum.
    Lense bayıldım! Bu kozmetik yasağından renkli lenslerde etkilendi mi acaba?

    YanıtlaSil
  12. truebeauty, maalesef ömür boyu kullanacağız. :( Bu durum benim de biraz moralimi bozdu. 19'unda verdiğim siparişler sorunsuz geldi ama ondan önce postalanan paket hala PTT'de bekliyor. Neden bilmiyorum.

    Seda, çok teşekkür ederim. :) Kozmetik tanımı renkli lenslere pek uymuyor ama en sağlıklı bilgiyi gümrük memurları verebilir. Umarım onu da yasaklamamışlardır.

    YanıtlaSil
  13. Lenslerinin markası ve rengi nedir acaba çok beğendim canım?

    YanıtlaSil
  14. Çok teşekkürler. Lenslerim Solotica Hidrocharme Ice.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...