19 Nisan 2011 Salı

Oriflame Power Shine lipgloss Red Ovation


Oriflame'in Power Shine rujlarını ne kadar beğendiğimi buradaki postta yazmış ve swatchlarını yayınlamıştım. Oriflame'in bu serinin rujlarından sonra glosslarını da çıkardığını gördüğümde almadan yapamadım. Bu sefer tek bir rengini aldım: Red Ovation.  Bence gayet başarılı bir ürün.

Öncelikle bu gloss yapış yapış bir yapıda değil. Kokusu rujlarınkiyle aynı, yani meyvemsi, hoş bir kokusu var. Yapısını çok simli ve ışıltılı, rengi ise yarı opak diye tanımlayabilirim. Bunun yanında çok kalıcı değil maalesef. Ucundaki fırçası plastik.. Sünger ve gerçek fırça olsa sürülmesi daha kolay olabilirdi. Yine de beğendiğim bir ürün oldu, başka renklerini de almayı düşünüyorum.

Oriflame Power Shine gloss Red Ovation

Fırçası
Oriflame Power Shine gloss Red Ovation

Dudakta
Oriflame Power Shine gloss Red Ovation

4 yorum :

  1. Sanırım şu yeni çıkan pırıltılı gloss bu.Katalogta ne kadar canlı ve simli gözüküyor.Çok abartılı diye tereddüt edip almamıştım :)) Çok güzelmiş,güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler.. Evet, o yeni çıkan glosslardan. Katalogda herşeyi abartılı gösteriyorlar. Gerçek hayatta o kadar abartı simli durmuyor.

    YanıtlaSil
  3. aa, ben de almıştım eklemeyi düşünüyodum:)) ürün bi harikaa. ama şu çok önemli bence: benm dudak rengim koyu oldğ. için rujlar dudağımda farklı bi tona dönüşüyor.. senn dudaklarında bu renk çook güzel olmuş, bende fuşya gibi oldu:(( coral rengi bana çok yakıştı :)) hatta nude bronz olanı iki seferdir istiyorum bitmiş stokta, alamadım yani :(( dokusu kokusu ve fiyatı harika:)
    güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler. Benim de soft coral, soft pink ve nude bronze'da gözüm var. Sen de güzel günlerde kullan. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...