12 Eylül 2010 Pazar

Lumigan - Yeni resim


EDIT: Yazının üzerinden 4 yıl geçtiği halde hala Lumigan kullandım, yan etki yaşadım veya gözümü kaybediyordum tarzı yorumlar ve emailler geldiği için bu uyarıyı ekleme zorunluluğu duydum. Lütfen bu yazıyı okumadan önce LUMİGAN HAKKINDA UYARI! yazısını okuyun.

25 Haziran'da başlayan Lumigan maceram devam ediyor. Kirpiklerim bayağı uzadılar. Herkes takma kirpik sanıyor. Yakınlarım ise yeter kullanmayı bırak daha ne kadar uzayacak diyorlar. Ben karar veremedim, hala kullanıyorum. :P Bu arada kirpiklerim uzadıkça yukarı kıvrılmaya başladılar. Kıvırıcı kullanmadan kıvrık kirpiklere sahip oldum.

25 Haziran'ı hatırlayalım
Lumigan

Buda bugün
Lumigan

39 yorum :

  1. Zewzeq, şahane olmuş kirpiklerin! Hemen yarın ben de alıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. süperrrrr..fark cidden ortada...
    senin adına çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  3. göz stajında biz çok şaşırmıştık hoca bu ilacın yan etkisi kirpik uzatır dediğinde.kullanmak aklımıza da gelmişti ama kalıcı renk değişiklikleri gözde yapabiliyor diye kullanmadım şahsen.kirpik yaparken gözden olmayalım:))

    YanıtlaSil
  4. Çok sağolun. :)

    gizemel, ben sürerken gözüme kaçırmamaya özen gösteriyorum. Şu ana kadar gözümde renk değişikliği yapmadı. Herhangi bir yan etki de görmedim.

    YanıtlaSil
  5. Gizemel'in yazısını gördüm, bizim biyokimya hocamız da bu ilacı anlatmıştı, ismini sürekli unuttuğum için alamamıştım. Dediğin gibi eyeliner fırçasıyla kullanılırsa sorun olacağını sanmıyorum. Ben de öyle yapacağım zaten :)

    YanıtlaSil
  6. wawwwhhhh... sabırsızlıkla bende bunu bekliodum son gelişmeleri ve harika olmuş.. bu aşamadan sonra bende almak üzere fikir deiştirdim..

    YanıtlaSil
  7. vaayy süper olmuş cansuu. bide objektife bakarken kirpiklerinin bi fotosunu koyabilir misin?

    YanıtlaSil
  8. maşallah çok uzadılar acaba bıraktıktan sonra dökülme yaparmı hani oluyoya bazı ilaçları bıraktıktan sonra etkisini yetirir ?

    YanıtlaSil
  9. süper yaw
    benim kirpiklerim sık ama çok kısadır . yan etkisinden korktum nasıl sürdüğünü videolu göstersen :)
    bide ne kadardır bu ürün ne kadar gider, yazmış olabilirsin ama ben görmedim.
    sonuç çok başarılı benimde böyle kıvrık kirpiklerim olsa Allahım süper;)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. merhaba, kirpiklerinizdeki değişim muhteşem doğrusu size bakıp bende cesaretlendim ilacı aldım ama prospektüsünde yan etkilerde görme bozukluğu ve görme keskinliğinin azalması olabileceği yazıyor birden tırstım doğrusu

    siz gözünüzün içine kaçırmadan eyeliner sürer gibi mi sürüyorsunuz? bir de günde kaç kere kullanıyorsunuz acaba?

    YanıtlaSil
  11. Bir dahakine objektife bakarken fotomu da koyacağım.

    Damlayı bıraktıktan sonra dökülme yapmıyormuş ama bir süre sonra kirpikler eski hallerine dönüyormuş. Etkisini devam ettirmek için istenen uzunluğa ulaştıktan sonra haftada 1 uygulama yapmak gerekiyormuş.

    Elimde iyi video çeken bir cihaz yok ama webcam ile yapabilir miyim bakacağım. Kullan at eyeliner fırçaları ile eyeliner sürer gibi sürüyorum. Uygulamadan sonra fırçayı atıyorum.

    Bende o tür yan etkiler olmadı ama dediğim gibi gözüme kaçırmadan kirpik diplerime sürüyorum. Zaten o yan etkiler de göze damlatanlarda oluyor sanırım.

    YanıtlaSil
  12. ay ben mascara gibi sandım :) ok. anladım eyeliner gibi
    ayrıca neden kullan at her kullandıkdan sonra mevcut fırçayı temizlesek kafi değilmi?

    YanıtlaSil
  13. Bilmiyorum, kullan at fırçayla kullanmamız gerektiğini okuduğum için bu şekilde kullanıyorum. Hatta daha da abartıp her göz için ayrı fırça kullanmamız gerektiği yazıyordu ama ben öyle yapmadım.

    Kullan at fırça daha çok işime geldi. Temizleme derdi yoktu. Üstelik fırçaların 100'lük pakedini 25tl'ye aldım.

    YanıtlaSil
  14. Canım bende denemeyi düşünmedim değil bu ürünü fakat korktum daha sonra bir anda dökülürlerse diye...
    Ve tatlım kirpiklerin eskiden daha koyu bir siyahmış gibi geldi bana fotoğraf makinesinden ve ışıktan mı kaynaklanıyor yoksa sende renklerinde bir açılma fark ettin mi?

    YanıtlaSil
  15. Sanırım ışıktan kaynaklanıyor. Son çektiğim resimde kirpiklerim ışıktan parlamışlar biraz. Yoksa renklerinde açılma yok, aynılar.

    YanıtlaSil
  16. fırçaları nerden aldın?

    YanıtlaSil
  17. Ebay'de bms*beauty-makeup-supply nickli satıcıdan aldım. 100lük olan ilandan almıştım.

    YanıtlaSil
  18. merhaba,
    ben kaşlarında bir farklılık yarattı mı merak ediyorum. gürleşme falan?

    YanıtlaSil
  19. Hayır maalesef yaratmadı. Kaşlarımı biraz uzattı ve dağıttı, iyice beter hale getirdi. O yüzden de artık kullanmıyorum.

    YanıtlaSil
  20. ya bu arada fiyatı nedir bu ürünün çok pahalı duruyo sanki :))

    YanıtlaSil
  21. Hiç pahalı değil. Eczanelerden 35tl'ye alınıyor ve bir kutu bir aydan fazla gidiyor.

    YanıtlaSil
  22. ay çok teşekkürler zewzeq, ben de bi ara yumurcaklarımdan fırsat bulursam alıcam inşallah. deli gibi istiyorum ya :)))

    YanıtlaSil
  23. Ben de aldım, üstünde 4 haftadan sonra atın diyor. Ama biz göz içine damlatmıyoruz, sence 4 haftadan sonra atmalı mı? Sen yenisini mi aldın 4. haftadan sonra?

    YanıtlaSil
  24. Hayır yenisini almadım. Zaten 4. haftada şişenin sonuna geliniyor. Her gece kullanımla şişenin içi 1 ay civarında boşalıyor.

    YanıtlaSil
  25. ya cansu alrkirpiklere de uyguladın mı acaba? ya birde ben bu fırçaları bulamıyorum kullandığımız fırçayı hergün temizlesek falan olmaz mı ya ::((

    YanıtlaSil
  26. cansu sırf kirpiklerine bakmak için girmeye basladım günde kaç kere bloguna:))) maşallah yaa... muhtesem duruyor bakışlarını bile değiştirmiş resmen...lensler de harika duruyor bu kirpiklerle... bende alıcam, önceleri yan etkilerinden korkuyordum ama sen kaç aydır kullanıyorsun birşey olmadıysa bana da olmaz sonucta sakınan göze çöp batar :P cansu alt kirpiklerine nasıl sürüyorsun eyeliner fırçasıyla?? alt tarafa kalem çeker gibi mi?yani alt göz kapagının içine kalem çeker gibi mi yoksa dışına mı??? anladın umarım anlatamadım ama :s

    YanıtlaSil
  27. Alt kirpiklerime sürmüyorum. Sürülmesi tavsiye edilmiyormuş. Ama sanırım gözümü kapatınca biraz bulaşıyor çünkü alt kirpiklerimde de biraz uzama oldu.

    YanıtlaSil
  28. Merhaba,

    Sonuç gerçekten muhteşem görünüyor. Fakat genelde bu tür ürünlerle ilgili sizin de bahsettiğiniz, benim de en çok aklıma takılan kısım şu: Ürünü kullanmayı bıraktıktan sonra kirpikler dökülmüyormuş, ama eski hallerine dönüyorlarmış. Kirpiğin eski haline dönmesi demek, eski kısa kirpiklerimize dönmek demek değil mi? Dökülme olmuyorsa, uzayan bir şey nasıl olacak da eski haline dönecek?

    Kesinlikle size bir tepki göstermiyorum, büyük bir cesaret gösterip ürünü kullanmışsınız(bana göre) ve bunu paylaşıyorsunuz, ki gerçekten güzel bir durum bu. Ama işte bahsettiğim durum çok kafa karıştırıcı.

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  29. valla cansu aynen arkadaşın dediği gibi bende sırf kirpiklerine bakmak için giriyorum :)) bende başladım bir haftayı geçti kullan-at fırça elde edemedim ancak kaliteli bir fırça aldım ve her kullanımdan sonra sabunlu suyla yıkıyorum.bakalım ne olacak bilmiyorum bu 2. hafta!! ayrıca altlara da sürüyorum ben bakalım şimdilik birşey olmadı merakla bekliyorum bakalım :)) bi de cansu taze bi resim koy artık :)))

    YanıtlaSil
  30. Yorumlar için teşekkürler.

    makyaj, şu şekilde oluyor. Biliyorsun saçta olduğu gibi kirpiklerde de doğal bir dökülme, yenilenme süreci oluyor. Bu saça göre daha yavaş oluyor elbette ama oluyor. İlaç kullanmayı tamamen bırakırsak bu doğal sürecinde dökülen kirpiklerin yerine çıkacak kirpikler normal ilaç kullanmadan önceki boyutunda çıkıyormuş. Bu süreç çok uzun zaman alıyor elbette, bir anda kirpikler kısalmıyor.

    Resmi 26'sında koymayı düşünüyorum çünkü tam 16 haftam dolmuş ve kürüm tamamlanmış olacak. Zaten son fotomdan sonra çok bariz bir değişiklik olmadı.

    YanıtlaSil
  31. Şimdi daha iyi anladım Zevzeq, teşekkürler çok...

    YanıtlaSil
  32. kızlar bende öylesine girmiştim siteye ama kirpiklerini görünce günde bi kaç girip bakmaya başladım:Dbenim kirpiklerim kısa bide koparıyom gittikçe azalıyo hint yağı sürüyom işe yarıyo alttan küçükler çıkıyo ama bu kadar etki etmiyo kuzenim doktor telefon açıp sordum bunu hemen evt yan etkileri var war ama sonuçta sen bunu gözüne değil kirpiklerine sürecen dedi ama genede korktum cesaret edemedim bitürlü:D

    YanıtlaSil
  33. Yan etkileri yok değil, başlarken bunları göze almak gerekiyor. Ben şanslıydım gerçi, hiç yan etkisi olmadı.

    YanıtlaSil
  34. canscum peki yeni kirpikler çıktımı yoksa var olanlarımı uzattı hani bence haftada bi bunu sürme hint yağı yada badem yağı ile beslenebilir ayrıca rainbow giallo lensin varmı varsa foto paylaşabilirmisin ben rainbow dark green kullanıyom tavsiye ederim sanada benimde gözler koyu güzel duruyo makyaj çekmecene düşmek isterdim:D duygu ben

    YanıtlaSil
  35. Selam Duygu,

    Olanları uzattı. Kaşlarımda kaş çıkmayan yerlere sürdüm ve hiç yeni kaş çıkartmadı, o yüzden kullanmayı bıraktım. Yani bu ilaç yeni tüy çıkarmıyor ama olanı daha gür ve uzun yapıyor.

    Rainbow Giallo'm eskiden vardı. Bir yerlerde resimlerinin olması lazım ama bulmam gerek.
    Rainbow dark green resmi görmüştüm sanırım, lens olduğu hiç belli olmuyordu resimde ama bayağı koyuydu. Beğenmiştim o zaman..

    Ben makyaj çekmeceme düşmek istemezdim, o kadar karışık ki şu an. Hiç bir şey bulamıyorum. Açar açmaz başıma ağrı giriyor resmen. :D

    YanıtlaSil
  36. kirpikleremi yoksa kirpik diplerinemi sürülüyor?

    YanıtlaSil
  37. merhaba 1 ayda veya 1.5 ayda da fark edilir bir değişimn oluyor mu acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 ayda çok belirgin fark olmuyor. Esas etkisi 2. aydan itibaren ortaya çıkıyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...