27 Şubat 2011 Pazar

MAC Wonder Woman koleksiyonu

Bir süredir özel hayatımdaki sorunlarım ve işlerim yoğunluğu nedeniyle burayı boşlamıştım. Bunun için üzgünüm. Ancak yavaş yavaş burayı düzene koymaya başlayacağım. Şimdilik yorumlardaki soruları cevapladım. Bugün ve yarın da emailleri formspringleri cevaplamaya başlayacağım.

Bu süre zarfında aldığım çok şey oldu. Bunların hepsini bir günde swatchlamam mümkün değil tabi. O nedenle ilk olarak MAC'in en yeni koleksiyonu olan Wonder Woman'dan seçtiklerimi swatchladım. Bu koleksiyon henüz Türkiye'ye gelmedi. Ne zaman gelecek onu da bilmiyorum. Ben MyUS hesabımı kullanarak Nordstrom'dan aldım.

Bu koleksiyonun özellikle MSF'leri frizbi gibi. Dev gibiler. Herhalde her gün sürülse bile yıllarca gider. Allıkta oldukça büyük. Sadece ruj normal boyutlarda.. Ben her iki MSF yanında allık olarak Mighty Aphrodite, ruj olarak ise Marquise d' tercih ettim.

MAC Wonder Woman

MAC Wonder Woman

MSF'ler dediğim gibi dev boyutlarda.. Referans olması açısından normal boyutlardaki bir MSF ile resimlerini çektim.

MAC Wonder Woman
Soldaki Golden Lariat, sağdaki Pink Power

MAC Golden Lariat
Golden Lariat MSF

MAC Golden Lariat
Golden Lariat swatchları.. en soldaki swatch tüm renklerin karışımı, diğer üçü tek renkler

MAC Pink Power
Pink Power MSF

MAC Pink Power
Pink Power swatchları.. Yine en sol tüm renklerin karışımı, diğerleri tek renkler

MAC Mighty Aphrodite
Mighty Aphrodite allık

MAC Mighty Aphrodite
Mighty Aphrodite allık swatch.. Renkler karışık olarak yine en solda

MAC Marquise'd
Marquise d' (Lustre) ruj

MAC Marquise'd
Marquise d' dudakta..

Genel olarak aldıklarımdan memnun kaldım. Aldıklarımın hepsi günlük hayatta doğal makyajda rahatlıkla kullanılabilir renkler. Sadece Golden Lariat fazla sürüldüğünde biraz turuncuya kaçabiliyor. Allık ve MSF'ler çok güzel renk veriyorlar. Ruj ise harika bir nude, eminim günlük hayatımda sık sık kullanacağım bir ruj olacak. Ambalajları enteresan, herkes hoşlanmayabilir ama ben sevdim.

Bir dip not daha.. Boyut olarak normalden büyük demiştim. Fiyatları da normalden pahalı haliyle.. Mesela ABD'de normal MSF'ler 28$ iken bu MSF'ler 35$'dı. Türkiye'de ne kadara satışa çıkar bilmiyorum ama kesinlikle normal boyutlardan pahalı olacaktır.  

10 yorum :

  1. Bir süredir paylaşımlarından uzak kalmıştık,forumla ilgileneceğini duyduğuma çok sevindim.Yine çok güzel ürünler seçmişsin,güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Uff, cok guzeller, cnm. INSALLAH bir gun bana da MAC almak nasib olur:D Gule gule kullan:*Mucuk:*

    P.S. Bi de su MyUS hesabini bi anlatsan:) nasil oyle ala biliyorsun? O_o

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim. :)

    MyUS Amerika adresi sağlayan bir servis. Böylece Türkiye'ye göndermeyen Amerikan sitelerinden alışveriş yapabiliyoruz. Bizim adımıza paketleri alıp istediğimizde bir kutuya koyup bize gönderiyorlar.

    YanıtlaSil
  4. sorunlarını atlatıp
    bloguna donmene cok sevindim.

    myus sistemi le ilgili post isterim valla.
    cok uygun seyler alınabilir bu sayede.

    YanıtlaSil
  5. özlemiştik hoşgeldin :)

    YanıtlaSil
  6. Unicorn, hoşbuldum. :)

    fmcel, teşekkürler. :)

    MyUS hakkında aslında başka bloglarda da yazılmıştı sanıyorum ama ben de bir yazı hazırlayabilirim sanıyorum.

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullan cansu,peki myus ile almak karlı mı ? sorması ayıp kargo ne kadara maloldu ? mayus kargosu pahalı gibi geliyor bana o yüzden sordum.

    YanıtlaSil
  8. Karlı diyebilirim çünkü aldıklarımı adresimde biriktirip ayda bir yollatıyorum. Bir seferde 15-16 ürün geldiğinden karlı oluyor. Kargo ücreti olarak 56$ ödedim ama ürün başına ortalama 3,5-4$'a gelmiş oldu. Buradaki MAC'teki fiyatlar çok pahalı. Kargosu, Amerika vergisi vs. ile bile buradaki MAC'in altına geliyor. Tabi tek tük bir şeyler alacaklar için çok karlı olmayabilir ama yoğun alışveriş yapanlar için öneririm.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...