4 Eylül 2010 Cumartesi

Mac In The Groove allıklar ve Stereo Rose MSF


Mac In The Groove koleksiyonu rüzgar gibi geçti. Koleksiyonun allıklarından çok istiyordum çünkü evdeki diğer allıklarımdan farklıydılar ancak Mac mağazasına gittiğimde hiç birinden kalmamıştı. Ben de mecburen EBay'den almak zorunda kaldım. Ayrıca astronomik rakamdan satılmayan bir de Stereo Rose MSF bulmayı başardım, onu da aldım. Stereo Rose konusunda aslında kararsızdım çünkü elimde mercan renginde benzer bir allık vardı: Flormar Terracotta 46 numara. Internetteki bloglarda baktığım her resimde allığın tonu farklı göründüğünden bir türlü aynı mı değil mi kestiremedim. Sonunda ne olursa olsun deyip aldım ve renkleri farklı çıktı. Stereo Rose daha şeftali gibiyken Flormar turuncuya çalıyor. Karşılaştırma resimlerini aşağıda görebilirsiniz. (Resimleri büyütmek için üzerlerine tıklayabilirsiniz.)

MAC In The Groove
Üst sıra: Band Of Roses - Stereo Rose MSF - Hang Loose
Alt Sıra: A Little Bit Of Sunshine - New Vibe - Happy Together

MAC In The Groove
Üst sıra: Band Of Roses - Stereo Rose MSF - Hang Loose
Alt Sıra: A Little Bit Of Sunshine - New Vibe - Happy Together

MAC Stereo Rose
Stereo Rose MSF

MAC Stereo Rose
Sol: Stereo Rose Sağ: Flormar Terracotta No.46

MAC Stereo Rose
Sol: Stereo Rose Sağ: Flormar Terracotta No.46

Allıklar
(Swatchlarda soldakiler tek renkler, en sağdaki ise iki renk karışık olarak sürülmüştür)

Happy Together
MAC Happy Together

MAC Happy Together

Hang Loose
MAC Hang Loose

MAC Hang Loose

A Little Bit Of Sunshine
MAC A Little Bit Of Sunshine

MAC A Little Bit Of Sunshine

New Vibe
MAC New Vibe

MAC New Vibe

Band Of Roses
MAC Band of Roses

MAC Band of Roses

14 yorum :

  1. Renkler harika, bu allıklar çok hoş. Stereo Rose çok fena özendirici görünüyor :) Hepsini iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler, daha güzelleri senin olsun. Henüz yüzümde kullanmadım hiç birini, duruşlarını merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Stereo rose'u bende istiyorum, flormar ile bende karşılaştırmıştım, ton olarak evet farkılar peki dokuları, kalıcılık olarak ne dersin cnm?

    YanıtlaSil
  4. Kalıcılık olarak daha yüzümde kullanmadığım için henüz bir şey diyemiyorum. Doku olarak benzer olmakla birlikte Stereo Rose Flormar'a göre daha az yoğunlukta renk ve daha fazla ışıltı veriyor. Bloglardan takip ettiğim kadarıyla bu MSF'lerin karakteristik özelliği..

    YanıtlaSil
  5. gule gule kullan canimcim... ya bu flormar alliklari terracotalari nasil merak ediyorum :) hakkatten mac veya diger markalar kadar iyiler mi, musait bir zamanda kesin deneyecegim!

    YanıtlaSil
  6. Bence Flormar Terracotta allık ve pudraların standartları çok yüksek. Tek yapmaları gereken ambalajı biraz daha düzeltip renk çeşidini arttırmak.

    Normalde pahalı marka pek kullanmazdım. Son bir kaç aydır Nars ve Mac allık alıyorum ve fikrim gerek Mac, gerekse Nars allıklar çok iyi renk vermelerine rağmen ortalığı çok toz yapıyorlar. Flormar Terracotta'lar da çok iyi renk veriyorlar ama ortalığı o kadar toz yapmıyorlar. Bence yapı olarak daha iyiler, tabi bu benim fikrim..

    Gelecek ay Petticoat MSF almayı düşünüyorum. Resimlerden Flormar 45 numaraya feci benzettim. Yanılıyor da olabilirim tabi.

    YanıtlaSil
  7. Canım sen çok sevdin bu Mac' i belli oluyo hastalık gibidir demiştim zaten alacakların hiç tükenmez..Harıka secimler yapmıssın güzel günlerde kullan tekrar ;)

    YanıtlaSil
  8. Çok sağol canım, daha güzelleri senin olsun. Sahiden sevdim, son olarak daha eski koleksiyonlardan 5 allık daha düşürdüm, bayramdan sonra gelirler herhalde. Hastalıkmış bu sahiden.

    YanıtlaSil
  9. cnm e baydan aldığın satıcıyı merak ettim

    YanıtlaSil
  10. Stereo Rose gr88t, allıklar ise cherryblossom969 ve 1nonly88'den..

    YanıtlaSil
  11. güle güle kullan harika görünüyorlar..
    şu sormak istiyorum A Little bit of sunshine allığın mat olan kısmı mac harmony allıga benziyor mu??hem kontür hemde allık için kullanılabilirmi yani??ve kaç para??
    özlemm

    YanıtlaSil
  12. MAC Harmony bende olmadığı için karşılaştıramıyorum ama allık dışında kontür olarak kullanılabilir. Diğer allıklarda da New Vibe ve Hang Loose dışındakiler allık-kontür olarak kullanılabilir.

    Sanırım 53tl'ye malolmuştu. Buradakiyle aynı fiyata gelmişti. (Buradaki MAC'te kalmayınca EBay'den almıştım)

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekkürler ederim. Daha güzelleri senin olsun. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...