6 Ekim 2012 Cumartesi

Orly It's Not Rocket Science

Orly'nin uzun zaman önce çıkardığı Cosmic FX koleksiyonunun birbirinden muhteşem ojelerinden biriyle daha karşınızdayım: It's Not Rocket Science.. Aynı koleksiyondan aldığım diğer bir oje olan Galaxy Girl'in yazısını da burada bulabilirsiniz.


It's Not Rocket Science'ın rengini tanımlamak çok kolay değil.. Temelde yeşil, ancak karmaşık bir renk yapısına sahip.. Altınımsı yeşil etkileri mevcut, ayrıca resimde de seçilebildiği gibi belli bir açıdan bakınca mavimsi yeşil etkiler de görülüyor. Genelde ise zeytin yeşili görünüyor. Klasik oje severlere kesinlikle hitap etmeyecek bir renk olduğunu söyleyebilirim. Sürdüğümde eşimin tepkisi "Bu rengi çok aradın mı?" oldu ama ben yeniliğe açık biri olarak renge bayıldım. 

Ojenin yapısı ince.. İlk katta alacalı bulacalı bir görüntüsü oluyor. İki katta da yeterli kapatıcılık sağlamadığından üçüncü katı sürmek durumda kaldım. Bu açıdan belki başka renklerin üzerine tek kat geçilerekte kullanılabilir. Bunun yanında çok çabuk kuruyan bir oje.. Üç kat sürmüş olsam bile kuruma problemi olmadı. Ayrıca simli gibi görünmesine rağmen aşırı pütürlü bir yapısı yok..

Aşağıda çeşitli ışıklarda ne şekilde görüldüğünü fotoğrafladım.

İç mekan, pencereye doğru:


Gölgede:


Gölgede, başka bir açıdan:


Güneşte:


Yakın plan:


Bu ojeyi de Gittigidiyor'daki Deniz Rio'dan 20TL'ye almıştım. Hala bulunabiliyor mu bilmiyorum. Bu tür renklerden hoşlanıyorsanız denemenizi tavsiye ederim. Bana farklı ve güzel geldi. :)

1 yorum :

  1. Normalde her tene gitmeyen bi renk bu bence..Misal bana pek uymadı ama sana çok yakışmış *.*
    Bu arada Denizrio'dan ben de disk almak istiyorum Bundle Monster'lardan ;))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...