5 Mayıs 2011 Perşembe

İlk Elca Company Store alışverişim


Bu alışverişi aslında 21 Nisan'da yapmıştım. Ne tesadüftür ki alışverişi yapıp, mutlu ve sevinçli bir şekilde işyerime geldiğimde alışveriş yasağını öğrenmiş ve çok üzülmüştüm.

Elca'ya bu ilk gidişimdi. Maalesef hafta içi çalışıyorum, hafta sonları da Elca kapalı.. Bu nedenle işyerimden izin alıp gittim. İçerisi çok kalabalıktı. Yeni ürünler raflara koyulma aşamasındaydı, hatta almak için bazı şeylerin fiyatlarının koyulmasını bekledim.

Şu ana kadar okuduklarımdan çok fazla bir beklentim olmadan gitmiştim, bir kaç MAC holiday seti alıp dönerim diye düşünüyordum ama alacak pek çok şey buldum. En sevindiğim Clinique Superpowder'lar oldu, bu pudrayı uzun zaman önce bayılarak kullanıyordum ama pahalı gelmeye başlayınca L'Oreal Maybelline gibi daha ucuz markalara yönelmiştim. 20TL'ye satıldıklarını görünce gözlerime inanamadım ve 2 tane aldım. :)

İşte aldıklarım:
Elca alışverişi

Yurtdışı alışveriş yasakları nedeniyle bozulan moralime Elca az da olsa iyi geldi. Aklımda kalan alamadıklarım da oldu, onlar da bulabilirsem gelecek aya..

12 yorum :

  1. Güle güle kullan yenilerini. Elca'da sadece kredi kartı geçiyor diye duymuştum, öyle midir?

    YanıtlaSil
  2. bişi sorucam nasıl gidilir elca'ya yer tarifi alsam olmaz mı:)

    YanıtlaSil
  3. ahh ben de bi gidebilseydim bu cennete, istiyorum superpowderlardan fiyatı çok iyiymiş.. güle güle kullan hepsini. keşke fazla fazla alıp dükkanına koysan :))

    YanıtlaSil
  4. neden ankarada yok bu elca :) sinir oluyorum bende istıyorum yaaa :) harıkalarrrrrr :)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler. Daha güzelleri sizin olsun. :)

    MakyajAynam, doğru, sadece kredi kartı geçiyor. Bir de Elca kartı olmadan alışveriş yapılamıyor ama kartı kasada 1 dakikada veriyorlar.

    caterpillar, ben Taksim'den metroya bindim, İTÜ Ayazağa durağında indim. Metrodan çıkınca solda bir üst geçit var. Orada karşıya geçtim, zaten karşıya geçince yeşil gökdelen hemen arkada görünüyor. Akbank Maslak şubesinin yanındaki sokaktan girdim sonra. Biraz yürüyünce görünüyor zaten.

    Shopp-ing-bag, o an bütçemin bayağı dışına çıktığım için başka şey alamadım ama çok eyde gözüm kaldı. Belki gelecek ay bulursam fazla alırım.

    ♥мұ»p»r«i»n«č»є«s»s♥, ben İstanbul'dayım ama çok ters yerde kalıyor.. O yüzden daha önce hiç gidememiştim. İstanbul'a gelirsen mutlaka uğraman gereken yerlerden biri.

    YanıtlaSil
  6. Elca keşke Ankaradada olsaydı demekten kendimi alamadım,çok güzel şeyler almışsın,güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  7. iyi akşamlar.ben yurtdışından aldığınız maybelline rujlarn bazı renklerini çok beğendm ancak malum yasak yüzünden geç klmış bulunuyorum.şimdi o rujları yurt içinden nasıl temin eebilirim?

    YanıtlaSil
  8. Sağol busesinem. Daha güzelleri senin olsun. :)

    gulizz, maalesef o renkler Türkiye'de mevcut değil. Sadece Amerika'da var. :(

    YanıtlaSil
  9. Clinique bende bir denemek istiyorum canim,ne gibi özelligi var pudranin yazarmisin belki ayri bir post´da?

    YanıtlaSil
  10. ilk olmuş ama esaslı olmuş yani bayağı güzel bi alışveriş ,yurtdışından alışverişi yasaklayanların hepsini bi kez daha kınıyorum:(

    YanıtlaSil
  11. yıldız teknıktenbu yere nasıl gidebilirim.
    bulabılırım
    şlk defa istanbula gitcem de gidiyim dıyorum.

    YanıtlaSil
  12. Tabi, ayrı postta pudrayı tanıtacağım. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...