16 Ocak 2015 Cuma

MAC Viva Glam Glamorous Ruj Paleti


2015'in ilk yazısından selamlar.. Bu aralar bir görünüp sonra ortadan kaybolduğumun farkındayım. Yazılacak çok şey birikti. Ekim ile yıl sonu arasında pek çok ürün aldım. Çoğu da holiday setleriydi ama yazacak zaman bulamadım. Hepsini yazabilir miyim bilmiyorum ama bir kısmını yazacağım kesin.

Oldukça gecikmiş bir yazı olan ve bir süredir tamamlanmamış olarak taslaklarımda bekleyen MAC Viva Glam Glamorous ruj paleti yazısıyla sizlerleyim. Bu palet MAC'in holiday setlerinden çıktı. İçinde şu ana kadar çıkmış tüm klasik Viva Glam (ünlülerle birlikte oluşturulmuş sınırlı üretimler hariç) rujlarını barındıran bir koleksiyon ürünü. (Toplamda 6 ruj)

Kutusu aşağıda gibi albenili bir şey:

MAC Viva Glam Glamorous Ruj Paleti

Ambalajı da aşağıdaki gibi:

MAC Viva Glam Glamorous Ruj Paleti

MAC Viva Glam Glamorous Ruj Paleti

Palet içinde daha çok kahve, kırmızı tonlu rujlar bulunuyor. Bunların üçü ışıltısız, üçü ışıltılı.. Aşağıda gördüğünüz resimde sol üstte Viva Glam I (Mat yapılı, kahve tonlu kırmızı), sol ortada Viva Glam II (Satin yapılı, hafif ışıltılı pembe tonlu bej), sol altta Viva Glam III (Mat yapılı, kahve/mürdüm), sağ üstte Viva Glam IV (Lustre yapılı, doğal pembe), sağ ortada Viva Glam V (Frost yapılı, ışıltılı nude pembe), sağ altta Viva Glam VI (Lustre yapılı, ışıltılı mürdüm/kahve) bulunmakta..

MAC Viva Glam Glamorous Ruj Paleti

Viva Glam I

MAC Viva Glam I

MAC Viva Glam I

Viva Glam II

MAC Viva Glam II

MAC Viva Glam II

Viva Glam III

MAC Viva Glam III

MAC Viva Glam III

Viva Glam IV

MAC Viva Glam IV

MAC Viva Glam IV

Viva Glam V

MAC Viva Glam V

MAC Viva Glam V

Viva Glam VI

MAC Viva Glam VI

MAC Viva Glam VI

Swatch
(Soldan sağa: Viva Glam I, Viva Glam IV, Viva Glam II, Viva Glam V, Viva Glam III, Viva Glam VI)

MAC Viva Glam Glamorous Ruj Paleti

Viva Glam I, II ve III oldukça pigmentli olup dudakta tam rengini alırken IV, V ve VI nispeten daha pigmentsiz, yarı şeffaf yapıya sahipler. Bu açıdan renkleri doğal dudak rengine göre değişiklik gösterebilir. Mat yapılı rujların pek çok markadaki mat rujlar gibi kurutucu etkisi olabiliyor. 

Paletteki renklerin hiç biri aşırı kremsi değil. Özellikle mat rujlar fırçayla sürülürken biraz zorlanılıyor.

Bence altı rengin hepsine bir kerede sahip olma açısından iyi düşünülmüş bir ürün. Türkiye fiyatı yanılmıyorsam 150TL'ydi. Ben yurtdışından 48$'a aldım. Şu an maccosmetics.com.tr sitesinde tükenmiş görünüyor (Doğal olarak, zira yazıyı yazmam iki ay gecikti ve koleksiyonun Elca'ya düşmesi yakındır) ancak bu rujlar daimi koleksiyonda da bulunduğundan belki almayı düşünenler olabilir.

Söz vermemekle beraber bundan sonra daha sık yazmaya çalışacağım. Hala bu blogu okuyan kaldı mı bilmiyorum. (Ben bile bloguma yeni oje alırken bende olan rengi almayayım diye bakıyorum) Bir sonraki yazıya kadar görüşmek üzere :)

30 yorum :

  1. viva glam 4'e bayıldım. duruşu harikaymış.

    YanıtlaSil
  2. Fotolardaki lensin markasi ne acaba cok hos bi renk

    YanıtlaSil
  3. cok guzel. ama nude olan enn guzel. belki de goz makyajı vurgulu oldugu icin bana oyle geldi

    YanıtlaSil
  4. Hala takipte olan yüzlerce kişi var eminim, lütfen yazmaya devam et.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Yazmaya devam edeceğim.

      Sil
  5. Merhaba. Revlon u Türkiye ye getirmek için düzenlediğim kampanyayı imzalayıp desteklerseniz çok sevinirim :) https://www.change.org/p/gratis-revlon-markas%C4%B1n%C4%B1-t%C3%BCrkiye-ye-getirin

    YanıtlaSil
  6. Merhaba güzel blogları takip etmek için blogların takipçilerinden yola çıkarak şans eseri sizi buldum ^-^ ( ürüne bayıldııım, lenslerde siz çok yakışmıs :) Sayfanızı çok beğendim ve gfc ile takip ettim, banada beklerim ^-^ Neyle alakalı bir blog derseniz çoğunlukla makyaj üzerine yazıyorum :) www.sanatinsaklisirlari.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. okuyoruz, lutfen yazmayi birakma ;)

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar blog keşif etkinliğinden geliyorum :) Sayfanı izliyorum benim sayfama da beklerim :) Sevgiler
    http://kirmiziruganayakkabilarim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. Renklerin hepside çok güzel çok beğendim.Takipteyim beklerim...

    YanıtlaSil
  10. Merhaba, bloğunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım ;)
    Bana da beklerim :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, bloğunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım ;)
    Bana da beklerim :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. senin bayadan beri yazılarını okuyorum ama üye olmamıştım bloğuna suan oldum senin özellikle kipriklerini çok beğeniyorum benimkiler için uzamasını öle çok istiyorum hatda su ilaç varya göz tansiyonu için doktorun yazdığı hani sen kullanmışın bir ara onu bile göze aldım alıyım kullanıyım diye ama kendime güvenemedim ya gözüme kaçırırsam dedim seninkilerdeki farkı görünce çok hoşuma gitmişti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, çok teşekkür ederim. :) Lumigan kullandığım dönemde kirpiklerim bayağı uzundu, şimdi bu hali doğal hali. Uzunken daha zayıf görünüyordu maalesef.

      Sil
  13. Merhaba;
    Ürünlerinizi yeni kullanmaya başladım.Ondan öncesi gerçekten makyajı korkarak yapıyordum.Doğru makyaj ile çok güzel görünümlere sahip olabilmek için.Bunların çoğunu cildimin zarar görmemesi için makyaj öncesi koruyucu kremleri buypaşa almaya başladım.Ve memnunda kaldım.Sizin ve buypaşa sayesinde daha doğal görünüme sahip oldum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...