26 Haziran 2011 Pazar

MAC Surf Baby koleksiyonu


,Bu biraz gecikmeli bir post olacak. Surf Baby'den seçtiklerimin bir türlü resimlerini çekememiştim. Aslında çok şey almadım, az ve öz bir alışveriş oldu. Aldıklarım: Surf, Baby! Cheek Powder "My Paradise", Lipglass "Good Lovin'" ve Powerpoint göz kalemi "Blue Noon"..

MAC Surf Baby

MAC Surf Baby

Powerpoint göz kalemleri son derece kalıcı.. Mesela swatch yaptıktan sonra elimi cildim üzerinde bayağı bir gezdirdim ama bulaşma falan yapmadı ve renkte çok az bir silinme oldu. Renk için parlak bir deniz mavisi denebilir. Rengini vermesi için bir iki kat geçmek gerekiyor.

MAC Blue Noon

MAC Blue Noon

Good Lovin' lipglass ise açık bir renk şeftalimsi pembe.. İçinde açık renk ışıltılar var. Resimde biraz turuncumsu çıkmış ancak turunculuğu yok. Renk olarak çok pigmentli değil, daha çok ışıltıya sahip..

MAC Good Lovin

MAC Good Lovin

MAC Good Lovin

En iyisini en sona sakladım. My Paradise Cheek Powder. Turuncu/mercan renginde, içinde hafif ışıltılar olan bir allık. Üzerindeki altın renkli çiçek deseni sadece bir kaç kullanımlık, o nedenle ben bir türlü bu allığı kullanmaya kıyamadım ama çiçeğin olmadığı yere parmağımı sürerek swatch yaptım. Yine aynı şekilde kullanmaya kıyamadığım, geçen senenin "To The Beach" koleksiyonundan Marine Life Highlight powder ile de karşılaştırma yaptım. Onun da altın rengi olmayan kısmına parmağımı sürdüm. My Paradise çok daha turuncuya çalan bir renk, Marine Life ise mercan/pembe denebilir. Bir süre daha böyle tutup kullanmaya başlayabilirim sanıyorum. O zaman yanağımda da görebileceksiniz.

MAC My Paradise
Sol: Marine Life Sağ: My Paradise

MAC My Paradise
Sol: Marine Life Sağ: My Paradise

4 yorum :

  1. wauuw harika görünüyorlar güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler ChunLi. Allıklara/pudralara nasıl kıyacağım bilmiyorum. Güzellikleri kaybolacak diye elimi sürmüyorum. :)

    YanıtlaSil
  3. fiyatı ne kadar pekı

    YanıtlaSil
  4. Fiyatları şu an aklımda yok. Sanıyorum gloss 40TL civarı, kalem de 35-40 arası bir şey olması gerek. Allığı hatırlamıyorum, zaten Türkiye'den almamıştım çünkü ben MAC'e gittiğimde çoktan bitmişti. :(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...