21 Temmuz 2013 Pazar

Golden Rose Holiday Ojeler


Bugünkü blog yazımda Golden Rose Holiday ojeleri göstermek istiyorum. Holiday serisi, tamamen dokulu ojelerden oluşuyor. Açıkçası yerli bir markanın bu kadar çabuk bir şekilde son zamanların modası olan dokulu ojelerden çıkaracağını düşünmemiştim ancak Golden Rose son zamanlarda oje konusunda büyük atak yaptı.

Bloga ara verdiğim dönemde bu ojelerin beş rengini deneme ve fotoğraflama fırsatı buldum. Yazısını yazmak bugüne kaldı.

İlk olarak 51 numara, içinde hem ince, hem de biraz daha büyük gümüş renkli simler bulunan, gümüş rengi bir oje. Yapısı elbette dokulu ojelerden beklendiği şekilde pürüzlü. Aşağıda iki kat uygulanmış halini görmektesiniz.





60 numara, içinde bol miktarda gümüş simler bulunan siyah renkli bir oje. Siyahının mat olması, bana göre gümüş simlerle hoş bir görüntü oluşturuyor. Bu ojeyi ayrıca üst cila ile de denedim, çok hoş oldu ancak pürüzlü yapısı cilayla bile tam ortadan kalkmıyor. Aşağıda iki kat uygulanmış halini görmektesiniz. En alttaki resimde üstünde iki kat üst cila bulunuyor.






62 numara şişesinde gerçekten harika görünen, içinde mavi/mor ince simler bulunan çingene pembesi bir oje. Aşağıda iki kat uygulanmış halini görmektesiniz.





53 numara bu koleksiyondan favorim olan, içinde yoğun altın simler bulunan turuncu/kırmızı bir oje. Tırnakta göz alıcı bir görüntüsü var. Aşağıda iki kat uygulanmış halini görmektesiniz.





Son olarak 56 numara, içinde kırmızı ve altın simler bulunduran koyu kırmızı bir oje. Bu ojenin içindeki altın simler az miktarda, ancak yine de tırnakta görünüyor. Aşağıda iki kat uygulanmış halini görmektesiniz.





Ojeleri genel olarak beğendim. Daha önce OPI Liquid Sand kullanan biri olarak Golden Rose'un dokulu oje işini gayet iyi başardığını söyleyebilirim. Ojelerin beşi de kolay sürüldü ve kolay kurudu. Yapıları açısından hiç bir problem yaşamadım. Tırnaktan çıkartması biraz zor ancak folyo yöntemiyle rahatça çıkartabildim. 

Ojeler geniş fırçaya sahipler.. Benim tırnaklarım geniş olduğundan bu tür fırçalarla çok kolay sürebiliyorum ama tırnakları küçük olanlar biraz zorlanabilirler.

Bence Holiday serisi ojeleri, 17 rengi ve 6,5TL'lik fiyatıyla pahalı markaların dokulu ojelerine güzel bir alternatif oluşturuyor. Sanırım yakın zamanda başka renklerini de edineceğim.

* Ürünler firma tarafından gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

15 yorum :

  1. En çok siyah ve gümüş gri renklerine bayıldım, tırnaklarına da yakıştırdım. :)
    Ojeleri etlerine bulaştırmadan sürme işini nasıl başarıyorsun? Tırnak bandı vesaire kullanarak mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Etlerime bulaştırmadan sürme işini çok iyi beceremiyorum aslında ama asetona batırılmış ince fırçayla tırnak çevresini temizliyorum :)

      Sil
  2. Pembe ve şeftalisini almıştım bu seriden ama gümüş rengi de çok güzelmiş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de diğer renklerine bakacağım, teşekkürler :)

      Sil
  3. hepsi birbirinden güzel!

    YanıtlaSil
  4. en sevdiğim koleksiyonu bu gr'un olmayan renkleri en kısa sürede tamamlayacağım zaten.. çok güzel durmuş sen de güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, ben de bir Golden Rose standına gidebilsem bir kaç rengini daha alacağım. Sen de güle güle kullan. :)

      Sil
  5. öncelikle uygulamayı çok güzel yapmışsınız onu söylemek istiyorum. kolay sürüldüğünü söylemişsiniz ama sanki zor gibi duuruyor, o sizin elinizin mahareti de olabilir. hepsi çok güzeller. güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Oje sürme konusunda çok becerikli sayılmam aslında, rezil ettiğim çok oluyor ama bunlar gerçekten kolay sürüldü.

      Sil
  6. hepsi çok güzel.pastelinkini denedim. bunuda denemeliyim ama bütün renklerini koyarsan biz hepsini almak isteriiiz:)birde sürünce güzelde çıkartması nasıl? http://caglaaksu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer renklerinden de ilk fırsatta alacağım, yazıda da belirttiğim gibi çıkartması maalesef zor, folyo yöntemiyle o da sorun olmaktan çıkıyor gerçi

      Sil
  7. Merhaba,

    Bu ojeler harikaaaa bayıldımmmm, hemen almam lazımmm :) Blogundaki paylaşımlar çok güzel ve okuması keyifli. Blogunu takibe aldım, bana da beklerim.. :)) http://yasonunpenceresi.blogspot.com/

    Sevgilerlee..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...