9 Ocak 2011 Pazar

Yeni L'Oreal Glam Shine'larım


L'Oreal'in en sevdiğin ürünü hangisi diye soracak olursanız HIP serisi far ve eyelinerlarından sonra Glam Shine Gloss'lar derim. Bu glosslar neden popüler değil hiç bilmiyorum. Hayatımda denediğim en güzel, en yoğun renk veren ve yapışkanlığı en az glosslar bunlar.. Tek kusurları çok kalıcı olmamaları..

Son aldığım renkler dışında elimde daha fazlası da mevcut. Onları da müsait bir zamanda swatchlamayı düşünüyorum.

İşte son aldığım renkler:
L'Oreal Glam Shine
Soldan sağa: Moonlight "Ruby Moon", Sorbet "Mango Sorbet", "Gala", Blush "Very Blush", Blush "Candy Blush", Crystals "Ruby Strass", Diamant "Energetic Carat", Natural Glow "Crystal Rose Glow"

L'Oreal Glam Shine
Soldan sağa: Moonlight "Ruby Moon", Sorbet "Mango Sorbet", "Gala", Blush "Very Blush", Blush "Candy Blush", Crystals "Ruby Strass", Diamant "Energetic Carat", Natural Glow "Crystal Rose Glow"

Bu renklerin hepsinin harika renk verdiğini söyleyebilirim. Biri hariç: Crystals "Ruby Strass".. Crystals serisi daha az renk ve daha çok sim barındıran bir seri.. Başka renklerini alacağımı sanmıyorum ama diğer seriler harika! Özellikle Moonlight serisini bulabilirseniz şiddetle tavsiye ederim. Bende iki rengi var ve ikisi de birbirinden güzel..

Dudakta swatchlar

L'Oreal Glam Shine Moonlight Ruby Moon
Moonlight "Ruby Moon"

L'Oreal Glam Shine Sorbet Mango Sorbet
Sorbet "Mango Sorbet"


L'Oreal Glam Shine Gala
Gala

L'Oreal Glam Shine Blush Very Blush
Blush "Very Blush"

L'Oreal Glam Shine Blush Candy Blush
Blush "Candy Blush"

L'Oreal Glam Shine Crystals Ruby Strass
Crystals "Ruby Strass"

L'Oreal Glam Shine Diamant Energetic Carat
Diamant Energetic Carat

L'Oreal Glam Shine Natural Glow Crystal Rose Glow
Natural Glow "Crystal Rose Glow"

Peki nereden aldım? http://www.cosmetics4less.net/

13 yorum :

  1. güle güle kullan,özellikle diamany Energetic Carat bayıldım

    YanıtlaSil
  2. Çok hoşlar;)Ama ben en çok Crystal rose glow u beğendim,sana da en çok yakışan renklerden biri o olmuş ve Ruby moon diyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Ben bu seriye bayılıyorum. Ancak TR'deki kozmetikçiler fiyatları çok yüksek tuttuğundan tüm seriyi hiç alamamıştım. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  4. very blush beğendiğim bir renk..

    YanıtlaSil
  5. hepsi birbirinden güzel, güle güle kullan. pek gloss kullanamıyorum o ağır yapış yapış histen dolayı. Az da olsa bundada yapışkanlık hissi var mı?

    YanıtlaSil
  6. Bu markanın en sevdiğim glossları bunlar. Bende bu kadar renk seçeneği yok. Ancak koleksiyonu tamamlamak niyetindeyim. Aldığınız sit4e hakkında bir tanıtım yazısı yazar mısın? Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  7. renkler super gercekten ama bence senin dudaklarinn da payi var icinde estetik deil dimi:D ?

    YanıtlaSil
  8. Natural Glow "Crystal Rose Glow" olana bayıldım. Peki verdiğiniz site tr gönderi mi var mı yoksa amerikadaki postanız aracılığyla mı aldınız?

    Bir daha baktım da Mango Sorbette çok tatlıymış, sizce günlük doğal makyaja ikisinden hangisi daha tatlı durur?

    Şimdiden teşekkürler, blogunuz da çok harikaymış bu arada

    YanıtlaSil
  9. nerelerdesin sen ozledim yahu ;)

    bak aklima soktun bu glosslari :D

    YanıtlaSil
  10. Cansu Hanım mail adresinizi kontrol ediyor musunuz? Çünkü size attığım hiçbir maile cevap gelmedi.

    YanıtlaSil
  11. Canım görünce direk tanıdım bu fotoğraf sana ait. Bir de üzerindeki yazıyı silip kendi adını yazmış! Makyaj Çantam'ın da resimlerini almış o şekilde. Haber vereyim dedim. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=158697420847319&set=a.158667690850292.40557.155197294530665

    YanıtlaSil
  12. ben de çok memnunum glam shine serisinden. parıl parıl duruyor dudakta. Natural Glow "Crystal Rose Glow"'a bayıldım en çok

    YanıtlaSil
  13. Yorumlar için çok teşekkür ederim. Özel hayatımdaki bazı problemler ve işlerim nedeniyle siteyle pek ilgilenemedim bu ara. Emailleri de yanıtlayamadım. Şimdi yavaş yavaş emailleri ve formspringleri yanıtlamaya başlıyorum.

    Site Türkiye'ye gönderim yapıyor, zaten firma İngiltere'de.. Gönderim ücreti olarak 8 pound alıyorlar ve takipli gönderiyorlar.

    Dudaklarımda estetik yok, zaten çok dolgun sayılmazlar ama kötü de değiller.

    Marjo, link için teşekkürler. Adamlar bayağı başkalarının fotolarıyla satış yapıyorlar. Resimlere yazı eklemekte işe yaramıyor demek ki. Facebook'a şikayet ettim bakalım ne yapacaklar.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...