16 Şubat 2014 Pazar

A England Ascalon, Briarwood ve St. George Ojeler


İtiraf etmeliyim ki aldığım ürünlerin fazlalığından genelde pek çok aldığıma sıra gelmiyor. A England ojeleri de yazın almıştım ancak bir türlü yazmaya fırsatım olmamıştı. Kısmet bugüneymiş.

Bu marka Türkiye'de satılmıyor. Yurtdışında da bildiğim kadarıyla sadece online satışı var. İsminden de anlaşıldığı üzere bir İngiliz markası ve çok güzel ojeler üretiyor. Markanın 3 ojesini aldım: Ascalon, Briarwood ve St. George.

İlk olarak Ascalon ile başlamak istiyorum. Lila yansımalara sahip gri, holografik bir renk olarak tanımlayabileceğim bu oje gerçekten çok harika bir görüntüye sahip. Yapısını da beğendim. Çok kolay sürülen ve pürüzsüz bir kıvamı var. Tam kapatıcılık için iki kat gerekiyor.  Aşağıda üst cila ile iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Briarwood, bordo renkli, holografik bir oje. Tam sonbaharlık, harika bir renk. Yapı olarak kullandığım en sorunsuz ojelerden biri. Tek kat tam kapatıcılık için yeterli. Aşağıda üst cila ile tek kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Son olarak 3 oje içindeki favorim St. George, holografik etkili koyu yeşil bir oje. Yeşili biraz deniz yeşiline doğru kaçıyor, yani mavimtrak etkiler de var. Sanki üç boyutlu gibi görünen harika bir görüntüsü var. Yapısı da sorunsuz. Tek kat tam kapatıcılık için yeterli.  Aşağıda üst cila ile tek kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Ojelerin holografik etkisi hafif ama buna rağmen üçü de çok güzel. Güçlü holografik etkileri olsa belki bu kadar güzel olmayabilirlerdi. Yapıları da son derece sorunsuz ve soyulmalara karşı dayanıklı. St. George'u yanılmıyorsam 4 gün kullandım ve 4 günün sonunda sadece uçlarda biraz soyulma olmuştu. St. George özellikle favorim ama Ascalon ve Briarwood'u da çok sevdim.

A England ojeleri 10$'a llarowe.com'dan almıştım. Tabi kozmetik yasağını hatırlatmak istiyorum, özellikle şu sıra gümrükte işleri iyice sıkı tuttuklarından sorun olabilir ancak yurtdışından alma imkanı olanlar denesin derim.

8 yorum :

  1. St. George çok hoşmuş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Hepsi de çok güzelmiş ama biraz pahalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fiyatları biraz pahalı ama kalite olarak çok iyiler. O yüzden verdiğim paraya acımadım. :)

      Sil
  3. AEngland her zamanki gibi guzel. Dayanikliligi ve sim kalitesiyle sevdigim ojelerden. Gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.. Gerçekten çok severek kullanıyorum, imkanım olsa başka renklerini alırdım.

      Sil
  4. Füme renginde olan harika. Kırmızıyı da çok beğendim. Ancak favorim 1. renk. Güle güle kullan hepsini.

    YanıtlaSil
  5. Solotica Esmeraldalarımı satıyorum.1 defa denendi bir daha kullanılmadı.yesilrengim@hotmail.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...