6 Ağustos 2010 Cuma

Tatil!


Uzun ve yorucu bir haftadan sonra nihayet bu akşam Datça'ya doğru yola çıkıyorum. Ucuza uçak bileti bulamadığım için otobüs ile gideceğim ama olsun, ben yolculuğu çok severim. (Yay burcu olmanın etkisi olsa gerek, hoş burçlara da pek inanmam ama vallahi bazı şeyler tutuyor) Annem yıllardır Datça'da yaşıyor, emekli olduktan sonra oraya taşındı, ben de yazın 1-2 haftası yanına gidiyorum, birlikte gezip tozuyoruz.

Sakin sessiz bir tatil istiyorsanız kesinlikle Datça'yı tavsiye ederim. Gece hayatı, eğlenecek yeri pek yoktur ancak harika bir denizi var. Tatilin yarısında eşim de bize katılacak ve bir kaç günlüğüne feribot ile Bodrum'a geçeceğiz. Bunu iple çekiyorum çünkü adamın yüzünü iki haftadır gördüğüm yok, sürekli şehir dışında ve aşırı yoğun çalışıyor. :(

Döndüğümde çektiğim fotoları burada bulabilirsiniz. Bu sefer bir yığın fotoğraf çekmeyi düşünüyorum. Blogu kontrol edeceğim ama bu süre içinde yeni konu yazacağımı sanmıyorum. Döndüğümde görüşmek üzere.. :)

8 yorum :

  1. iyi tatiller zewzeq
    ben bu yıl tatil yapamadım.
    beim için güneş tam batmak üzereyken bir yudum bira içer misin:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Elbette içerim. :) Umarım gelecek seneye tam istediğin tatili yaparsın.

    YanıtlaSil
  3. Zewzeq en az 1 yıldır seni 2 forumdan takip ediyordum, artık blog'undan takip ediyorum, üye olmak Datça yazını okuyunca kısmet oldu.. :)) Lens konusunda verdiğin her bilgiyi okumaya çalıştım çok sağol.. :) Salı günü ben de kuzenlerimle Datça'ya Mandalina'da kalmaya gidiyorum.. :) Umarım güzel bir tatil geçiririz.. :) Ben 3-4 gün önce AtlasJet'ten vergiler dahil 124TL'ye uçak bileti aldım Bodrum'a.. Tüm gün bodrumu gezip saat 17:00 gibi feribota binerek Datça'ya geçicez.. Keşke Atlasjet'e baksaymışsın.. :/

    YanıtlaSil
  4. İyi tatiller zewzeq :) Dönüşünü bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Çok sağolun. Son üç gündür Bodrum'daydık, çok kalabalıktı. Dün Datçaya döndük. Evimi kedilerimi çok özledim, yarın akşam dönüşe geçeceğiz.

    eLeS, Bodrum için bakmak hiç aklıma gelmedi hep Dalaman'a baktım. Dalamana da her havayolu gitmiyor, gidenler de çok pahalıydı. Otobüs güzeldi, her türlü teknolojik imkan vardı, bayağı rahat ettim. Yine de uçak gibi olmuyor. Umarım Datça'yı beğenirsin. Ben çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  6. Canım Dalaman'dan daha pahalıya maloluyor sanki ama o da bir alternatif.. Dalaman'dan 25TL Havaş'la Marmaris'e geliş (2-2,5 saat), Marmaris'ten de 15 TL'ye Datça'ya geliş (1 saat).. Toplamda Uçak parası + 40 TL..
    Bodrum uçağı ile uçak parası + 25 TL (kişi başı feribot parası)'ye Datça'ya varış.. :) Feribotla 2-2,5 saat sürüyor Bodrum-Datça arası.. :) İstanbul'dan direkt otobüsle yaklaşık 14 saat ve 80-100TL arası.. :))

    Gitmeyi düşünenlere de senin vasıtanla minik bilgi geçtik.. :)) Ben çok beğendim Datça'yı.. Geçen sene de gitmiştik zaten, harikaydı.. Blog kullanmayı öğrenirsem inşallah Datça'yı sayende paylaşmış olacağım.. :)

    YanıtlaSil
  7. Bir dahaki sefere Bodrum'daki uçaklara da bakacağım mutlaka. Çok sağol önerin için.

    Datça çok güzel, cennet gibi. Aslında bu sefer çok gezemedim. Geçen sene Knidos'a da gitmiştik mesela. Harika bir yerdi. Gelecek sene gittiğimde kesinlikle tekne turuna çıkmak istiyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...