27 Nisan 2010 Salı

Lens ve makyaj görüntüleri


Şimdi yayınlayacağım resimleri dün sabah ve bu sabah işe gitmeden çektim. Topazio isteği vardı zaten, ilk resimler o yüzden Solotica Natural Colors Topazio'ya ait. Makyaj gri ve pembe tonlarda.. (Mavi lenslere gri tonlarda göz farını çok yakıştırıyorum.)

Solotica Natural Colors Topazio

Solotica Natural Colors Topazio

Solotica Natural Colors Topazio

İkinci lens ise Venus Amber. En sevdiğim lenslerden biri, biraz çılgın bir lens ve hem tersi hem düzü kullanılabiliyor. Burada düzünü kullandım, tersinde haresi daha ince ve lensin rengi biraz daha açık oluyor. Burada da yeşil ve şeftali tonlarda, Topazio resimdekilerine oranla daha hafif bir makyaj uyguladım.

Venus Amber

Venus Amber

Venus Amber

İlgilenen olursa her iki makyajda Oriflame Giordani Gold Rejuvenation Fondöten, Maybelline Affinitone kapatıcı, Oriflame Giordani Gold mineral pudra kullandım.

İlk resimdeki allık ucuzcu malı Jolis diye bir allık, beyaz ve uçuk pembe aydınlatıcı, terracotta tarzı bir allık/pudra bu. Gözde NYX Jumbo Eye Pencil Blackbean üzerine NYX S105 palet ve dudakta Oriflame Urban Shield Gloss koyu pembe olanı var. Rimelim Maybelline Collosal.

İkinci resindeki allık ucuzcudan daha yeni aldığım ve burada swatchladığım allıklardan şeftali/pembe tonunda olanı. Gözde ise NYX Jumbo Eye Pencil Lemon üzerine L'Oreal HIP toz pigment Rebel. Dudakta ise Oriflame Power Shine Hot Peach var. Rimelim Oriflame 500% Volume Mascara.

Power Shine rujlarının neredeyse tüm renkleri bende mevcut, bu hafta sonu da onları swatchlamayı düşünüyorum.

14 yorum :

  1. Cansucum çok tesekkür ederim kesinlikle alıcam bu topazioyu beni acayip gaza getiriyor senin resimlerin... Kullandığın farlarda cok güzel olmuş..bayıdlım..Sana kesinlikle canlı yeşil ve mavi tonları yakışıyor bence..sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Ben de topaziolu fotoda yüzüne ne sürdüğünü soracaktım,oriflame ürünleri hakkında hep olumsuz yorumlar duymuştum ama iyi olduklarının kanıtı şuan karşımda duruyor sanırm:) cok güzel durmuş wallahi! topazıolara bronz makyaj da super gidiyor değil mi? Grafite lerle de bronz denemelisin cok yumuşak bir iade veriyor yüze.
    Bir de bloğun hayırlı uğurlu olsun tatlım! :)

    YanıtlaSil
  3. Çok sağolun. Oriflame'ın bazı ürünleri gerçekten kötü, Giordani serisinden güzel şeyler çıkıyor. Topazio'larla bir kaç kez bronz makyaj da yaptım ama o zaman blog olmadığından resimlemedim. Yapınca resimlerim. :)

    YanıtlaSil
  4. canım selam senı kkdan takıp edıodum ama ordayoksun artık msj atılıomu blmıyorum ondan yorum yapım dedım ben venus amber ıstettım bugun nezamandır nası getırtcegımı dusunuyordum 38 dolardı fakat shıpng secmısım 45 dolar oldu hadı onada neyse dedım ama totalde bı bakdım 83 kusur dolara gelmıs hesabımdan 131 tl cekılmiş kargo ucretı neden bukdr pahalı yanı ben oncelıklı kargoya basmak ıstememiştım maıl attım sence gerı duzeltırlermı gec olsun pahalı olmasın yanı cok uzuldum yaa

    YanıtlaSil
  5. Cansucum blogunu çok büyük bir zevkle takip ediyorum.Sayende bir çok spariş verdim. Çok teşekkürler.Özellikle kullandığın rujlar.

    YanıtlaSil
  6. Rica ederim. Yardımcı olabildiğim için çok mutlu oldum. :)

    YanıtlaSil
  7. canım ben bu venüs amber den çok istiyorum kredi kartım yok alamıyorum rica etsem bana yardımcı olurmusun acaba? gözde

    YanıtlaSil
  8. ya ben bayıldımmmm ..:) kac gundur lens almak ıstıyorum bende ama uygu rengı bulamıyorum banada yardımcı olun ılk renge bayıldım bu arada:)

    YanıtlaSil
  9. Ne lens tavsiye edeceğim biraz da istenilen renge bağlı. Ama Topazio'yu yani ilk resimlerdeki lensi öneririm.

    YanıtlaSil
  10. tatlım bende senin gibi ciba vishon elegance kulanıcısıyım senki elegance kulanan lens müdavimi elegance kulanıcısını solotica vesaire hiç bir lens markası tatmin etmez, beni etmedi eleganceden sonra seni tatmin eden lens oldumu bende hemen hemen amber lens hariç bütün markayı kulandım elegance üreti,mi durunca çok füzülu gereksiz harcamalar yaptım elagancenin yerini dolduramadı hiç bi lens taki diamond colors two alana kadar diamond colors two eşitir elegance bilmiyorum sen denedinmi elegance diamond colors two olarak fanlarını bekliyor tbende light bluesi var tavsiye ederim senin gibi ciba elegance kulanıcısını anca mutlu eder sen ve ben elegance gibi idiallı lensler i seviyoruz bana tavsiye edebilecegin bal rengi yani sonbahar yapragı lens biliyormusun idialı lens istiyorum cansucum

    YanıtlaSil
  11. merhaba bende diamond colors two istiyorum yorumunuz üstüne dahada netlesti fikrim ama sadece yazılar var bu lens hakkında cok guzel diye ama fotograf yok rica etsem bana foto yollarmısnız lensın zahmet olmazsa kuburaa_99@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Diamond Colors kullandığım bir marka değil. Fiyatından dolayı da almayı düşünmüyorum maalesef..

      Sil
  12. Benim gözlerim ela mavi tonlarında doğal dursun lens gibi gözükmesin istiyorum topazio bende nasıl durur koyu kahve gözlerde çok hoş duruyor ama?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Topazio sizde biraz daha açık durabilir, turkuaz mavi gibi duracaktır. Ela göz için mavi olarak Desio Icy Blue'yu da önerebilirim. Koyu gözlerde pek güzel durmaz ama açık gözlerle iyi karışır.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...