19 Eylül 2010 Pazar

MAC allıklarım


MAC'e bulaşmam biraz geç oldu biliyorsunuz. Keşke bulaşmasıydım çünkü maaşımdan artan ne varsa MAC'e yatırmaya başladım. Deli gibi EBay'de açık arttırmalara falan giriyorum. İyice sıyırmış durumdayım. Eski koleksiyonlardan çıkan ama benim kaçırdığım şeyleri alıyorum. Göz farlarına çok delirmiyorum ama allık ve MSF'ler bende "hepsini ama hepsini almalıyım" gibisinden bir etki yarattı. Halbuki kenarda köşede biraz para tutmam gerek ama bende bu kozmetik takıntısı oldukça bunu yapmak çok zor görünüyor.

Neyse, konumuza dönersek geçtiğimiz hafta elime ulaşan LE MAC Mineralize Duo allıkların resimlerini çektim. Bunlardan Rhapsody in Two ve Two Virtues olanları Buy It Now ile aldım. Sanırım 50tl'ye falan geldiler. Diğer 3'ünü ise aynı satıcıdan açık arttırma ile aldım. Tanesi ortalama 36tl'ye geldi.

MAC Mineralize allık
Üst (Soldan sağa): Intenso, Hot Planet, Moon River
Alt (Soldan sağa): Rhapsody In Two, Two Virtues


MAC Intenso
Intenso

MAC Hot Planet
Hot Planet

MAC Moon River
Moon River (Favorim)

Swatch
MAC Mineralize allık
Soldan sağa: Intenso, Hot Planet, Moon River


MAC Rhapsody In Two
Rhapsody In Two

MAC Two Virtues
Two Virtues

Swatch
MAC Mineralize allık
Sol: Rhapsody In Two Sağ: Two Virtues

Bu allıkları makyajlarımda kullanmak için sabırsızlanıyorum. Bunun yanında deli gibi açık arttırmalara giriyorum demiştim. Yolda 9 MSF, 3 allık, 2 pigment ve 1 lipglass var. Sanırım kafayı yemek böyle bir şeymiş.

11 yorum :

  1. sen coktan bulasmıssın mac hastalıgına :)gule gule kullan cnm hepsi cok gusel...

    YanıtlaSil
  2. Çok sağol canım.. Daha güzelleri senin olsun. Sorma, fena bulaştım.. Tüm Cumartesi'mi bilgisayar başında açık arttırma kovalamakla geçirdim.

    YanıtlaSil
  3. m.s.f leri dört gözle bekliyorum onları kaça aldın? vede satıcı ismi paylaşırmısın tavsiye açısından

    YanıtlaSil
  4. MSF'lerin fiyatları hep farklı farklıydı. Kimini açık arttırmadan biraz daha ucuza kapatmayı başardım. Bu arada düzeltiyorum, yolda 10 MSF var. Gelince hangi satıcılardan kaça aldığımı detaylarıyla yazacağım ama fiyat olarak 45-65 arasına geldiler.

    YanıtlaSil
  5. Sen toptancısın ,artık iyice belli oldu :)

    YanıtlaSil
  6. Öyleyim valla. Kazara gümrük yakalasa beni satıcı muamelesi yaparlar kesin. Anlatamam da kendime alıyorum diye.. :)

    YanıtlaSil
  7. canım ben blogunu takip ediyor seni de cok içten buluyorum. benden sana bır abla tavsıyesı (enazından malını mulkunu kozmetıge yatırmıs bır abla:) bizim cebimizde para biter mac de nars da koleksiyon bitmez. takılma bukadar. beş altı yedi hatta on allığın olsun ama fazlası cebindeki parana yazık, her koleksiyondan bişey al çok istiyorsan ama geçmiş koleksiyonlar filan oo çok fena..:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Tavsiyen için çok sağol Nevin. Benim markayla ilgili bir takıntım yok, zira makyaj çekmecemde pahalı marka çok az şey bulunur ama çok beğendiğim ürünleri takıntı haline getiririm. her renginden almaya çalışırım. Örnek: Maybelline Color Sensational. Mac Skinfinish'ler ve Mineralize allıklar da bunlardan biri oldu. Önümüzdeki aylarda çıkacak yeni koleksiyonlardan yeni Skinfinish çıkmayacağı için geçmişe yönelik aldım. Yoksa her koleksiyon ürünü bende olsun diye isteğim yok, zaten öyle bir şey istesem iflas bayrağını çoktan çekmiştim.

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar. Blogunu yeni keşfettim. Çok güzel paylaşımlar var. Zevkle takip edicem artık.
    Ben de moon riveri almak istiyorum ne zamandır. Nasıl ulaşabilirim?

    YanıtlaSil
  10. Merhaba. Moon River EBay'de bazı satıcılardan bulunabiliyor. Ben lovely_fullmoon isimli satıcıdan açık arttırmayla almıştım. Eminim başka satıcılarda da vardır.

    Bu arada bende blogunu izlemeye aldım. Çok güzelmiş.. :)

    YanıtlaSil
  11. Teşekkür ederim. Takibindeyim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...