25 Şubat 2016 Perşembe

Colourpop Blitzed Far Seti


İki gün önceki Colourpop Fauncy eyeliner seti yazımdan sonra bugün yine Colourpop'un yılbaşı setlerinden biri olan Blitzed far setinin yazısını yazmak istedim. Bu setin kutusu da eyeliner setiyle benzer, sadece pembe yerine altın rengi kullanılmış.

Colourpop Fauncy

Kutunun içinde altı adet far bulunuyor. Farların ambalajları ve boyutları Colourpop'un tek satılan farları ile aynı.

Colourpop Fauncy

Colourpop Fauncy

Colourpop Fauncy

Colourpop'un farları için krem far tanımlamasını yapabilirim ancak kremsi olmalarına rağmen düşürüldüklerinde kırılmaya da yatkınlar. (Kırıldıklarında ambalajlarından çıkarmadan bastırıp düzeltebiliyorsunuz.) Normalde krem far sevmem çünkü pek çoğu yağlı göz kapaklarıma dayanamaz, hemen çizgilenirler. Bu farlar ise tek başına, bazsız sürüldüklerinde bile çizgilenmiyorlar. Kalıcılıkları çok iyi. Pigmentasyonları en iyi parmakla uygulandığında ortaya çıkıyor. En güzel uygulama şekli yoğunluk istenen yerlere parmakla uygulayıp dış taraflarda fırça kullanmak. Doğal kıllı fırçalarla da çok iyi anlaşamıyorlar çünkü fırçaya yeterince ürün gelmiyor. Sentetik, sık kıllı fırçalarla kullanılmasını tavsiye ederim. 

Bu setteki farların çoğu yoğun ışıltılı veya metalik renklere sahip. Tek bir far mat yapıda. Özellikle simli/ışıltılı farlar ışıltılarını toz farlardaki gibi kaybetmedikleri ve minimum dökülme yaptıkları için başarılı bir performans gösteriyorlar.

Aşağıda görülen Valley Girl altın ışıltılı, kırık beyaz bir renge sahip. Pigmentasyonu iyi, kaş altı aydınlatıcı olarak kullanılabildiği gibi, yanaklarda da aydınlatıcı olarak kullanılabilir bir renk. 

Colourpop Valley Girl

Aşağıda görülen Party Girl içinde çok ince ve az miktarda ışıltılar bulunan açık gül kurusu bir far. İçindeki ışıltılar neredeyse hiç seçilemediğinden mat bir far tanımlaması yapabilirim. Pigmentasyonu iyi. Özellikle geçiş rengi olarak gözün katlanma bölgesinde iyi iş çıkarıyor.

Colourpop Party Girl

Aşağıda görülen That Girl, altın ve gümüş ışıltılara sahip açık bir gri. Altı far arasında pigmentasyonu en zayıf olan far olmasına rağmen bir kaç katta örtücülüğü arttırılabiliyor. 

Colourpop That Girl

Aşağıda görülen Thirsty Girl altın ışıltılı, altın tonlarına sahip bronz renginde bir far. Rengi gerçekten harika, ışıltısı bol. Pigmentasyonu da gayet iyi. 

Colourpop Thirsty Girl

Aşağıda görülen Fan Girl mor tonlara sahip orta koyulukta bir gri. Bu rengin ışıltıları yukarıdaki iki far kadar iri değil. Pigmentasyonu iyi, gereğinde yoğunlaştırılabiliyor.

Colourpop Fan Girl

Aşağıda görülen Roller Girl içinde çeşitli renklerde ışıltılar içeren siyah renkli bir far. Pigmentasyonu çok iyi. Bu rengi göz kapağının genelinde kullanarak bir gece makyajı denemesi yaptım. Harika oldu. Instagram hesabımda bu linkte görüntüleyebilirsiniz. 

Colourpop Roller Girl

Swatch
(Soldan sağa: Valley Girl, Party Girl, That Girl)

Colourpop Fauncy

Swatch
(Soldan sağa: Thirsty Girl, Fan Girl, Roller Girl)

Colourpop Fauncy

Farlarla yaptığım makyaj denemesini aşağıda görebilirsiniz. Bu makyajda gözün iç kısmında ve kaş altında Valley Girl, gözün ortasında That Girl, gözün ortasından dış kısmında doğru Fan Girl, gözün dış kısmında ve katlanma bölgesinin dışında Roller Girl, katlanma bölgesinin üstünde geçiş rengi olarak Party Girl, alt göz kapağında Thirsty Girl kullandım.

Colourpop Fauncy

Colourpop Fauncy

Sonuç olarak ben bu seti ve farları çok beğendim ancak şunu belirtmeliyim, eğer alıpta normal far gibi kullanırsanız sizi hayal kırıklığına uğratabilirler. Doğru uygulama şeklini bulduğunuzda pigmentasyonlarının, dökülme yapmamalarının ve kalıcılıklarının tadına varıyorsunuz.

Seti 30$'dan almıştım ancak şu an fiyatı 25$'a düşmüş durumda. Ürün linki burada.

13 yorum :

  1. Ay makyaj muhteşem olmuş!!! Ben bu kadar rengi birbirine karıştırsam palyaçoya dönerdim ehrhalde :))) Uygulamayla ilgili her söylediğine de katılıyorum; en güzeli parmakla uygulamak. Özellikle yumuşacık Party Girl rengini pek beğendim. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Makyajın harika olmuş özellikle Party Girl'e bayıldımm ♥ Güle güle kullan. Paylaşımın için teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
  3. off vuruldum ben bu sete çok hoş renkler :)

    YanıtlaSil
  4. Google'a >>>> w3r aşk <<< yaz ilk çıkan site.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba! Blogunuzu severek takip ediyorum. Sizden şu bayanın kullandığı bu lensin rengini öğrenebilir miyim? Lenssiz fotoğraflarını görmesem ve itiraf etmese lens olduğunu anlamayacaktım. Bu doğallıkta hangi marka var? Yardımcı olursanız çok sevinirim uzun zamandır sorduruyorum kimse tam bir şey demiyor ve ben sizin bilgilerinize güveniyorum. Çok teşekkür ederim.

    Link:

    http://i.internethaber.com/files/2015/11/10/1485643/1485643_1.jpg

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten doğal görünüyor ancak hangi lens olduğunu anlayamadım. Daha yakından başka resmi varsa belki bir şey söyleyebilirim.

      Sil
    2. Kusura bakmayın Cansu hanım şimdi gördüm. Evet o bayanın yakından fotoğrafı var. Rica etsem ne kullandığını yada ona yakın bir şey söyler misiniz? İlginiz için çok teşekkür ediyorum.

      http://mahlaghajaberi-fanpage.blogspot.com.tr/2015/06/proof-mahlagha-jaberis-is-wearing.html?m=1

      Sil
    3. Bu resimlerdeki Solotica Natural Colors Topazio sanıyorum.

      Sil
    4. Çok teşekkür ediyorum Cansu hanım 😊

      Sil
  6. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var ayrıca bir de çekiliş var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...