22 Eylül 2014 Pazartesi

Renkli Lens: Bella Diamonds Gray Green


Kısa bir aradan sonra merhabalar.. Şu an tatil için Datça'da bulunuyorum ama bazı hazır yazılarım vardı. Onları yayınlamaya devam ediyorum. Bugün bir renkli lens yazısıyla karşınızdayım. Ülkemizde pek bilinmeyen bir marka olan Bella'nın Kim Kardashian ile tanıtımını yaptığı Diamonds serisinin Gray Green rengini göstermek istiyorum. Bella bir Orta Doğu markası ancak üretimini Güney Kore'de yaptırmakta.. Fabrikası Solotica Gold lenslerinkiyle aynı..

Lensler aşağıdaki gibi bir ambalajla geliyor. Ambalajlarını oldukça şık bulduğumu belirtmeliyim.

Bella Diamonds lens

Lens kutusunun içinden hem lensle ilgili kullanım bilgilerini içeren bir kılavuz, hem de Diamonds serisinin renklerini gösteren mini bir katalog çıkıyor. Bugün göstereceğim Gray Green sonradan çıkan bir renk olduğundan katalogda görünmüyor.

Bella Diamonds lens

Gray Green rengi lens kabında aşağıdaki gibi görünüyor. Görüldüğü gibi oldukça kalın gibi görünen bir haresi var.

Bella Diamonds Gray Green

Lens gözlerimde radikal bir renk değişikliği yapıyor ve gözlerimi bir miktar büyütüyor. Aşağıda solda Bella Diamonds Gray Green'i, sağda doğal gözümü görmektesiniz.

Bella Diamonds Gray Green

Lensin haresi her ne kadar kabında aşırı kalınmış gibi görünse de gözde oldukça doğal, açık renkle karışan bir hare olarak görünüyor. Lens ortaya doğru renk olarak açılıyor, orta boşlukta da doğal gözle karışıyor. Renk olarak ismine uygun olarak gri tonlu açık yeşil olarak tanımlayabilirim. Hafif mavimtrak etkileri de mevcut. Oldukça açık ve güzel bir rengi var.

Bella Diamonds Gray Green


Bella Diamonds Gray Green

Bella Diamonds Gray Green

Açıkçası hem rengi, hem tasarımı oldukça beğendim. Lensler yıllık lens özelliklerine sahip olmasına rağmen (%38 su oranı, Polymacon) aylık lens olarak geçiyor. Neden bu şekilde bilmiyorum. Oldukça rahat olduklarını da söyleyebilirim. 12-13 saat gözümde kaldıklarında sadece biraz kuruluk yapıyorlar.

Lensleri Al Jaber Optical diye Dubai'den lens satışı yapan online bir optik mağazasından aldım. DHL ile gönderdiler ve siparişi verdikten 5 gün sonra elimdelerdi. Oldukça memnun kaldım. Fiyatları çift olarak numaralı lensler için 160 AED (42$ civarı), numarasız lensler için 130 AED (35$ civarı) Ayrıca iki alana bir bedava kampanyaları var ve bedava lens olarak aldıklarınızdan farklı bir renk seçebiliyorsunuz. Yani üç çift lens numaralı lens için 84$ + 38$ civarı gönderim ücretine geliyor. Ayrıca Jolens'te de bu lensler satılmakta.. Orada fiyatları daha ucuz ancak numaralı lens için 1 aya yakın süre beklenmesi gerekiyor. Özellikle tek renk almak isteyenler tercih edebilir. Bu lenslerin maalesef Türkiye'de satışı bulunmuyor.

Bella lensleri bu siteden inceleyebilirsiniz. Yakında iki rengini daha blogumda bulabileceksiniz.

43 yorum :

  1. Valla lens konusundan pek anlamam ama goz makyajina bayildim:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba 8yildir lens kullanıyorum marka olarak BL natural look gri ama damarli oluşundan rahatsizim dogal damarsiz onerebileceginiz lens varmıdır yardimci olabilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yine aynı tarz bir gri renk düşünüyorsanız Amazon Colours griyi tavsiye edebilirim. B&L Natural Look'tan çok daha az damarlıdır.

      Sil
  3. cansucum bayıldım gercekten harıka duruyorlar.. mavı rengını denedın mı pekı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Mavisini almadım ama almayı düşünüyorum.

      Sil
  4. ooo çok beğendim valla, süper olmuş

    YanıtlaSil
  5. Cevabiniz icin öncelikle teşekkür ederim. Ama illa ayni renk gri olmasj sart degil amazin artik yurtdışı olarak geldiğinden bikac ay beklemem gerekiyor daha kolay sahip olabilecegim marka öneriseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'de maalesef çoğu marka stok tutmuyor. Stok tutan Freshlook ve Rainbow markaları var. Freshlook gri veya Rainbow gri olabilir. Rainbow Freshlook'tan iyidir ancak açık grisi beyaza yakın, açık gridir ve orta boşluk büyüktür. Koyu gri düşünülebilir.

      Sil
  6. Merhaba cansu hanim bu lensleri nasil siparis edebiliyoruz al jober optical den bilgi verebilirmisiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitelerine girip istediğim lensleri sepete attım ve ödememi yaparken 3 al 2 öde kampanyası kapsamında ücretsiz istediğim lensi not düştüm. Direkt kendi sitesinden alınabiliyor.

      Sil
  7. cansu hanım bana yardımcı olur musunuz size özelden nasıl ulaşabilirim lütfen bana yardım edin

    YanıtlaSil
  8. cansu hanım bana yardımcı olur musunuz? size özelden nasıl ulaşabilirim lütfen bana yardımcı olun

    YanıtlaSil
  9. SELAM CANSUCUM NAKLİYE PARASI NEKADAR ALDILAR ACABA BENDE KONTROL ETİM AMA 141 ADL LIYOLAR SANIRIM NAKLİYE PARASI ÇOK PAHALI BENCE YOKSA BENMİ YAN LIŞ ANLADIM AÇIK RENK LENS SEVERİM GREY SHADOVU TAVSİYE EDERMİSİN KOYU GÖZDE RADİKAL DEGİŞİM YAPIYORMU ACABA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gönderim ücreti DHL ile gönderdiklerinden pahalı biraz, ben de öyle bir şey ödemiştim. Gray Shadow hayatımda kullandığım en açık lens, daha açığını görmedim.

      Sil
  10. Söylemiş oldunuz sitelere girdim ama hiç bişe anlamadım bende almak istiyorum bana nası yardimci olrsunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lensmakyaj@gmail.com a yazarsanız yardımcı olabilirim.

      Sil
  11. Sizde gördüm beğendim. Sipariş verdim. Bakalım ne zaman gelecek? :)

    YanıtlaSil
  12. merhaba rica etsem bu siparişi vermem konusunda yardımcı olabilirmisiniz?

    YanıtlaSil
  13. merhaba bende numaralı gri lens almayı düşünüyorum açık tenli kumralım göz rengim koyu kahve ne önerirsiniz ? ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mavimsi gri bir sonuç için Solotica Graphite, yeşile dönük sonuç için Solotica Cristal olabilir. Tam gri bir lens için ise Amazon Colours gri derim.

      Sil
  14. Merhaba bu lensler bayıldım
    Ama ben miyop um yıllık lens olarak kullanabilirsiniz bilir miyim ve nasıl ulaşıma bu lenslere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu lenslerin numaralıları da mevcut. Ben de numaralı kullanıyorum. Jolens'ten satın alabilirsiniz. Ben de son lenslerimi oradan satın aldım. consultas@jolens.cl adresine email gönderip istediğim lensi ve numarasını yazarsanız size toplam ücreti söylerler. Paypal ile ödeme yapabilirsiniz. Numaralılar elinde hazır olmadığından gelmesi 1-1,5 ay sürebiliyor.

      Sil
  15. Merhaba bu renk dısında green olarak diğer greenler nasıl acaba fikriniz var mı? veya neden o greenleri tercih etmediniz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Caribbean Green diye bir yeşil renk daha var ancak çimen yeşili gibi bir rengi vardı. O yüzden tercih etmedim.

      Sil
  16. Merhaba şimdi vermiş olduğunuz siteden sipariş geçmeye çalışıyorum ama miktar kısmına bir çift lens için 1 mi yoksa 2 mi yazmam gerekte

    YanıtlaSil
  17. Cansu hanım yanıt alabilirsem çok sevinirim 🙏🏼

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 yazabilirsiniz. Zaten kutuda çift olarak satılıyor. Tek lens olarak satışı yok.

      Sil
  18. Cansu hanım bugün siparişi verdim ödemeyi yaptım şuan indirimde ztn 70 AED yani 58 tl ye geldi. Ödemeyi yaptım az önce mail atmışlar en kısa zamanda sizi aricaz die. Tekrar arayıp neyi soruyolar. Ödemeyi yaptım ztn.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gönderildiği zaman size takip no verecekler. Muhtemelen onu kastediyorlardır. Tabi emaili görmeden bir şey diyemem.

      Sil
  19. Evet sipariş numaramı vermişler birde en kısa süreden bizden biri sizi arayacak yazmışlar. Ondan sordum

    YanıtlaSil
  20. ncelikle merhaba..uzun süredir bloğunuza ara ara bakınmaktayım..bir çok yeşil lens denedim ve bu konuda yardımınıza ihtiyacım var..solotica charm mel aldım 2013 te fakat rengi çamurumsu durdu, 2015 te aldığım solotica gold gözlerime çok büyük geldi ve bombesi fazlaydı. birkaç ay önce aldığım rainbow büyüklük açısından iyi fakat rengi çok sönük kaldı. air optiks green gözlerimi açtı fakat yakından bombesi fazla, buna rağmen bir yıldır daha çok bu lensi takmaktayım. güzel doğal bir yeşil lense ihtiyacım var, sizden bilgi edinebilirsem çok mutlu olurum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Solotica Natural Colors Ambar'ı deneyebilirsiniz. Resimleri blogumda Solotica bölümünde mevcut

      Sil
  21. Mrb ,
    Normalde göz renginiz ne acaba ?
    Benim koyu kahve.
    Lensi aldığımda sizinki gibi durup durmayacağını merak ediyorum. Tabii birebir olmasada en azından buna yakın olacağını bilmek isterdim:-)
    Ben gözlerimi buğulu gösterecek, doğal duracak , ela renk lens arıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözlerim koyu kahverengi, bu lensin Allure Blonde rengini tavsiye edebilirim.

      Sil
  22. Iyi gunler. Ben sizi takibe aldim instagramdan burdan da takip ediyorum. Daha once gormemistim blogunuzu. Benim saclarim siyah tenim bugday teni. Gozlerim iri. Rengi guneste yesil ela gibi. Normal hali koyu kahve ve yesil karisimi. Simdi sormak istedigim sey şu.gozlerim iri oldugu icin Lensin ortasindaki gozbebegi kısmı buyuk olunca goz daha mi belirgin iri oluyor. Iri bir goze lensin orta deligin buyuk olmasi gozu daha belirgin korkunc gorunume sebep olmazmi. Ve lensin ortasindaki gozbebegi deligi kucuk olunca goz küçük mi gorunur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lensin boyalı alanının büyük olması gözü büyük gösteren en büyük etkendir ancak büyük göstermesi için mutlaka hare de gereklidir. Özellikle kalın hareli lensler, boyalı alanı da büyükse gözleri büyük gösterir. Circle lenslerin pek çoğu bu nedenle harelidir. Orta boşluğun büyük olması çok etkili değildir ama gözleri daha parlak ve canlı gösterebilir.

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim. Donutunuz icin. Şunu anlamadim. Hare dediginiz şey nedir. Yani lensin yuvarlak olan bölümü mu. Yani ortadaki yuvarlak degil en dışta kalan yuvarlakmi. Birde birsey daha soracaktim. Baush lombun tum lensleri rahatlik acisindan ayni mi. Bem almayi dusunuyorum. Acaba gozume batarmi. Yada bulanık falan gorurmuyum. Hangi rengi bana onerebilirsiniz.be yaptiginjz giz makyajlari harika . Bunun tarifini gosterirmisiniz 😊kahkul sac size cok yakismisti. Insatgramda yorumu yapmistim asla vazgecmetin bence. Masallah cildinizide cok begeniyorum. Guzellik sirlarinizi merak ediyorum. Sevgiyle lensmakyaj 😙💋❤❤

      Sil
    3. Çok teşekkürler :) Evet dışta kalan yuvarlak hare oluyor. Kimi lenste siyah, kimi lenste daha açık renk olabiliyor. Bausch & Lomb Natural Look lensler çok rahat değil ama Starcolors serisini denemedim. Bayağı damarlı bir lenstir. Green Ocean rengi açık mavi olarak fena değildir. Onun dışında çok enteresan bir renk yok aslında ve pek doğal bulmuyorum.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...