17 Nisan 2014 Perşembe

Flormar Passionate Dots Far Paletleri


Dünkü Flormar Passionate Dots koleksiyonu yazımın devamı ile karşınızdayım. Bugünkü yazımda koleksiyondan aldığım iki far paletini göstereceğim. Bunlar da koleksiyonun diğer ürünleri gibi şık, kırmızı üzerine siyah puantiyeli ambalajlara sahip.

Flormar Passionate Dots Far

Flormar Passionate Dots Far

Far paletlerinin her biri sekiz renkten oluşuyor. PD41 mat beyaz, ışıltılı bej, ışıltılı bakır/turuncu, ışıltılı sarı, ışıltılı gri tonlu yeşil, ışıltılı mavi, altın ışıltılı pembe, ışıltılı mor renklerden oluşuyor.

Flormar Passionate Dots PD41

Paletin renk seçeneklerini güzel buldum. Canlı ve göz alıcı renklere sahip. Öte yandan farların bazılarının yapısı sorunlu. Özellikle sarı ve mavi farlar hem sert yapılı, hem de pigmentasyon açısından zayıf. Diğer farların pigmentasyonları orta seviyede, yapıları biraz sert. Tozutma durumları ise minimum düzeyde denebilir. Özellikle pembe far favorim oldu. Tek başına tüm göz kapağında günlük kullanılabilecek bir renk. 

Swatch

Flormar Passionate Dots PD41

PD41 ile yaptığım makyajı aşağıda görebilirsiniz. Makyajda gözün iç kısmında sarı, orta kısmında mavi, dış kısmında mor, crease bölgesinde pembe farları kullandım. 

Flormar Passionate Dots PD41

Flormar Passionate Dots PD41

PD42 ise ince ışıltılı beyaz, ışıltılı açık kahve/bej, ışıltılı bakır/kahve, ışıltılı orta tonlu yeşil, ışıltılı turkuaz/deniz yeşili, ince ışıltılı lacivert, ince ışıltılı lila ve gümüş simli siyah renklerden oluşuyor. 

Flormar Passionate Dots PD42

Bu paletin de renk seçenekleri güzel. Sadece lacivert farı pigmentasyon açısından zayıf buldum. Diğerlerinin yapıları PD41 için yazdıklarımla aynı. 

Swatch

Flormar Passionate Dots PD42

PD42 ile yaptığım makyajı aşağıda görebilirsiniz. Makyajda gözün iç kısmında bej/açık kahve, ortada lila, dışa doğru lacivert, en dışta çok az miktarda siyah, crease bölgesinde turkuaz farı kullandım.

Flormar Passionate Dots PD42

Flormar Passionate Dots PD42

Aşağıdaki de iç tarafta PD41'deki pembe, dış tarafta PD42'deki bronz/kahveyi kullandığım bonus makyaj..

Flormar Passionate Dots Far

Flormar Passionate Dots Far

Paletleri indirimle 13,75TL'ye aldım. Her ne kadar bazı farlar problemli olsa da bence fiyatına göre iyi sayılır. Öte yandan tam fiyatlarını haketmediklerini düşünüyorum. İndirimli fiyatla alınabilirler.

12 yorum :

  1. Ahh bu paletlerin rengi cok guzel ama benim icin cok renkliler:))) Guzel gunler kullan :))

    YanıtlaSil
  2. çok güzel makyajlar yapıyosun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, elimden geleni yapıyorum işte :)

      Sil
  3. anlatım güzel yapılan makyaj güzel. e daha ne olsun. ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. makyajlarınızın hastasıyım. ben o paleti alsam hangisini hangisiyle sürsem karar bile veremem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Makyaja başlamadan önce paletlere şöyle bir bakıp önce renkleri seçiyorum ama bazen çok düşündüğüm olmuyor değil.

      Sil
  5. her iki palette de sadece birer renk beğenmiştim sadece onlar için almadım artık belki tekli çıkarlar diye..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki normal seride benzerleri olabilir ama emin değilim.

      Sil
  6. Sende görünce ben de iki paleti birden almıştım. Ben 2 renk kullanarak makyaj yapıyorum en fazla. Yaptığın makyajlar her zamanki gibi mükemmel olmuş :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...