26 Haziran 2010 Cumartesi

Strawberry alışverişim


Geçtiğimiz hafta gelen ancak benim fotoğraflamaya fırsat bulamadığım Strawberry alışverişimi ve swatchlarını nihayet yayınlıyorum. Resimleri bugün çektim. :) Aldıklarım: Bobbi Brown Shimmer Brick Rose ve Nectar renkleri, Scott Barnes toz pudra Diamond Dust ve 24KT Bronze renkleri. Gloss'u ise hediye gönderdiler. Pixie Lip Booster diye bir marka olan glossun "Zuzana" rengini seçtim. Ben aldıktan sonra Scott Barnes indirimi bitmiş sanırım. 17tl gibi bir rakama almıştım, şimdi fiyatları 29,5'a çıkmış. Bobbi Brown'ları da 31tl'ye aldım. Onlarda da sadece Nectar renginde indirim devam ediyormuş. Rose rengi 69,5tl'ye çıkmış. Şanslıyım kısaca..

Gelelim ürünler hakkındaki yorumlarıma....

Toplu resim
StrawberryNet alışverişi

Bobbi Brown Shimmer Brick Rose (Solda) ve Nectar (Sağda)
Bobbi Brown Shimmer Brick

Bunlara neden pudra deniyor bilmiyorum, zira daha çok allık veya aydınlatıcı olarak kullanılabilecek ürünler. Yanaklara hoş bir ışıltı veriyorlar. Yanaklarıma ışıltılı ürünler sürmeyi sevdiğimden hoşuma gittiler. Nectar daha iyi renk veriyor. Rose'un rengi de fena değil, allık üzerine aydınlatıcı olarak yada tek başına kullanılabilir. 31tl bu ürünler için gayet iyi bir fiyat, zaten kesinlikle normalde satıldığı fiyatı (yani 70tl) vermezdim. Bu tür aşırı pahalı ürünleri almak pek adetim değildir. Swatchlara geçersek:

Rose
Bobbi Brown Shimmer Brick Rose

Nectar
Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar

Scott Barnes Toz Pudralar 24KT Bronze (Solda) ve Diamond Dust (Sağ) 
Scott Barnes Pudra

Bu pudraları da ışıltılı olmaları ve 17tl gibi bir rakama satılmaları nedeniyle aldım. Işıltılı pudra severim. Günlük olarak yanaklarımda allığın üzerine yada tek başlarına kullanabiliyor, gece dışarı çıkarken ise tüm yüzüme ve dekolteme uygulayabiliyorum. Daha önce Oriflame'ın ışıltılı toz pudrasını kullanmıştım, hatta birazı halen duruyor ama onun ışıltıları bu ürünler kadar yoğun değildi. Bunlar bayağı parlatıyor.. Diamond Dust şu anki cilt rengime tam oldu, 24KT Bronze koyu kaldı ama zaten bronzlaştıktan sonra kullanmak için almıştım, o zaman çok güzel olacağına eminim. Şimdi swatchlara geçelim:

Diamond Dust (Cildimin rengine tam olduğundan sadece ışıltı olarak duruyor)
Scott Barnes Diamond Dust

24KT Bronze
Scott Barnes 24K Bronze

Son olarak hediye gloss
Pixi gloss

14 yorum :

  1. 24tk bronz dan bende aldım,çok ta sevdim ışıl ışıl :)) nektari ye bayıldım hediye glos ta farklı bir tonda çok hoş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Çok sağol, sende 24KT Bronzunu güle güle kullan. Bende çok beğendim, bronzlaştıktan sonra harika olacak. Glossu görmeden seçtim ama rengini beğendim, sonuçta bedava.. :)

    YanıtlaSil
  3. harıka görünuyor b. brownlar özellikle canım s. barneslardan bende aldım resimlerini eklıycem yakında inş. harıkalar :)

    YanıtlaSil
  4. Çok sağol, Bobbi Brown'ları tavsiye ederim ama bnce 70tl çok pahalı bu ürün için. S.Barnes'larını güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
  5. BB shimmer brick ben de aldım, ama çok kücük geldi boyutu, kocaman bişi hayat etmiştim, platiniuma bakmıştım daha önce o çok büyüktü mesela..

    YanıtlaSil
  6. Evet ambalajı küçük ama yinede uzun süre bitiremem gibi geliyor. Bu ürün için 31tl'ye makul diyorum ama kesinlikle 70 küsür lira vermeye değmez.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili cansu. Çok güzel konuların var senden ricam internetten kozmetik ürünleri spariş verebileceğimiz siteler hakkında bize bilgi verebilir misin ? Çünkü hiç internetten spariş vermedim ve bu konuda yardıma ihtiyacım olduğunu farkettim :S

    YanıtlaSil
  8. Bu hafta içinde böyle bir yazı hazırlayabilirim sanıyorum.

    YanıtlaSil
  9. Çokça teşekkür ederim. Büyük bir mutlulukla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  10. onlara pudra deniyo ama yanak için pudra deniyo normal pudralardan farklı olarak... dediğin gibi allıkla aydınlatıcı arası bir şey :)

    YanıtlaSil
  11. Pudra denmesi biraz kafa karıştırıyor aslında farklı bir isim iyi olurmuş. Bu tür ürünleri çok seviyorum. Yanakları harika gösteriyor.

    YanıtlaSil
  12. hediye olarak gönderilen pıxı lip glossun dudak dolgunlastıcı özelliği var bu şekilde satılıyor.tabi kalıcı dolguınluk sağlamıyor gün içerisinde sürmek gerekiyor:)

    YanıtlaSil
  13. Pixie Gloss'u henüz tam olarak kullanmaya vakit bulamadım ama güzel bir ürün sanıyorum.

    YanıtlaSil
  14. Bobbi Brown Tekin acar gibi kozmetik mağazalarında satılıyor mu? bilginiz var mı?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...