2 Temmuz 2010 Cuma

Maybelline, Flormar, NARS alışverişim


Geçen hafta aldığım bütün makyaj malzemelerini fotoğraflama fırsatı bulamamıştım. Bu sabah bir kısmının daha fotoğraflarını çektim.   

Kozmetik alışverişi
5'li far paleti Flormar 03 numara, Tekli yeşil far Flormar Diamond Terracotta far 07 numara, Beyaz ambalajdaki terracotta allık Flormar Terracotta allık 46 numara, Dudak kalemi Flormar Waterproof dudak kalemi 201 numara, Siyah ambalajlı allıklardan tekli olanı NARS Orgasm, ikili olanı Albatross/Torrid ikilisi, Ruj Maybelline Color Sensational 416 Coral Fever, Mor ambalajlı rimel Maybelline Falsies Volume Express

Flormar benim sevdiğim bir markadır. Farları da güzel renk veriyor. Allığı çok beğenerek aldım, zaten ne zamandır bu tür mercan renkli bir allık istiyordum, yukarıdaki resmi çektikten sonra farkettim ki allığın rengi ve Maybelline rujun rengi birbirine bayağı uyumluymuş. Alırken bunu farketmemiştim. :) Dudak kalemini Bizbizegüzellik forumundan önermişlerdi (kimdi hatırlamıyorum ama öneri için teşekkür ediyorum) 201 numara gerçekten dudağımla hemen hemen aynı renk ve her tür rujla kullanılabilir. NARS allıklar zaten ünlü, hemen her blogda swatch görmek mümkün. Özellikle Orgasm o kadar övülüyordu ki, sırf meraktan aldım. Torrid'i ise Justmakeup'ta görmüş ve beğenmiştim, forumda satıldığını görünce bu ikiliyi de kaçırmak istemedim. İki allıkta çok güzel renk veriyor ve renk olarak günlük severek kullanacağım renkler. Albatross aydınlatıcı da çok hoş, ışıltısız allıklarımın üzerine uygulamayı düşünüyorum. İleride bu allıkların başka renklerini de alabilirim. Maybelline Color Sensational rujların hastasıyım zaten, o yüzden gidip bir renk daha aldım. Aslında EBay'den 20 küsür renk daha aldım ama onların swatchlarını ve yorumlarını daha sonraya saklıyorum çünkü hala gelmesini beklediğim renkler var.Maybelline Falsies rimeli de çok beğendim, Colossal da iyiydi ama bu birazcık daha iyi uzatıyor gibi. Ürünlerin tek tek resimleri ve swatchlar (büyük resim için resmin üzerine tıklayabilirsiniz):

Flormar alışverişi

Flormar Beşli Palet 03
(Sol en baştaki tekli olan far)

Flormar NARS allık

Flormar NARS allık
Soldan sağa: Flormar 46 numara, NARS Orgasm, NARS Albatross, NARS Torrid

Flormar 201 dudak kalemi

Flormar 201 dudak kalemi

Maybelline Coral Fever

Maybelline Coral Fever

Maybelline Falsies

Maybelline Falsies

Maybelline Falsies
Sol göz: Maybelline Colossal rimel, Sağ göz: Falsies rimel

Hafta sonu şehir dışında olacağımdan ve gideceğim yerde internet olmadığından güncelleme yapamayacağım. Döndüğümde ise circle lenslerimin bir kısmının resimlerini yayınlayacağım. Herkese iyi haftasonları dilerim.

11 yorum :

  1. canım hepsi harıka ama flormar 46 Çok hoş durmuş hepsinden daha canlı ve ışıltılı bayıldım.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Çok sağol, daha güzelleri, daha fazlası senin olsun. Flormar allıklar çok güzel, eskiden aldığım bir tane daha rengi daha vardı, ondan da çok memnundum. Bir kaç rengini de gelecek aya alabilirim.

    YanıtlaSil
  3. Flormar dudak kalemi ben de kullandım gerçekten iyi :)
    Nars ikilisini almakla süper iyi yapmışsın, ben bayılarak kullanıyorum kaçırılmayacak bir ürün :)
    Hepsini güzel günlerde kullan Cansu :)

    YanıtlaSil
  4. Çok sağol canım, ilk defa NARS allık kullanıyorum gerçekten çok beğendim.

    YanıtlaSil
  5. hepsi çok güzel cnm güle güle kullan flormar allığı ben de almak istiyorum ne zamandır.. Bir de cnm maybelline rujları ebay'den hangi satıcıdan alıyorsun acaba?

    YanıtlaSil
  6. flormar 201 ben bahsetmiştim forumda.. sevildiğine seviniyorum:)
    güle güle kullan hepsi çok güzeller canım ..:)

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Isabel önerim için gerçekten teşekkürler. Şu an her makyajda kullandığım bir ürün haline geldi, çok sevdim. :)

    kibele, EBay'de çeşitli satıcılardan alıyorum. Hepsinde bütün renkler yok maalesef. En çok alışverişi cosmeticshoppe101 ve studio_liquidators nickli satıcılardan yaptım.

    YanıtlaSil
  8. teşekkür ederim zewzeg'cim

    YanıtlaSil
  9. Yazıyla birebir alakalı olmayacak ama son resimdeki lenslerin markası ve rengini çok merak ettim. Son derece doğal bir renk.

    YanıtlaSil
  10. Son resimdeki Solotica Hidrocharme Ocre. Çok doğal bir lenstir, koyu kahve gözlere tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...