6 Kasım 2010 Cumartesi

MAC Venomous Villains koleksiyonundan seçtiklerim


İşte gecikmeli bir post daha..

MAC Venomous Villains koleksiyonunu ilk gördüğümde özellikle Mineralize farlara ve Wicked Ways lipglassa göz koymuştum ama diğer alacaklarım konusunda kararsızdım. Koleksiyon 15 Ekim'de çıkmıştı ama ben Taksim MAC'e ancak 17'sinde gidebildim ve gittiğimde farlar ve allıklar tükenmişti bile. Yaşadığım ilk hayal kırıklığından sonra üç adet lipglass seçtim. "Wicked Ways" zaten aklımdaydı ama "Strange Potion" ve "Revenge Is Sweet" hesapta yoktu. Özellikle Revenge Is Sweet çok hoşuma gitti, almasam olmazdı. Bana göre lipglasslar bir hayli pahalıydı. 40TL.. Sanırım koleksiyon ürünü olmasının yanı sıra ambalajında Disney figürleri olmasının da bunda payı vardı ama konu kozmetik olunca gözüm dönebiliyor.

Göz farlarının testerlarını da gördükten sonra kesinlikle almalıydım. EBay'de araştırmaya başladım ama ikisini de bir arada satan ilanlar aşırı pahalıydı yada açık arttırmaları uçuk fiyatlara bitiyordu. Sonra anladım ki farklı satıcılardan alırsam daha uyguna gelecek. "She Who Dares"'i cos_beauty isimli satıcıda buldum, aynı satıcıda "Toxic Tale"'i de görünce ikisini birden aldım. Sonra "My Dark Magic"'i crestwar isimli satıcıda buldum ve aldım. "Bite Of An Apple"'ı ise sellitnowtexas isimli satıcıdan aldım. Böylece tüm almak istediklerimi almış oldum.

MAC Venomous Villains

MAC Venomous Villains


İlk olarak "Bite Of An Apple" allıktan başlıyorum. Bu allığın yapısı elimdeki diğer MAC allıklarımdan biraz farklı. Diğerleri kadar toz olmuyor ama rengini güzel veriyor. Renginin aşırı canlı olacağından korkmuştum ama güzel mercan pembe bir renk geldi.

MAC Bite Of An Apple

MAC Bite Of An Apple

Göz farlarını yorumsuz bırakıyorum çünkü çok güzeller. Biraz parlaklar ama ışıltılı smokey makyaj için birebirler. Bu ara bir makyajda kullanıp resmini yayınlamayı düşünüyorum.

MAC Dark Magic She Who Dares
Sol: My Dark Magic Sağ: She Who Dares

MAC Dark Magic
My Dark Magic

MAC She Who Dares
She Who Dares

Ruj ve glosslara gelince.. Glosslar arasında en sevdiğim "Revenge Is Sweet" oldu. Şişesinde rengi tuhaf ve çok koyu görülebilir ama dudağa sürüldüğünde çok tatlı bir pembeye dönüşüyor. Aldığımdan beri de en çok kullandığım bu renk oldu. Strange Potion ve Wicked Ways ise yapı olarak daha opaklar.. Toxic Tale ise öyle her yerde kullanabileceğim bir ruj değil. Bayağı canlı bir mercan rengi..

MAC Venomous Villains
Üst: Toxic Tale
Alt (Soldan sağa): Strange Potion, Wicked Ways, Revenge Is Sweet

MAC Venomous Villains
Swatch solda sağa: Strange Potion, Wicked Ways, Revenge Is Sweet, Toxic Tale

MAC Revenge Is Sweet
Revenge Is Sweet (Yenmiş dudağım için özür dilerim)

MAC Strange Potion
Strange Potion

MAC Wicked Ways
Wicked Ways

MAC Toxic Tale
Toxic Tale

İşte böyle.. Şimdi merakla Tartan Tale'i bekliyorum. :)

11 yorum :

  1. Güzel günlerde kullan hepsini :)
    İyi ki almışsın BOAA allığı, ama onun fotoğrafının rengiyle oynayıp biraz daha canlandırıp koyultabilir misin? Belki benim ekran ayarlarımdandır ama bende çok soluk açık pembe görünüyor şu an. Flaşlı foto sanırım ondan.

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraflar flaşlı. Yine de benim monitörde çok açık görünmüyordu ama yine de çoğu kişinin monitör ayarlarını göz önüne alarak flaşsız foto çekip koydum.

    YanıtlaSil
  3. bizim zevklerimiz hep ortak sanırım :) çok güzeller güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler. Daha güzelleri senin olsun. :)

    YanıtlaSil
  5. Canım, byheh'in blogunda tartan tale koleksiyonundaki allıkları ebay'dan aldığını söylemişsin. Hangi satıcıdan aldın bilgi verir misin? Ben de almak istiyorum ama sahte olmasın

    YanıtlaSil
  6. thebeautysampler isimli satıcıdan aldım. Yorumlarına bakılırsa gerçek MAC satıyor. Türkiye fiyatlarına göre de bayağı uyguna geldi. Gerçi hala allıklar gelmedi, beklemedeyim.

    YanıtlaSil
  7. Hala yazmayacak mısın?

    YanıtlaSil
  8. merhaba, nerelerdesiniZ,sizi merakettim, hersey yolundadir umarim:)

    YanıtlaSil
  9. özellikle allığa ve Strange Potion isimli gloss a bayıldım!
    Güle güle kullan canım harikalar!
    Senin ebay satıcı bilgin de oldukça fazla, aslında bi ara, her aradıgımız markayı hangi satıcıdan daha güvenilir şekilde satın alabiliriz, bununla ilgili bi yazı talep edebilirim senden:))

    YanıtlaSil
  10. Çok sağolun yorumlarınız için. Herşey yolunda Bu ara biraz yoğun olduğumdan, boş zamanlarımda da biraz tembellik yaptığımdan burayı boşladım ama bu hafta telafi edeceğim. şimdilik gelen yorumları, e-mailleri ve formspring sorunlarını bitirmeye çalışıyorum yavaş yavaş.. :)

    Nesly, bu konuda yazı hazırlayabilirim sanıyorum. EBay'de çok fazla sahte MAC dolaşıyor ama bana şimdilik denk düşmedi çok şükür..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...