5 Haziran 2011 Pazar

Kryolan Aqua Color Black (Eyeliner olarak)


Bir süredir likit eyeliner olarak eyeliner fırçası ile sürülebilecek bir ürün arayışı içindeydim. Genel olarak likit eyelinerların ambalajlarındaki fırçalarından hoşlanmıyorum. Her zaman da jel eyeliner kullanmak istemiyorum çünkü likit eyeliner kadar keskin bir çizgi olmuyor.

Sanıyorum aradığım ürünü buldum: Kryolan Aqua Color Black.. Bu ürünün kullanımı biraz sulu boyaya benziyor. Fırçanızı suya batırıyorsunuz (belki Fix+ gibisinden sıvılarla da kullanılabilir ancak şimdilik su yeterli oluyor) ve ürün üzerinde gezdirip gözünüze uyguluyorsunuz. Siyahı gayet belirgin, bulaşma, akma yapmıyor.

Siyahını sadece deneme amacıyla aldım, paletini de yakın zamanda edineceğim. Özellikle metalik paletlerinde feci gözüm kaldı.

Kryolan Aqua Black ve son Cherry Culture alışverişimden NYX eyeliner fırçası
Kryolan Aqua Black

Swatch
Kryolan Aqua Black

Gözde
Kryolan Aqua Black

7 yorum :

  1. Canım güle güle kullan ;) Ne kadardı bunun fiyatı merak ettim ?

    YanıtlaSil
  2. yaşasın yeni bir post daha =)canım senin yazılarını okumaya bayılıyorum!

    YanıtlaSil
  3. Kryolan liner hic denemedim ama güzele benziyor güzel günlerde kullan canım :) makyajda cok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler. Ben bunu EBay'den kargo dahil 14$'a almıştım ama Kryolan web sitesinde de ufak boyu için 27TL diyor. Zaten uzun süre gidecek bir ürün olduğundan fiyatını çok iyi buldum.

    YanıtlaSil
  5. bende istiyorum bundan..güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  6. Rica ederim, yardımcı olabildiğime sevindim. :) Çoook uzun süre gider eminim, o kadar kullanmama rağmen hala olduğu gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  7. cansu ablacım ya sen ne işle meşgulsün çok merak ediyorum =D=D=D cok iyi makyaj yapıosun senden görüp yaptıklarım bile var bende makyaj frça seti almak istiyorum sayende gös makyajına merakıp fırladı gidio senin önerdiğin bi set varmı

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...