29 Temmuz 2011 Cuma

İki gün önceki göz ve dudak makyajım (Mavi-pembe)


Öncelikle fotoğraflar çok net olmadığı için özür dilerim. Yeni aldığım fotoğraf makinası her ne hikmetse mavi renkleri flaşla iyi yakalayamıyor. Renk mavi yerine gri çıkıyor. Flaşsız da çok net fotolar vermiyor yada ben bir şeyleri beceremiyorum. Yine de aşağıdaki resimler gerçek renklere en yakın olarak seçtiğim resimler..

Göz makyajı

Göz makyajı

Göz makyajı: Gözün içinden dışına; NYX Baby Blue Pearl Pigment, NYX Ocean Pearl Pigment, MAC Naval Blue Pigment.. Oriflame Wonder Lash Intense rimel.. Lens Solotica Cristal.. Kaşlarda Oriflame Beauty kaş kaleminin "Medium" rengi var..

Dudak makyajı

Dudak makyajı: Emily 202 dudak kalemi + Oriflame Colourfull ruj Sweet Pink

14 yorum :

  1. Gözler dehset güzel gerçekten ! renk geçisi çok basarili olmus ve lensleride çok güzel seçmissin, tebrikler canim. kirpiklerine rümel hariç baska uzatici serum falan kullaniyormusun ? benim kirpiklerim kisa sayilmaz ama senin kirpiklerin gibi kirpik kim istemez ! (: ayrica rujun tonunada hayran kaldim, çok zarif bir renk bence.

    YanıtlaSil
  2. waowwwwww göz makyajına bittim cnm süper olmuş ;))

    YanıtlaSil
  3. ben de kirpiklerimi böyle istiyorum ya süper gerçekten:(

    YanıtlaSil
  4. MAKYAJIN SÜPER OLMUŞ..HELE KİRPİKLERİNE BAYILDIM..

    YanıtlaSil
  5. şahanee olmuş canım göz makyajın büyülendim resmen yaa..

    YanıtlaSil
  6. Makyaj çok güzel olmuş ama o kirpikler!!! Süper!!!

    YanıtlaSil
  7. canım sana diğer yazında bir soru sormuştum,cewabını bekliorum ;)

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkürler yorumlarınız için. :)

    TurquAzria, kirpiklerimde Lumigan kullanıyorum. Sitenin sağ kısmında etiketlerde "Lumigan" var, her türlü bilgiyi orada bulabilirsin.

    Makyaj Güncem, sorunu cevapladım. :)

    YanıtlaSil
  9. yine çook güzel olmuş makyajın,bu renkler çok yakışmış, emily dudak kaleminin bu kadar güzel durabileceğini hiç düşünmemiştim:)

    YanıtlaSil
  10. kaç kere yorum yazdım niye çıkmıyor anlamadım süper olmuş makyajın bodrumada getir birseyler mutlaka bir akşam istiyorum...

    YanıtlaSil
  11. merhabalr benm bı sorum olcaktı yardımcı olursanız çok sevıncem lens konusunda baya bılgsızım hıc netten alısverıs yapmadm ama arastrrken süper pinky hazel dıe bı lens grdum cok begendm onu hangı sıteden temın edeblırım ? sızdede geo honey ving grdum onu nerden aldnız ve ne kadara ? tşk (:

    YanıtlaSil
  12. Çok teşekkürler. :) zegmusic, ben de anlamadım, önceki yorumlar gelmedi bana. ben tatile makyaj malzemesiz çıkarmıyım hiç zaten? :))

    gamze, Super Pinky lensler honeycolor.com'da mevcut ve çifti 23,30$'a satılıyor. Gönderim ücreti de 2-3$ bir şey alıyorlardı. Honey Wing'i sglenses diye bir yerden ön sipariş olarak almıştım. Şimdi sanırım o dükkan kapanmış, artık lens satmıyor. :( Honeycolor'dan da aldım, çabuk gönderiyorlar, herhangi bir sorun yaşamadım.

    YanıtlaSil
  13. wowwww Muhtesem gercekten MashAllah diyorum=)))) Bende benim kirpikler uzun saniyordum yanildim=))))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...