11 Temmuz 2010 Pazar

Circle lensler nereden alınır?


NOT: Bu yazı 14.04.2016 tarihinde güncellenmiştir. Bazı siteler listeden çıkartılmış, bazı siteler eklenmiştir.

Circle lens satın almak için pek çok site dışında Instagram hesapları mevcut. Bu yazıda sizlere circle lensleri nerelerden edinebileceğinizi açıklayacağım.

Softlens Queen: Son zamanlarda iki kez alışveriş yapıp çok memnun kaldığım bir site. Hatta son tam tamına 11 çift lens aldım kendisinden. Facebook hesabından özel mesaj ile alışveriş yaptım. Çok ilgili bir satıcı, hatta pakedi gönderdikten sonra kendi de sık sık kontrol ediyor ve ulaşıp ulaşmadığını teyit ediyor. Dueba Sweety, Batis Spartax ve daha pek çok markayı numaralı/numarasız bulabilirsiniz. Kayıtlı posta ve hızlı posta seçenekleri mevcut. Tavsiye ederim.

HoneyColor: Bu sitede Neo, Geo, Beaucon, Hyper, EOS ve daha pek çok marka circle lensleri bulabilirsiniz. Pek çok lensimi buradan aldım ve hizmetlerinden memnun kaldım. Lensleri çabuk gönderdiler ve çabuk elime geçti. Kayıtlı posta, EMS veya DHL ile gönderiyorlar.

Mosheelens: Bir Instagram satış hesabı. İki kez alışveriş yaptım, sorun yaşamadım. Kayıtlı posta kullanıyorlar. Dueba Sweety, Pretty Doll vb. markalar mevcut. WhatsApp üzerinden yazışarak sipariş verdim. WhatsApp numaraları hesaplarında mevcut.



LensVillage: İki kez alışveriş yaptım. İkisi de sorunsuz, hızlı şekilde elime ulaştı. Burada da yine Dueba, Geo, EOS, Vassen vb. lensler yanında Colorvue, I.Fairy gibi markalar bulunmakta. Fiyatları da gayet iyi. Kayıtlı posta veya Fedex kullanıyorlar.

E-CircleLens:  Pek çok seçenek mevcut ancak fiyat olarak pahalı. Buradan uzun zaman önce lens ısmarlamıştım ve elime çabuk geçti. Kayıtlı posta kullanıyorlar.

Party Kingdom: Diğerlerinden farklı olarak bir Çin firması ve bilindik markalar satmıyor. Tahminen lenslerin büyük kısmı Çin yapımı ancak enteresan tasarımlar mevcut. Buradan iki kez sipariş verdim ve hem firmadan, hem de aldığım lenslerden memnun kaldım. Hong Kong Post ile takipli gönderim yapıyorlar. Gönderim ücretsiz..

Solution-Lens: Gözleriniz numarasızsa burada çok uygun fiyata pek çok lens bulabilirsiniz. Geo, Vassen ve Dueba markalarını satarlar ancak başka yerlerde bulunmayan pek çok tasarım mevcuttur. Özellikle Desio tasarımlı Dueba Tony serisine ve Adore Bi Tone tasarımlı Dueba Lily serisine bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca 2 alana 1 bedava, 5 alana 2 bedava gibi kampanyaları vardır. 5 çift lens alınırsa numaralı lens ön siparişi aldıklarını yazıyorlar ama bu ön sipariş olayına bulaşmayın derim. Ben bulaştım, 2 ay bekledim, Paypal şikayetiyle paramı ancak geri alabildim ancak numarasız lensleri çabuk gönderiyorlar.

Kiwiberry Collection: Kesinlikle tavsiye etmediğim bir site. %50 indirim olduğunda bu siteden 4 çift lens almıştım. Sadece 2 çift geldi. Sorduğumda diğer 2 çiftin başka bir depodan gönderildiği ve elime ulaşacağı söylendi ancak asla elime ulaşmadılar. Sonra da emaillerime cevap vermeyi kestiler. Yani tam fiyatından iki lens almış oldum. %50 indirimleri ve kampanyaları hikayeden ibaret.

Daha çok site var, aklıma geldikçe buraya ekleyeceğim.

Yurtdışından gelen bazı paketler gümrüğe tabi olabilir. 75 Euro üzerindeki alışverişlerden %20 gümrük vergisi alınmaktadır. Kontakt lens siparişlerinde gümrükçe reçete istenmemektedir ve kozmetik yasağındaki gibi bir kısıtlama bulunmamaktadır.

49 yorum :

  1. bunlar numaralı oluyor mu peki? benim gözlerim 3buçuk numara. gerçi kendi gözüm yeşile dönük bi ela.. ama nedense renklilense sardım bu aralar. şeffaf lens kullanıyordum. bir kere de renkli lens deneyeyim..

    YanıtlaSil
  2. hmmm circle lens alasım var yazdığın sitelere bakayım teşekkürler canım!

    YanıtlaSil
  3. çiftmi satılıyorlar yoksa 2 tanemi almak laz<ım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitesine göre değişiyor ancak honeycolor.com ve pinkyparadise.com 'da çift olarak satılıyor.

      Sil
  4. ya benim gözlerim üç buçuk derece. Dereceli satılmıyomu ? bi de kargo ücreti ne kadar alıyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dereceli satılıyor, zaten ben de dereceli kullanıyorum.

      honeycolor.com ve pinkyparadise.com da gönderim ücretleri belli bir miktar üzerine bedava, o miktar altına da çoğu zaman 10$ civarı gönderim ücreti ödeniyor.

      Sil
  5. kargo ücretini ne kadar alıyorlar ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pek çok firma belli bir meblağın üzerine bedava gönderim uyguluyor. Bedava gönderim olmayan sitelerde de kargo ücreti de 10$'ı geçmiyor.

      Sil
  6. Party Kingdom tek mi satıyor kasaya iki tanemi atmalıyız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Party Kingdom çift olarak satıyor, cart'a eklendiğinde çift olarak ekleniyor.

      Sil
  7. MERHABA BEN HONEY COLORDAN SİPARİŞ VERMEK İSTİYORUM AMA TÜRKİYE YOK ÜLKELER ARASINDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ NASIL SİPARİŞ VERİCEM. BİDE EYE CANDYS DİYE Bİ SİTE VAR ONUN HAKKINDA Bİ FİKRİNİZ VARMI ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Honeycolor'dan daha önce Türkiye'ye çok sipariş verdim. Şimdi baktığımda da gönderilen ülkeler arasında Türkiye var. Eye Candys sitesini daha önce duymadım.

      Sil
    2. Merhaba bende honey colordan sipariş vermek istiyorum, siparişlerimizi çantamıza ekledikten sonra yapmamız gereken şeyleri anlatır mısın?

      Sil
    3. Öncelikle alışveriş yapmak için siteye üye olmak gerekiyor. Sonra ürünleri sepete attıktan sonra checkout a tıklayıp adres telefon isim bilgileri giriliyor sonrasında Paypal'ın sitesine yönlendiriyor, hesabınıza girip ödeme yapabiliyorsunuz. Tabi Paypal hesabı da gerekiyor.

      Sil
  8. Merhaba ☺️
    Ben ve uzakdoğuda yaşayan arkadasım okadar çok circle lens alıyorduk ki hem çevremizdeki arkadaşlara hem kendimize, bir süre sonra bu işi yapabileceğimizi düşünerek küçük bir girişimde bulunduk. @OlenslensM bizim Twitter profilimiz. İki üniversiteli gencin büyük hevesle başladığı bu işe destek vermek isterseniz lütfen inceleyin profilimizi. Ayrıca siparişlerinizle birlikte süpriz hediyelerimiz ve %25 indirimimiz var şu anda ❤️ 🙏

    YanıtlaSil
  9. Merhaba ben dün lens village dan sipariş verdim.Belli bi fiyatın üzerindeki alışverişlerde kargo parası yoktu ancak ben kupon kodunu girmeyi unuttuğum için express shipping olmayacak.Sizce kaç günde geli
    r ve siparişimin üstünde awaiting fulfillment yazıyordu.Bu ne anlama gel
    iyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, 7-21 gün arası sürebilir. Awaiting Fulfillment demek sipariş tamamlanmayı bekliyor anlamına geliyor

      Sil
  10. Merhaba ben circle lens almak istiyorum ama intertten almak istemiyorum, optiklerde de satılıyor mu ya da herhangi başka bi yerde?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geo circle lenslerin Türkiye'de distribütörü olduğunu duydum ama hangi optikçilerde satılıyor, hiç bir fikrim yok. Sadece online alınacak yerleri biliyorum.

      Sil
  11. Merhaba ben lens village'tan söyledim çift olarak mı geliyor acaba ?

    YanıtlaSil
  12. Merhaba, solution-lens.com'da kargo ucretsiz mi bilginiz var mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahsi geçen firma numaralı lens satmadığından hiç alışveriş yapmadım. O yüzden bilgim yok.

      Sil
  13. Merhaba daha önce hiç online alışveriş yapmadım bu konu hakkında pek bilgim yok.merak ettiğim birşey var pinkyparadise.com dan lens almayı düşünüyorum fakat borcu nasıl ödicem türk lirası ile mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kredi kartına döviz karşılığı TL olarak yansıyor. TL olarak ödeniyor.

      Sil
  14. merhaba pinkyparadiseden lens almayı düşünüyorum ama yanlış bişey yapıcam diye korkuyorum başkasının kredi kartı ile alıcam kaç tl ödemem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aldığınız lenslere ve o günkü döviz kuruna göre ödeyeceğiniz tutar değişebilir. Öderken normal kredi kartı yerine Paypal veya sanal kart kullanmanızı öneririm. Sanal kart bankaların online şubelerinde tanımlanıp limitlendirilebiliyor.

      Sil
    2. çok teşekkürler

      Sil
  15. mrb ben lens alırken posta kodunu yanlış vermişim bi sorun olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun olacağını sanmam, Türkiye'de dağıtımda posta koduna pek bakılmıyor.

      Sil
  16. Merhaba gecen ay yazinizi okuyunca party kingdom sitesinden circle lens alma girisiminde bulundum siz odemeyi yaptiktan sonra nekadar sure beklediniz 1 ayi gecti hala processing yaziyor kargo kodu veriliyormu bilginiz varmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki siparişimde de gönderilmesi 8-10 gün arası sürdü. Kargo kodunu da verdiler. Kargoya teslim edildiğinde Delivered durumuna düştü.

      Sil
  17. pinkyparadise tekmi satıyor acaba bi bilginiz varmı

    YanıtlaSil
  18. Ben pinkyparadise dan Sipariş verdim kac gunde geleceği hakkında bir fikriniz varmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kargoya veriliş zamanından itibaren 2-3 hafta alabilir.

      Sil
  19. Genel olarak kargo ücretleri ortalama ne kadar mesela pinkparadise ın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ağırlığa göre değişiyor. Bir şey almayalı uzun süre oldu ancak aldığımda 4-5$ bir şey ödemiştim.

      Sil
  20. Party kingdom sipariş hakkında bilgi verirmisiniz kalitesi hakkındada bilgi veiremisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Party Kingdom yukarıda yazdığım gibi Çin sitesi. Lensleri ile bir sorun yaşamadım. Ambalajları falan da güzel tasarlanmıştı ama Çin malı olduğunu akıldan çıkarmamak gerek.

      Sil
  21. Önerdiginiz gri lens hangisi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Circle lens olarak çok fazla seçenek var. Aklıma gelenler G&G GBT Gray, Neo Princess Gray, Neo Queens Gray

      Sil
  22. Merhabalar ilk yazdığınız softlens Queen face sayfasından bende almak istiyorum face üzerinden ama İngilizcem yeterki olmadığı için anlaşamıyoruz yardımcı olurmusunuz bana rica etsem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook'tan almanıza gerek yok. softlensqueen.com sitesinden alışveriş daha kolay, yakında bu konuda bir yazı gelecek.

      Sil
  23. Ya bu lenslerde kapida odeme secenegi olan bi site varmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanılmıyorsam Instagram'da madame_renklilens hesabı kapıda ödemeyle çalışıyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...