4 Kasım 2010 Perşembe

Rainbow Fantasy Line Light Blue


Bir lens postu ile daha karşınızdayım. Bu sefer tanıtacağım lens Rainbow Fantasy Line Light Blue. Her ne kadar açık mavi diye geçse de koyu gözlerde koyu mavi duran bir lens. Koyu ancak çok doğal.. Rengi hiç sırıtan bir renk değil. Her ne kadar resimlerde öyle durmasa da bu lens üç renkli (tricolor) ve hareli  bir lens. Ortasında kahvemsi bir renk, dışında da hare var. Haresi çok doğal.. Tek falsosu ise geniş pupil boşluğu.. Yine de doğal bir sonuç için tavsiye ederim. (Tabi hala satılıyorsa çünkü geçen sene sorduğumda Techlens bazı renklerin kaldırılacağını söylemişti.)

Rainbow Fantasy Light Blue

Rainbow Fantasy Light Blue

Rainbow Fantasy Light Blue

48 yorum :

  1. merhaba kirpiklerine bayıldım nasl kulladığını uygulamsının nasıl oldugunu yazabilirmiisn uzun zamandır solotica lens araştırması ıcındeyımm grafite aldım ancak soluk kaldı su an aklımda quartzolarr varr yenı erı sanırım sne yokk bu arada yıllardır durosoft complemnt mavı kullanıyorumm cokda memnunum ama maaleseff uretşmden kalkmıs ve bulamıyorumm arastırmamaın sonucu benı solotıcalara goturdu

    YanıtlaSil
  2. Maalesef Ciba Freshlook dışındaki tüm renkli lenslerini üretimden kaldırdı. Durasoft dahil.. Grafite sönük kaldıysa Ice deneyebilirsin. Lensin rengi beyaz ama göze takıldığında grafite'den daha açık bir gri oluyor. Yeni Quartzo'lar nasıl bilmiyorum ama elimdekini pek kullandığım söylenemez.

    Lumigan uygulamasını daha önce blogumda yayınlamıştım. Sağda etiketlerden Lumigan'a tıklarsan görebilirsin. :)

    YanıtlaSil
  3. çok hoş bir renk koyu mavi sever olarak çok beğendim..
    bende solotıca grafite kullanıyorum ,siyah kendindi gözlerim,çok memnunum ...

    YanıtlaSil
  4. bu arada siyah göze bal rengi lens tavsiyen var mı ? doğal durabilecek..solotıca charm ocreler sence koyu gözü açar mı yeterince ?

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler. Ocreler gözü açar ama pek bal rengi denemez. Koyu gözde gri/kahve gibi bir renk oluyor, Şu ana kadar gördüğüm tam bal rengi denebilecek tek lens Venus Amber. Belki başka da vardır ama henüz denk gelmedim.

    YanıtlaSil
  6. Makyaj da çok güzel, onu da es geçmeyelim. Gene mi Oriflame Kajal?

    YanıtlaSil
  7. Cansu'cum alışkanlık yaratıyorsun.Asla vazgeçme blogunda mükemmel bi lidersin.Takipçin çok devam.Bu arada tatlım kaşların için ne kullandın?

    YanıtlaSil
  8. merhaba, blogunuzu yeni keşfettim. makyajınızı çok beğenim. hangi ürünleri kullandığınızı yazabilir misiniz acaba?

    teşekkürler
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekkür ederim yorumlarınıza.

    Kozmo, evet yine Oriflame Kajal. Bu ara ona takılmış durumdayım, hep elim ona gidiyor. :)

    Life's good.. Son sağol, beni çok mutlu ettin. Kaşlarımda Body Shop kaş seti 2 numarayı kullandım. Bereketli bir ürünmüş 2 yıldır neredeyse her gün kullanıyorum ama bitiremedim.

    Adsız, çok teşekkür ederim. Makyajımda göz farı olarak L'Oreal HIP Duo Sassy, Oriflame Kajal siyah eyeliner ve Clinique High Impact rimel kullandım.

    YanıtlaSil
  10. tşk ederim bilgi için ..sendeki charm ocrelerin duruşunu çok beğendim..sence siyah gözde seninkinden açık mı koyu mu durur bende ocreler? bende solotıcanın konforundan ve charm serisinden vazgeçemediğim için inatla solotıca bakıyorum ama kısmet bakalım ;)birde yeni seri ocreler mi senin ocrelerin?şimdiden tşk ederim ..sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. Benim gözlerimde çok koyu bir kahve olduğundan aşağı yukarı aynı durur gibi geliyor. Ocrelerim yeni seriden değil, iki sene önce almıştım ama az kullandığımdan hala yıpranmadılar. Yine de bu aralar yenisini almam lazım.

    YanıtlaSil
  12. meraßalar. kirpikleriniz cok güzel olmus kirpikleriniz simdiki halinin resmini koyabilirmisiniz Acaba bugün yada yarin yakin zamanlarda koymussunuz fakat merak iste suanki halini merak ediyorum.. tsk ederim simdiden blogunuz mükemmel basarilarinizin devamini dilerim :)

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekkürler. Bu zaten şimdiki halinin resimleri. Bir hafta önce çekildi, şu anda da uzunluk olarak aynılar.

    YanıtlaSil
  14. o ne güzel bi ten öyle maaşallah:)))neler kullandınız acaba teninizde rica etsem yazabilir misiniz marka no olarak...

    YanıtlaSil
  15. Ten makyajında Missha BB krem 23 numara, Maybelline Affinitone kapatıcı, Oriflame Giordani Supreme pudra kullanmıştım ama allık neydi hiç hatırlamıyorum. Sanırım MAC Mineralize "Moon River" allık olabilir kullandığım.

    YanıtlaSil
  16. çok tşkler hepsine bakıcammm :)))

    YanıtlaSil
  17. yeni resimler ßekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  18. bu kirpikleri, bir de giorgio armani rimelle denemelisin cnm , olay yaratırlar :)

    YanıtlaSil
  19. Nesly, merak ettim şimdi bahsettiğin rimeli.. Araştırayım bir bakayım nerelerde satılıyor. :)

    YanıtlaSil
  20. ya mrba bende lens almayı düşünüorumda gözleri koyu kahve ve iri nasıl bi lens alsam ve ne marka karar veremiorum takip ettiğim kadarıyla siz baya deneyimlisiniz bana yardımcı olurmusunuz mavi düşünüodum ve buresimdeki rengi çok beğendim ismi nedir markası.sizce ne yapmalıyım:(

    YanıtlaSil
  21. BURAYA BAYILDIM TAM BENLİKK:)))TEBRİK EDİYORUM EMEĞE SAYGI.

    YanıtlaSil
  22. Çok teşekkür ederim. :)

    Bu lensin markası Rainbow ve modeli Fantasy.. Rengi de açık mavi. Bu lensi bulmak kolay çünkü Rainbow bir Türk firması. Çoğu optikçide mevcut.. Ben tavsiye ederim çok doğal bir mavi.

    YanıtlaSil
  23. Makyajına bayıldımmm! Lensler de feci doğal duruyor :)

    YanıtlaSil
  24. ben de lens almayı düşünüyorum ancak numaralı. Pek bir bilgim yok lensler hakkında o yüzden sormadan edemeyeceğim, numaralı olması bir fark yaratır mı? Benim gözlerim çok çok yakından bakılmadığı sürece siyaha yakın, aynı dursun istiyorum. Bir sorun olur mu numaralı olması? :)

    YanıtlaSil
  25. RainboW, çok teşekkür ederim. :)

    Büşra, benim lenslerim de numaralı, zaten bildiğim kadarıyla numaralı ve numarasızda renk farkı olmuyor.

    YanıtlaSil
  26. merhabalar,sayfanızı yeni keşfettim ve sizi tebrik etmek istiyorum çok hoş ve orijinal olmuş gerçekten:)aradığım her şey var:)yalnız size bir sorum olacaktı Cansu Hanım,benim göz rengim çok çok koyu kahve ve ben mavi lens almak istiyorum sizce hangi tonlarda almalıyım.sizin rainbow fantasy line light blue gerçekten çok hoş olmuş bende temin etmek istiyorum ama nasıl,bana yardımcı olabilirmisiniz,rica etsem ?:)sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rainbow markasını pek çok lens mağazası satıyor. Ben lensoptik.com.tr'den almıştım.

      Sil
  27. Ankara' da yeni bir yer açılmış optik lens grup konur sokakta acılısa ozel fiyatlar belirlemis.. freshlook 25 tl. amazon 40 tl. sophistic 200 tl. kacırmayın derim

    YanıtlaSil
  28. cnm bu reng ebayıldım ama bende raınbow un koyu maviyle açık mavısı arasında kaldım kendı göz rengım ne koyu ne açık bi kahve sence????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyu mavisini kulanmadım ancak açık mavisinin bu kadar koyu olduğunu varsayarsak koyu mavisi aşırı koyudur gibi geliyor. O yüzden açık mavi daha iyi olur gibime geliyor.

      Sil
    2. mrb 2 sene olmus ama belki görürsünüz yazıcam:).bende arakadaşın dediği gibi koyu ve açık mavi arasında kararsız kaldım..gözlerim orta koyuluka kahve..cok arastırdım ancak bu renkle ilgili resimde bilgi de bulamadım..yardımcı olursanız çok sevinirim..

      Sil
  29. cansu hanım,lensler çok yakışmış makyajınızda çok güzel olmuş.rainbowlardan memnunmusunuz?lens konusunda bayağı tecrubelisiniz sizce solotica hidrocharme verde marine mi yoksa rainbow fantasty lne light blue mu?(kahve gözde)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rainbow'lardan genel olarak memnunum ancak bu lenslerin tasarımı değişmiş sanırım artık açık mavi olmuş. Verde Marine'i tercih ederim. :)

      Sil
  30. merhaba bende solaticanın gri olan lensini kullanıyorum fakat hiç dememeden bouslamb ın aqua rengini sipariş eetim gözlerim kahverengi nasıl duracak bilmiyorum hiç deneme şansınız oldumu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aqua rengini denemedim ancak resimlerinden gördüğüm kadarıyla koyu turkuaz gibi bir renk.. bana hoş gelmişti

      Sil
  31. Çok beğendim ve size çok yakıştırdım. Yalnız bu lensin artık daha açık mavi olduğunu söylemişsiniz, peki bu rengi yakalayabileceğimiz başka bir lens var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  32. Çok beğendim ve size çok yakıştırdım. Yalnız bu lensin artık daha açık mavi olduğunu söylemişsiniz, peki bu rengi yakalayabileceğimiz başka bir lens var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle olduğunu bir izeyicim yazmıştı ama bu konuda firmayla görüşmedim. Bu tarz mavi/menekşe tonlu bildiğim bir lens yok.

      Sil
  33. çok beğendim çok yakışmış size,tam istediğim ton bu benimde gözlerim koyu kahve.sizdeki bu açık mavi artık daha da açıkmış demişsiniz peki koyu mavi alsak bu tonu yakalayabilirmiyim? lensoptik.com da 75 lira sizin önerinize göre alıcam şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Firmayla son konuştuğumda bana tasarımda değişiklik olmadığını ve renklerin aynı olduğunu söylediler. Yenisini henüz almadığımdan bu durumu teyit edemiyorum ama bana verilen bilgi böyle.

      Sil
  34. Merhaba Cansu hanim.Blogunuzu cok begeniyorum.Size yakismayan lens yok gibi.Bize fikir verme adina sarfettiginiz bunca emek icin tesekkurler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. :) Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu

      Sil
  35. Cansu Hanım merhabalar. Lens çok yakışmış ve çok doğal durmuş. Makyaj da harika. Birkaç sorum olacak size. Bu lensler hareli diye geçiyor, bombe olayı var mı? Ve bu serinin boyamasında şu an bi değişiklik var mı? Göz çapım çok küçük olduğundan giallo alamıyorum, Lensin dışında siyah çerçevenin olmsı gerekiyor yoksa belirgin bir taşma yapıyor. haresiz lensler daha doğal. Bu lens tam hareli mi anlamadım.. Adore kullandım o da çok az hareliymiş, Adore çok memnun kaldığım lakin bulamadığım bir lens. Eğer adore markasını kullanıp veya gördüyseniz, Adore'a göre fantasy serisinin hare durumu nedir? Çok sordum affola :) Şimdiden teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu lenslerin dış tarafında Elite serisinden farklı olarak çok hafif bir hare var ama rengi oldukça silik diyebilirim. Yani Adore ile benzer bir haresi var.

      Sil
  36. Merhaba,

    Rainbow Fantasy Line son tasarım renklerinden satın aldığınız var mı ? Açıkçası 2010 yılında paylaştığınız Fantasy line light blue çok hoş ancak son tasarımlarda ay mıdır ... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son zamanlarda almadım, o yüzden bilmiyorum ama bir izleyicim artık açık mavi olduğunu söylemişti

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...