1 Haziran 2010 Salı

Bugünkü makyajım - Oriflame Vision far

Bugün ilk kez Oriflame Visions V Soul Mates farlardan Adam & Eve rengini denedim. Bu farların bu kadar güzel olduğunu bilsem daha fazla rengini alırdım ama sadece üç rengini almış bulunuyorum. (Swatchlar yakında) Üstelik bir süredir çekmecemde oturuyorlardı, tiplerinden iyi renk veren farlar olacağını hiç düşünmemiştim ama harika renk veriyorlar. İndirime girsin, ilk işim diğer renklerden almak olacak. Şu an itibariyle göz kapağımda birikme de yapmadılar. Çok memnun kaldım, tavsiye ederim.

Bugünkü makyajımda kullandıklarım (ten ürünleri önceki makyajdakilerle aynı, o yüzden resme eklemedim.)

Makyaj malzemeleri
Far Oriflame Vision V Soul Mates far "Adam & Eve" (ArtNET fırça ile sürüldü, resimde görülüyor), Eyeliner L'Oreal HIP siyah jel eyeliner (NYX fırça ile sürüldü resimde görülüyor) Göz kalemi (alt göz kapağına sürüldü) Lancome Le Crayon Kohl Waterproof siyah Allık Ju-Di ucuzcu malı allık, Ruj Maybelline Color Sensational "146- Metallic Rose" Lens Solotica NC Icemint

Göz makyajı

Makyaj uygulaması

Maybelline Color Sensational'ın EBay'den ısmarladığım dört rengi geldi, 3 rengini daha beklemedeyim. Hepsi gelsin ilk işim swatch yayınlamak olacak. Rujlardan özellikle bir tanesinin rengine bitmiş durumdayım. Maalesef bu renkler Türkiye'de yok. Bir de Amerika'daki rujların formülünün farklı olmasından şüpheleniyorum çünkü buradan aldıklarımla yapı olarak farklı duruyorlar. Swatch yaparken daha iyi anlayabileceğim.

4 yorum :

  1. oriflamein farları hiç dikkatimi çekmemişti, bu ay bende deneme amaçlı edineyim :) maybelline rujlarını da hep beğenmişimdir ..

    YanıtlaSil
  2. Aslında benim de dikkatimi çekmemişti, öylesine alıp çekmeceye atmıştım, aylar sonra merak edip kullandım ve hoşuma gittiler. Maybelline rujlarını Watershine serisinden beri çok beğeniyorum. Çok güzel renkler çıkıyor.

    YanıtlaSil
  3. cansucum birşey soracagım ya ben bu allııgın rengıne bayıldım bendede fondoten beji pempesi gıbı bır rengı var herkes markasını soruyor surdummu bu rengıne hiç rastlamadım rastlarsam alıyım barı mılyoncu felan ama renk vermesı cok ıyı kıvamında tutuyor cok boyamıyor sen memnunmusun cnm

    YanıtlaSil
  4. Hemde çok memnunum. Ucuzcu malı çok allığım var ve özellikle böyle baked tarzı olanlarından kötü çıkan olmadı. 6tl'ye almıştım bunuda sanırım. Beşiktaş'ta Gözen Showroom diye bir yerden alıyorum, Beşiktaş'a her gittiğimde uğradığım yerlerdendir. Kozmetik bölümü çok geniş.. Kabalcı Kitabevi'nin karşısında yeri de..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...