8 Kasım 2011 Salı

VanilyaClub Kasım kutum


VanilyaClub kutum geçtiğimiz hafta elime ulaşmıştı ancak ben ancak resimlemeye vakit buldum. VanilyaClub, yeni çıkan kozmetik ürünlerinin deneme boylarını her ay kapınıza gönderen bir hizmet. Kasım kutusu aynı zamanda firmanın gönderdiği ilk kutuydu, bu nedenle merak içindeydim. Kutum geldiğinde içinden pembe kağıda sarılı, sarı kurdeleli olarak şu ürünler çıktı:


Pure Beauty Geoaqua Ultra Hydrating Aqua Gel deneme boyu
L'Occitane el kremi deneme boyu
L'Occitane ayak kremi deneme boyu
Schwarzkoph Bonacure Volume Boost saç kremi tester
Bond No.9 parfüm tester
Essie Smooth Sailing mini boy oje

Ürünlerin boyutlarını görmeniz açısından Essie oje L'Occitane kremlerden birini elimde çektim. Ojenin ve L'Occitane kremlerin boyları tatmin edici ancak diğer ürünler tester. Yani ancak bir iki kez kullanılabilir. 


Ayrıca kutu içerisinden L'Occitane alışverişlerinde kullanılabilecek bir kupon çıktı. Tam ne yazdığına dikkat etmedim, sanırım deneme boy ürün vaadeden bir şeydi.

Henüz ürünleri kullanmadım, yorumlarını kullandıkça yapacağım. VanilyaClub'a siz de üye olmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 

5 yorum :

  1. Ah benim kutum da bir gelebilseydi.

    YanıtlaSil
  2. herkese aynı seyi yolluyo

    YanıtlaSil
  3. Bence bayramdan sonra mutlaka kutularınız gelir.

    moonshine, aslında herkese aynı şeyi yollamıyorlar. Kimisine bu parfüm yerine bacak parfümü (o da neyse), deneme boy şampuan, farklı renkte oje vs. göndermişler. Benimle aynı şeyleri alanlar da olmuş tabi.

    YanıtlaSil
  4. Allah Allaaah yaa çok ilginç,kimin kutusuna baksam VC nin sitesindeki koleksiyon ojelerinden yollamışlar,ama bana orda belirtilmemiş farklı bir koleksiyondan oje geldi :S Kendilerine mail attım, bu hafta o koleksiyon fotolarını da ekleyeceklerini ,bir hataları olmadığını söylediler ama şimdiye kadar kimsede başka bir koleksiyondan oje görmedim sitelerinde olmayan . Çok acayip :/ güle güle kullan canım ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...