7 Temmuz 2010 Çarşamba

Geo circle lensler


Bu yazım Solotica'dan ve klasik renkli lenslerden sıkılanlar için..

Circle lenslerin ne olduğunu burada açıklamıştım, o nedenle tekrar açıklama gereği duymuyorum. Geo'nun en bilinen circle lens markası olduğu söylenebilir. Burada görülen lensleri preorder şeklinde (yani lensleri ısmarlıyoruz, parasını gönderiyoruz sonra 100 adet dolunca siparişleri alan kişi bu siparişleri Geo'ya gönderiyor, yaklaşık 1 ay sonra lensler üretilip elimize ulaşıyor) çifti 16$'dan ısmarladım. Bu siteden ısmarlamıştım ancak artık sipariş kabul etmiyorlar ancak hala sipariş kabul eden pek çok site var. Geo circle lens olarak aratırsanız pek çok site çıkar. Preorder dışında hemen siparişleri gönderen siteler de mevcut.

Lensler Uzak Doğu (Kore) üretimi olmasına rağmen son derece rahatlar, gözümde hiç bir soruna yol açmadılar. Uzak Doğu'da pek çok kişi bu lensleri gözlerini olduğundan daha büyük göstermek için güvenle kullanıyor.

Resimlere geçersek (Büyütmek için resimlerin üzerine tıklayabilirsiniz):

Geo Honey Wing
Geo Honey Wing

Geo Honey Wing

Geo Honey Wing

Geo Honey Wing

Geo Angel Black
Geo Angel Black

Geo Angel Black

Geo Angel Black

Geo Angel Black

Geo CM-836 Black
Geo CM-836 Black

Geo CM-836 Black

Geo CM-836 Black

Geo CM-836 Black

Geo JB-101 Jazz Brown
Geo Jazz Brown

Geo Jazz Brown

Geo Jazz Brown

Geo Jazz Brown

Geo Nudy Blue
Geo Nudy Blue

Geo Nudy Blue

Geo Nudy Blue

Geo Nudy Blue

Geo Tricolor Blue
Geo Tricolor Blue

Geo Tricolor Blue

Geo Tricolor Blue

Geo Tricolor Blue

25 yorum :

  1. honey ve siyah çok hoş özellikle ...
    siyah acayip doğal durmuş..bal rengine çok hoş ama..güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. ben bazen gözlerimin siyah olmasını istiyorum :) angel blackı cok sevdim ama sipariş vermesi vs cok zahmetli geLdi :D bu arada her zamanki gibi tüm lensler sana cok yakışmış..

    YanıtlaSil
  3. süpermiş yaa =) çok beğendim ben ama keşke numaralı olanları da satılsa bnm gibiler icin :/

    YanıtlaSil
  4. koyu renk olanlara bayıldımmm.. numaralı kullanmasaydım kesin alırdım ben de . sana çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  5. Çok sağolun. Aslında sipariş vermek zor değil, ben daha ucuza gelsin diye o şekilde sipariş verdim. 20-25$'a doğrudan sepete eklenerek alınabilen siteler var, bu siteler hakkında bir yazı hazırlamayı düşünüyorum.

    Birde lenslerim numaralı. Çoğu renk numaralı bulunuyor. Bu lenslerin astigmat için olanları bile var ama çeşit daha az tabi.

    YanıtlaSil
  6. wayy astigmat mı dedin..!! yazını bekliyorum canım :)

    YanıtlaSil
  7. Evet astigmat. :) Cumartesi yazıyı toparlayıp yayınlayacağım.

    YanıtlaSil
  8. Cansu alakasız olucak ama fotoğraf makinanın markası ve modeli ne ben de yeni birtane almayı düşünüyorum resimlerin çok net ve güzel bu arada angel black ve jazz brown çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekkür ederim. :) Fotoğraf makinam 7 yıllık bir Sony. Model numarası DSC-F505V. Güzel makina ama ağır ve taşınması zor. O nedenle bende yakında yeni makina almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  10. cansucum sende lensler ayrı bi boyuta gecıyor en olmaz dedıgım lenslerı bıle sende cok hoş oluyor inan bende keyfle bakıyorum..Makyajında ayrıca gözümden kaçmadı çok hoş görünuyor cildin ne kullanıorsan çok hoş cnm tenın devam et mckss..

    YanıtlaSil
  11. Çok sağol canım. Cildimde Missha BB krem kullanıyorum. Krem değil de daha çok fondöten gibi ve cildi çok güzel gözteriyor.

    YanıtlaSil
  12. Bu lenslere Japonya seyahatimizde Hesi ile çok rastladık ^_^. Güle güle kullan, çok güzel bence

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekkürler. Bu lensler Japonya'da ve Güney Kore'de bayağı popülermiş, bende Soompi forumlarından duymuştum. :)

    YanıtlaSil
  14. angel black ve bronw a bayıldım... simsiyah kocaman gözlere bayılıyorum! mutlaka almam lazım bunları:)
    bu arada geo tri colors blue ile sendeki aynı mı? ben sanki bi çekik kızın bloğunda pupil boşlugunu daha dar gibi gördüm bu tri color blue nun...? yoksa yeni sürüm bi tri color daha mı cıkardılar??

    YanıtlaSil
  15. birşey sormayı unutmuşum, sence angel black mi, CM black mi daha doğal?? sanki Angel black in rimbal ring i biraz taşmış gibi geldi ama göruntu olarak bütün yüze bakınca angel black daha dogal duruyor..karar veremedim

    YanıtlaSil
  16. Bu Tricolor Bluelar eski. Şimdi değiştirdilermi hiç bilmiyorum. Belki değiştirmiş olabilirler çünkü bunun pupil boşluğu bayağı geniş, pek doğal durmuyor.

    Ben Angel Black'i daha çok seviyorum. CM gözü daha siyah ve daha büyük yapıyor, hatta biraz tuhaf duruyor bile denebilir. Aslında Angel Black'in ringi dışarı taşmıyor. Limbal ringi çok kalın ve opak, gri gibi görünen kısmı ise yarı opak olduğundan limbal ring çok belirgin siyah duruyor. CM'de ise gri kısım daha opak, o yüzden limbal ring daha belirsiz ve gözü daha siyah gösteriyor.

    YanıtlaSil
  17. bu lenslerden nerde temin edebilirim? kredi kartıyla güvenemiyorum. yardımcı olur musunuz cansu hanım. beğeniyle takip ediyorum ürünlerinizi(şule)

    YanıtlaSil
  18. honeycolor.com yada pinkyparadise.com'dan alabilirsiniz. İkisi de Paypal ile güvenli ödeme kabul ediyor.

    YanıtlaSil
  19. teşekkür ederim, ama daha önce yurtdışı alışverişi yapmadım online olarak,ingilizcem var,okuyup anlayabilirim fakat siz de küçük bi bilgi verirseniz sevinirim. (şule)

    YanıtlaSil
  20. Arkadaşlar bu lenslerden almam lazım. Numaralı?

    YanıtlaSil
  21. Şule, önce Paypal'dan hesap açıp bir kredi kartı kaydetmeniz gerekiyor. Kredi kartınıza bağlı bir sanal kart en güvenlisi olur. Bu kendi kartınıza bağlı ayrı bir kart numarasıdır, kullanacağınız zaman para yüklersiniz. Sonra siteden sepete ürünleri atıp chekout yaptığınızda Paypal sitesine yönlendirir ve ödeme yapabilirsiniz.

    Adsız, pinkyparadise.com ve honeycolor.com adreslerinden alabilirsinz. Numaralı seçenekleri de var.

    YanıtlaSil
  22. honeycolor.com dan almak istiyorum. numarasiz. (OD) (OS) kisaltmalari goz numarasi icin falan mi? eger numarasiz alacaksam -0.00 mi secmeliyim. ve adet kismina 1 mi yoksa 2 mi yazmaliyim. yerli sitelerdeki gibi bi sisede tek 1 tane olur herhalde degil mi. yardimci olursan gercekten cok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Numarasız için 0.00 seçmelisiniz. honeycolor.com'da bir çift için adet kısmına 1 yazmanız yeterli. Sitede gösterilen fiyatlar çift fiyatlarıdır.

      Sil
  23. Cansu hanım lensler için hangi marka solüsyon kullanılacağı , nasıl temizleneceği kullanılmadığı günlerde nasıl muhafaza edileceği hususlarıyla ilgili de bir yazı yazar mısınız ?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...