5 Haziran 2010 Cumartesi

NYX Powder Blush allıklar ve swatchları


Arkadaşlar, Justmakeup'a ne olduğunu bilen var mı? Severek takip ettiğim bloglardan biri ama 1 aydır güncellenmiyor. :(

Her zaman söylerim, NYX benim çok tuttuğum markalardan biridir. Fiyatına göre kaliteli olmasının yanı sıra renk çeşitliliğinin fazla olması beni bu markaya çeken özelliklerden biri.. Bu gidişle gelecekte daha çok ürününü alırım gibi geliyor.

Bugün NYX Powder Blush'ların elimde bulunan renklerinin swatchlarını yaptım. Şu anda 7 rengi var ama ileride başka renklerini de almayı planlıyorum.

Özellikle Peach rengini çok seviyorum, resimden de anlaşıldığı gibi en çok kullandığım o. Rengin adı "Peach" olmasına rağmen renk aslında canlı bir pembe. Şeftali rengi ile ilgisi yok yani.. Resimlerden belli oluyor mu bilmiyorum ama Terracotta ve Copper içinde ışıltı olan renkler, diğerleri gibi mat değil. Copper biraz koyu gelebiliyor (yazın bronzlaştıktan sonra daha iyi duruyor) ama Terracotta tenimin tam kıvamında bir renk.

NYX Allık
Üst (Soldan sağa): Spice - Angel - Peach - Raisin
Alt (Soldan sağa): Nutmeg - Terracotta - Copper

Swatchlar
NYX Allık
Soldan sağa: Spice - Angel - Peach - Raisin

NYX Allık
Soldan Sağa: Nutmeg - Terracotta - Copper

4 yorum :

  1. justmakeup döndü canım ama sorunları var sanırım biraz
    formspring adresinden takip edebilirsin

    YanıtlaSil
  2. Çok sağol cevabın için. Umarım sorunları çözülür de kısa zamanda yine swatchlarını ve makyaj uygulamalarını görmeye başlarız.

    YanıtlaSil
  3. Ben de NYX ürünlerine bayılıyorum, hele allıkları ve farları çok şirin! Işıltı dedin beni benden aldın, en yakın zamanda bir terracotta da ben almalıyım.
    Ben özellikle lila/eflatun tonlarında bir allık aradığımdan resimlerden gördüğüm kadarıyla Angel ve Raisin i bu renklere yakın buldum.. Ama swatchta hiç renk vermemişler sanki..Sen mi hafif sürdün acaba, yoksa gerçekten cok renk vermiyor mu bu renkler???
    Bir de hangi siteden alıyorsun NYX lerini?

    YanıtlaSil
  4. Terracotta gerçekten çok güzel, şiddetle tavsiye ederim. Swatchları normal allık fırçasıyla sürdüğümden çok renk vermediler. Fotoğraf makinesi de zaten rengin bir kısmını kaybediyor. Allık swatchı yapmak çok zormuş onu anladım.

    Normalde renk veren allıklar bunlar, çoğu markadan daha iyi renk veriyorlar. Raisin çok kullandığım bir renk değil, tenime pek gitmedi rengi ama Angel çok güzel. Tavsiye ederim.

    Ben NYX'lerimi ya EBay'den yada Cherry Culture'den alıyorum. Bazen EBay fiyatları CC'den daha iyi oluyor. Özellikle lot satışlarda avantajlı şeyler düşüyor.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...