23 Haziran 2010 Çarşamba

Solotica Natural Colors Cristal - Detaylı resimler


Geçtiğimiz günlerde Cristal'lerin yandan çekilmiş resmi için bir istek almıştım. Resmi çektim ve diğer resimler ile birlikte ekliyorum. İşte Natural Colors Cristal:

Solotica Cristal

Solotica Cristal

Solotica Cristal

59 yorum :

  1. Bu lensin rengi çok hoş, makyajın ve kirpiklerin de harika görünüyor. Sana yakışmayan lens yok gerçekten.

    YanıtlaSil
  2. Çok sağolun. Bende Cristallerimi çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  3. Cansucum süper duruyor cristaller, bende alicam mutlaka <3 Makyajin zaten hep süper yeniliklere acik harika tasiyabilen bi yüzün var. Eyelinerin muntazam duruyor. Eline saglik.

    YanıtlaSil
  4. Ben rica etmiştim resimlerİ. Çoooook teşekkürler Cansu.
    Pupil boşluğu topazio-esmeralda-quartzo kadar olmasa da keskin değil mi sizce de? Yani geçiş biraz sert gibi geldi bana...

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. :) Umarım yardımcı olabilmişimdir.

    Geçiş biraz sert çünkü yapı olarak daha opak bir lens. Hidrocor mellerimde de aynı şekilde geçiş keskin. Bunun nedeni yeni lenslerin daha opak üretiliyor olması. Topazio-Quartzo-Esmeralda hepsinden opak olduğundan daha bombeli ve keskin pupil boşluklu duruyor tabi. Ben artık pek tutmuyorum bu üçlüyü zaten, çok sık kullandığım söylenemez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birsey sorcan bu crystal rengini bende alicam ama gozlerim ela sence nasil dururr ayni goruntu elde edebilirmiyiim

      Sil
    2. Yeni Cristaller daha açık renkli. Yakında onların yazılarını da yazacağım.

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    4. Merhaba Cansucum,
      Cristallerle ilgili yazını merakla bekliyorum. Bende yıllardır Solotica kullanıyorum. Quartzo, Icemint derken en son cristalde karar kılıp yaklasık 3 senedir de aynı lensi kullanıyordum.Fakat son siparişimdeki Cristalerim beni acayip hayal kırıklıgına ugrattı. Normalde Paranalentesten sipariş veriyordum ama bunları lensmarketten aldım ve rengin bu şekide cok parlak ve pupil boşluğunun dar olmasının acaba aldığım yer ile bir alakasının olup olmadıgını sorgularken senin acıklamana denk geldim. Eski cristale su an en yakın olan ve dogal duran renk nedir sence?

      Sevgiler

      Sil
    5. Uzakdoğu'da Mini Nobluk gri diye bir lens var, o biraz benziyor ama hareli

      Sil
  6. wow baya beğendim ben bunu! bana yakışır mı acaba Cansu saçlarım sap sarı, tenim açık renk ya. ölü gibi durmam dimi? senin kaş göz maaşallah

    YanıtlaSil
  7. Ölü gibi durmazsın bence, öyle Quartzo kadar açık bir renk değil. Ice'a biraz yeşil katılmış gibi duruyor. Zaten Ice ile mel karışımı bir renk bu. Hem beyaz, hem sarı boyamalı.

    YanıtlaSil
  8. Zewzeg sana nasıl ulaşabilirim lenslerle ilgili sormak istediğim bişey varda...

    YanıtlaSil
  9. Sağda e-mail adresim bulunuyor. Oradan bana ulaşabilirsin.

    YanıtlaSil
  10. makyajına,lenslere bayıldım canım. lens işinden anlamam ama eyeliner mükemmel ne kullandın burda gel eyeliner sanırım

    YanıtlaSil
  11. Çok sağol canım. L'Oreal HIP siyah jel eyeliner kullandım. Genel olarak memnunum, siyahlığı çok yoğun ve güzel..

    YanıtlaSil
  12. merhaba. bloguna bayıldım artık takipcinim. sana sormak istediğim birşey var. ben su anda baush lomb natural look gray hareli numaralı kullanıyorum. insanlar bu rengin benim doğal goz rengim olduğunu sanır yıllardır aynı lensi kullanıyorum.gozlerim koyu kahve bu lens bende mavi gibi duruyor.ama artık bu lenslerle rahat edemiyorum batıyor rahatsız ediyor. bana mavi gibi duran lens gibi durmayan çok kalın hareleri olmayan ama gozleride buyuk gösteren(gözbebeklerim kucuk) bir lens onerebilir misin? :) şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  13. Aslında Hidrocharme Ice yada daha koyu olarak Hidrocharme Grafite önerirdim ama kalın hare istemiyorum dediğin için hangisini önersem çok çok emin olamıyorum. Gözü büyük gösteren lenslerin hemen hepsinde hepsinde belirgin ve kalın hare mevcut. Alternatif olarak Sophistic yada Amazon gri deneyebilirsin. Gözü çok büyük göstermez ama Natural Look grilerden çok daha rahat ve doğaldır.

    YanıtlaSil
  14. Hidrocharme Ice yada Hidrocharme Grafite den birini alabilicek olsan hangisini alırdın? hangisi daha doğal durur? teşekkür ederim tekrar

    YanıtlaSil
  15. Ben olsam Hidrocharme Ice alırdım. Zaten önümüzdeki aylarda alınmak üzere listemde.. Özellikle yeni seri olanlarının renkleri bayağı açık. Öte yandan Grafite daha doğal, orta koyulukta gri-mavi gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  16. mint mi cristalmi daha koyu sanki cristal daha opak

    YanıtlaSil
  17. Icemint daha koyu ve orta boşluğu biraz daha büyük ama çok bariz bir fark yok, acnak dikkat edilince anlaşılıyor.

    YanıtlaSil
  18. şu an yardımcı olacak kmse yok sanırım

    YanıtlaSil
  19. lenslerın sahane cok yakıstırıyosun kendıne ama ben akyajını merak ettim neelr kullanmıstın hatırlıyomusun. cok yakısmış.

    YanıtlaSil
  20. Eyelinerı iyi hatırlıyorum, L'Oreal HIP jel siyah eyeliner kullanmıştım. Göz kapağımda da NYX nude pearl pigment kullanmıştım sanıyorum.

    YanıtlaSil
  21. Zewzeq bende lens almak istiyorum soloticanın ününü çok duydum ama doğal dursun istiyorum ve kendi göz rengim alttan belli olup çıkmasın istiyorum bana hidrocharm mı? hidrocor mu yoksa natural colours mı önerirsin? mel almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  22. Natural Colors ve Hidrocor Hidrocharme'lara göre biraz daha doğal duruyor çünkü koyu siyah hare her zaman doğal durmayabiliyor. Birde Hidrocor'un orta boşluğu daha küçük ve boyaması daha yoğun, dolayısıyla daha açık renk olabiliyor. Kısaca tercihe göre değişir.

    YanıtlaSil
  23. yeni seri crystaller mavimsiymiş doğru mu?

    YanıtlaSil
  24. zewzeq ben solotica nc esmeralda aldım..renk tam istediğim gibi fakat taktığımda hüsrana uğradım...yakından çok bombeli duruyor..sanki fırlayacak gibi oluyor lensler...kendi gözlerim pörtlek değil :)badem gözlüyüm...rengi koyu kahve...nc meller de bu 3 lü opak seri gibi bombeli mi birde koyu kahve gözde nasıl durur..saf ela mı yoksa yeşile dönük ela mı?bombeli durması yoğun opaklık mı yoksa göz yapısıyla mı ilgili canım?

    YanıtlaSil
  25. Cristal kimi gözde mavimsi kimi gözde yeşilimsi duruyordu zaten. Kişinin doğal göz rengine göre değişiyor.

    NC'daki o üç renk bombeli durabiliyor. NC Mel'de aynı sorun olmaz çünkü yarı opak bir lens, doğal gözle karışıyor. Koyu kahve gözde büyük ihtimalle yeşile dönük ela durur. Bombeli durması lensin opak olmasıyla ilgili.

    YanıtlaSil
  26. Cansu merhaba gerçek göz rengini merak ediyorum benim göz rengim açık kahve sol.cristal kullanırsam sence nasıl bir renge dönüşür?

    YanıtlaSil
  27. Doğal göz rengim koyu kahverengi. Cristal her gözde farklı durduğundan sende nasıl durur tam kestiremiyorum. Kimi gözde mavimsi, kimi gözde yeşilimsi durabiliyor.

    YanıtlaSil
  28. Merhaba, ben solotica quartzo ve cristal arasında kararsız kaldım. Göz rengim koyu kahve. Doğal ve yeşile yakın bir renk istiyorum. Hangisi daha yeşilimsi? yardımcı olursanız çok sevinirim. cristal çok maviyse kahverengi renk ile geçişi sert olabilir.

    YanıtlaSil
  29. İkisi arasında yeşillik açısından fazla bir fark yok. Quartzo boyamasının yoğunluğundan bombeli bir görüntü oluşturabilir. Cristal genelde yeşilimsi duruyor ancak göz renginin alt tonlarına göre mavimsi duran kişiler de oluyor.

    YanıtlaSil
  30. ya muhteşem duruyo bu lensler çok yakışmış :) rengi tam olarak ne. çok doğal hem de. bi şey sorcam bu lens hareli mi oluyo şimdi :))

    YanıtlaSil
  31. Bayıldım müthiş. Şuan b&l soflens kullanıyorum gri ama çok damarlılar:/ Bu solotica natural serisinde numaralılar da var mı bir bilgin var mı? Varsa nereden satın alabilirim yardım!!

    YanıtlaSil
  32. Merhaba Cansu hn, solotica nc quartzo yenı seri mi yoksa nc cristal mı daha doğal sizce cok kararsız kaldım lutfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
  33. merhaba benim göz rengim yeşil-bal rengi yani ela. yorumlardan yola çıkıp rainbow giallo alanlardanım. ancak giallo göz rengimde bariz bi fark yaratmadı çünkü gözlerim zaten ela. sonuç belki bir ton açığı oldu o da ışıkta:(( ela gözlü olanlar giallo kullanmasın derim şeffaf lens takmakla aynı hemen hemen.
    şimdi ben de solotica quartzo ve crystal arasında kalanlardanım. siparişi sırf bu kararsızlık yüzünden erteliyorum. kimi yerde quartzo daha doğal deniyor kimi yerde criystal. hangisini seçmem gerekiyor kullanan arkadaşlardan ve sizden yorum bekliyorum.istediğim gri-yeşil bi renk ve doğallık.yarı opaklar yani crystal daha doğal duruyor deniyor ama alt zemin açık olduğu için ya göz rengimi açmazsa korkusu yaşıyorum bu kez de. özellikle ela gözlü olanlar beni anlar lens seçimi bizim için ciddi sıkıntı:(( ayrıca ela gözlü biri bi yorum sitesinde ela gözlüler quartzodan uzak dursun demiş. çıkmaz bi durum oldu:( şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  34. solotica natural colors solflex lensler nedir diğer solotica natural colorlardan farkı ne ki ?

    YanıtlaSil
  35. Merhaba Cansu, ben yakın bir takipçinim. Bir lens sever olarak çeşit çeşit lens markası ve renginin sende nasıl göründüğüne bakmak gerçekten çok işime yarıyor, ayrıca sana da çok yakışıyor;) benim senden bir ricam olacak. Geçen hafta solotica cristal aldım rengi çok güzel ve inanılmaz doğal ancak ben mavi bir ton bekliyordum bir de sanırım çapı bana büyük geldi ve bir yıllık o kadar güzel bir lensin kenarda durması bana aptalca geliyor. Eğer ilgilenen varsa senturkburcu00@gmail.com mail adresinden ve 05418916878 whatsapp tan bana ulaşabilmeleri için mesajımı yayınlarsan sevinirim. Deneyemeden aldığımız lensler olduğu için bu sorunu çoğu kişi yaşıyor bence :( güzel paylaşımlarının devamı dileğiyle :) sevgiler

    YanıtlaSil
  36. Ben gri lens almak istiyorum haifa wehbe ningoz rengi cok hosuma gidiyor ne onerirsin bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haifa Wehbe Waicon gri kullanıyor diye biliyorum. Türkiye'de Amazon Colours (aylık) ve Sophistic (yıllık) isimleriyle bu lensler bulunmakta..

      Sil
  37. Merhaba Cansu Hanım,

    Ben size bu lenslerin hangi yönünü taktığınızı soracaktım. Ben de yeni aldım bir çift ancak çok saçma bir olay oldu. Lenslerin doğru yani şişeden çıktığı gibi bombeli kısmını takınca lensin boyalı yüzü gözünüze gelecek şekilde takmış oluyorsunuz. Ve bu şekilde ne kenardaki limbal ring belli oluyor ne de doğru renk yakalanıyor, zombi gibi oluyorsunuz bir anda. Benim bildiğim renkli lenslerin boyalı yüzü dışa dönecek şekilde takılır bu şekilde taktığımda limbal ring de belli oluyor renk de koyulaşıp doğru renk oluyor ama ne yazık ki fabrika çıkışına göre duruşu ters olduğu için gözü inanılmaz rahatsız ediyor. Benim lensimde mi hata var dedim ama youtube a bakınca çoğu kişinin aynı şeyi yaşadığını ve kullananların da lensi bu şekilde boyalı yüzü göze gelecek şekilde taktıklarını fark ettim.... Acaba sadece son serilerde olan bir saçmalık mı yoksa hep mi böyleydi merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu arada aldığım yere mail attım konuyla ilgili ve şu cevabı verdiler. İngilizceleri iyi olmadığı için ne demek istediklerini tam anlayamadım. Doğru tarafın renkli kısım dışa gelecek şekilde olduğunu mu söylemek istemişler sizce de?

      Hi,

      The correct is the part where clearly shows the color, standing ''outside '' of the cornea.

      Thanks

      Sil
    2. İlk aldığımda ben de yanlış yönünü takmıştım. Bu lenste nedense hareli kısım alta geliyor. İlk aldığımda hareli kısmı çevirip üste gelecek şekilde takmıştım ama gözümü rahatsız etmişti. Sonra forumdan bilen bir arkadaş yanlış taktığımı söylemişti. Neden hare alta geliyor bilmiyorum, üstte olsa daha güzel görünüyor halbuki

      Sil
  38. Cansu hanim sizin Lens bilginize ve zevkinize cok güveniyorum solatica baya bozuldu Artik solflex Mel düsünüyorum Ama karar veremiyrm siz kullanmadiniz sanirim solflex neden hic denemediniz diye Metal ettim solflex melin rengini cok begendim Ama sonrada dedim iyi bi Lens olsaydi cansu hanim mutlaka alirdi diye cevabinizi sabirsizlikla bekliyrm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soflex mel çok koyu yeşil yosun yeşili gibi belli belirsiz bence soflex serisi çok başarısız sakın almayın ben çöpe attım hiç takmadan

      Sil
    2. Ben aldım çok kötü soflex serisi hiçbir rengi düzgün değil mel kirli yosun yeşili gibi göz rengini doğru düzgün değiştirmiyor bile çöpe attım hiç kullanmadan yıllık serileri daha düzgün bide nerden geldiği çok önemliymiş sahteleri varmış piyasada dikkat etmek laxım

      Sil
    3. Uyarı için teşekkürler :)

      Sil
  39. Cansu bekliyorum cevabini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Solflex aylık diye tercih etmedim. Yıllık lensleri tercih ediyorum genelde. Her ay para verip kullanıp atmak pratik gelmiyor.

      Sil
  40. Merhaba cristal yosun yesili gozde nasil durur peki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alt tona göre yeşilimsi veya mavimsi açık gri durabilir.

      Sil
  41. Merhaba ben ela yesilimsi gozluyum quartzo nasil durur acaba tamamen voz rengimi degistirmesini istiyorum esmeralda quartzo cristal hangisi nasil durur lutfen yardimci olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esmeralda tam olarak yeşil duracaktır. Quartzo ve Cristal alt tona göre yeşilimsi veya mavimsi gri durabilir. Keskin değişiklikten korkmuyorsanız Quartzo'yu tercih edebilirsiniz. Diğer ikisinden daha açık duracaktır.

      Sil
  42. Cok tskler bi sorum daha olucak yorumlariniz benim icin onemli gumus gri ela yesimlisi gozde nasil durur oryasindan sari renk belli olurmu gozum ela yesilimsi cunku. Bide rainbow leaf green mi freshlook zumrut yesili mi menekse yesili gibi istiyorum goz rengimi acsin.resim varsa eklerseniz cok sevinirim Simdiden tskederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, sanırım gümüş gri derken Freshlook olanı soruyorsunuz. Orta boşluğundan doğal gözünüz biraz görülebilir ama bu neredeyse tüm lensler için geçerli çünkü düzgün görüş için orta boşluğun belli bir büyüklükte olması şart. Rainbow Leaf Green açıkçası bence daha güzel. Zümrüt yeşili biraz fazla yeşil olabilir. Ton olarak Leaf Green az daha mavi tonlar içeriyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...