12 Haziran 2010 Cumartesi

Son alışverişlerim (Yani son alışverişlerimin bir kısmı)

Bu ayki Oriflame katalogundan pek çok şey aldım ve bu yazımda aldıklarımın yorumlarını ve swatchlarını bulacaksınız.

Aldıklarımın toplu resimleri gelsin önce:

Oriflame alışverişi

Oriflame alışverişi

Kremler ve cilt bakım ürünleri: Pembe ve beyaz olanlar el kremleri. Çok güzel kokuyorlar, özellikle pembe olanında çok tatlı bir kiraz kokusu var. Onların yanındaki el arındırıcısı, henüz kullanmaya fırsat bulamadım, o fırsatı bulunca yorum yapabilirim. Turuncu sarı olanlar ayak balmı ve ayak arındırıcısı. Bunlarda da çok hoş bir şeftali kokusu var. En sağdaki beyaz ambalajlı olan Optimals yüz yıkama jeli, daha önce kullandığım ve memnun kaldığım bir ürün kendisi. Yenisini almamdan hakkındaki fikrim bellidir herhalde. En solda görülen beyaz ve sarı renkteki ojeye benzer ambalajdakiler ise tırnak yağı ve tırnak güçlendiricisi. Bu ürünleri rezil biçimde sağlıksız ve soyulan tırnaklarım için aldım ancak henüz kullanma şansım olmadı. Bu hafta sonu denemeyi düşünüyorum.

Makyaj ürünleri: Kırmızı ambalajlı olan göz farı bu ay yeni çıkan Savannah serisinden "Twilight Glow" Beyaz olan ise yine Savannah serisinden "Acacia Dream" olması lazım, ambalaj üzerinde öyle yazıyor en azından  ama bu farları katalogda birbirine karıştırmışlar. Katalogda kırmızı ambalajda Acacia Dream'in renkleri, beyaz ambalajda ise "Twilight Glow"'un renkleri görülüyor, üstelik renkler ters yerleştirilmiş. Böyle bir hatayı nasıl yapıyorlar anlamak mümkün değil. Oriflame yetkililerine burada selam ediyorum. Farlara gelince görüldüğü gibi güzel renk veriyorlar ama sürerken ortalığı biraz toz ediyorlar. Turuncu ambalajlı ruj Savannah serisinden "Sunset Kiss" Nude ve şeftali pembe renginde bir ruj, renk vermesi için bir kaç kat geçmek gerekiyor. Dudakta swatch yapardım ama dudağımda uçuk çıktı, şu an hoş bir görüntüsü yok. Onun sağında Savannah serisinden "Sunrise Romance" gloss görülmekte. Buda doğal bejimsi bir nude renk.. Önde duran üç ruj Hydracolour serisinden, soldan sağa sırasıyla: Coral Storm-Berry Mist-Crimson Torrent. Coral Storm nude bir mercan/pembe rengi, Berry Mist fuşya/pembe denebilir. Crimson Torrent hafif bir kırmızı. Bu rujlar da çok iyi renk vermiyorlar bir kaç kat sürmek gerekiyor ama çok güzel nemlediriyorlar. Pudra Giordani Supreme Pressed Powder Light/Medium rengi. Güzel ve hafif bir pudra, hiçte kurutmuyor. Renk tam bana göre, resimde görünsün diye süngeriyle yoğun sürdüğümden beyaz görünüyor ama kabuki fırçayla sürünce tam oluyor.

Swatchlar
Oriflame ruj swatch
Soldan sağa: Hydracolour "Crimson Torrent" - Hydracolour "Berry Mist" - Hydracolour "Coral Storm" - Savannah "Sunset Kiss" - Savannah "Sunrise Romance" lipgloss

Oriflame far swatch
Sol iki: Savannah "Twilight Glow" Sağ iki: Savannah "Acacia Dream"

Oriflame Giordani Supreme pudra
Giordani Supreme Pressed Powder Light/Medium

Aldığım başka bir ürün ise It's Beauty rujluk. Markafoni indiriminden yararlanarak 3 tane aldım. Benim gibi 38282939 tane (abartıyorum tabi) ruju olan biri için mükemmeller. Yine de bendeki rujları sığdırmak için bunlardan 10 tane daha lazım. Bir dahaki indirime artık. Bu arada resimde gördüğünüz rujlar Amerika'dan gelen Color Sensational rujlarımın bir kaçı, yakında bu rujların swatchlarını bu blogda bulabileceksiniz. :)


Bugün de bana ayrılan sürenin sonuna geldim. Görevimi yaptığıma göre şimdi rahatça dışarı çıkabilirim. :) Herkese iyi hafta sonları!

8 yorum :

  1. ohh.. gözüm gönlüm açıldı akşam akşam :) ruj renkleride nefis görünüyor. güle güle kullan hepsini cnmm :*

    YanıtlaSil
  2. Çok sağol canım yorumun için. Tam dudağımın uçukladığı zamana denk geldiler deneyemiyorum rujların hiç birini.. :(

    YanıtlaSil
  3. uçuk bnmde derdimdir. en önemli zamanlarda hep çıkar,sinir eder beni.. zovirax la üstesinden geliyorum biraz :) sende kullan cnm :*

    YanıtlaSil
  4. Dün gidip Zovirax aldım, bugün biraz kuruttu gibi. Neyseki önemli bir günde çıkmadı, uyuz olurdum.

    YanıtlaSil
  5. aklında bulunsun zoviraxı eğer uçuk ilk çıkmaya başladığında(kaşınıp kızarmaya başldığında) sürersen uçuk çıkmadan geri gider.. uçuk çıktıktan sonrada sadece, dediğin gibi hızlı kurumasına yardımcı olur... neyse geçmiş olsun cnmm :*

    YanıtlaSil
  6. Tamam canım, çok sağol. Bir dahaki sefere çıkmadan kullanacağım. Şimdilik geçmesini beklemekten başka yapacak bir şey yok.

    YanıtlaSil
  7. yeni birşeyler yaz artık, her açtığımda aynı seyle karşılaşıyorum :) yok mu lensli makyaj fotosu, ya da solotica harici lenslerinin swatchu falan:)

    YanıtlaSil
  8. :) Aslında evde malzeme bol ama swatch yapacak zaman yok. EBay'den aldığım bir yığın şey swatchlanmayı bekliyor evde. Hafta sonuna bir şeyler düşünüyorum bakalım.

    Birde Lumigan denemesi yapmayı düşünüyorum. Takma gibi kirpikler istiyorum. Takma kirpik takmayı beceremiyorum bari kirpiklerim takma gibi olsun. Cesaretli insanım vesselam.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...