29 Mayıs 2011 Pazar

MAC Quite Cute koleksiyonu


Bu postu bir hayli gecikmeli olarak hazırladım. Quite Cute çıkalı bir ay kadar oldu sanıyorum ancak ben swatch koymaya şimdi vakit bulabildim. Bu koleksiyondan seçtiklerim:

MAC Quite Cute
Rujlar: Candy Yum Yum, Playing Koi - Allıklar: Sakura, Giggly - Plushglass'lar: Bubble Tea, Girl ♥ Boy

Allıklar tahminimdeki gibi çıkmadı. Daha pigmentli olmalarını bekliyordum. Bunun yanında çok pigmentli allıklardan hoşlanmadığımdan daha iyi oldu diyebilirim. Bej renkli yeşil kalpli olan allık swatchlarda hiç görünmediğinden tercih etmedim.

MAC Quite Cute allık
Sol: Sakura - Sağ: Giggly

Sakura swatch (Taban rengi-Kalp-İkisi karışık)
MAC Sakura

Giggly Swatch (Taban rengi-Kalp-İkisi karışık)
MAC Giggly

Rujları internetteki swatchlarına bakarak aldım. Özellikle Candy Yum Yum'un Amerika'da kapış kapış gittiğini biliyordum. Zaten MAC'in sitesinde de hemen Sold Out oldu. İkisi de normalde süreceğim renkler değiller. Playing Koi ten rengime biraz açık kaldı. Şeftaliye çalan bir nude kendisi. Candy Yum Yum ise gerçekten çok güzel ve canlı bir mat fuşya pembe. Sürüldüğünde son derece dikkat çekici oluyor. Genelde fazla renkli makyaj yapmadığımdan ne kadar kullanırım bilmiyorum.

MAC Quite Cute rujlar
Sol: Candy Yum Yum - Sağ: Playing Koi

Swatch
MAC Quite Cute rujlar

Candy Yum Yum
MAC Candy Yum Yum

Playing Koi
MAC Playing Koi

Bu plushglass'lar benim MAC'ten aldığım ilk plushglass'lar olma özelliğine sahipler. Tadları ve kokuları biraz öksürük şurubunu andırıyor. Bunun yanında sürüldüklerinde dudağı biraz yakıyorlar. Sildikten sonra aynı zamanda dudaklarımı biraz kızarttıklarını da gördüm. Bunun yanında dudağa hafif bir renk veriyorlar ve doğal duruyorlar.

MAC Quite Cute plushglass
Sol: Bubble Tea - Sağ: Girl ♥ Boy

Swatch
MAC Quite Cute plushglass

Bubble Tea
MAC Bubble Tea

Girl ♥ Boy
MAC Girl ♥ Boy

Şimdilik yazacaklarım bu kadar. :)

2 yorum :

  1. fushia rengine karsi bir zaafim var, elbiseden makyaja kadar, fushia ne varsa alabilirim :D mac candy yum yum'da çoooook guzelmis <3

    YanıtlaSil
  2. bayıldem pembe ruja çok güzel durmuş

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...