24 Nisan 2010 Cumartesi

Solotica Natural Colors Icemint


Solotica Natural Colors Icemint, Solotica'nın Otica Bellucci firması için ürettiği özel lenslerdi. Baskı olarak Ice ve Melin karışımı denebilir. Hem beyaz, hem de sarı noktacıklardan oluşuyor. Hare rengin altına basıldığından hafif bir etki yaratıyor. Rengi başka markalarda bulunmayacak kadar enteresan. Işığa ve kişinin kendi göz rengine göre gri-yeşil-aqua olabiliyor. Çok sevdiğim bu lenslerin ve diğer Solotica lensler ile karşılaştırmalarının resimlerini aşağıda bulabilirsiniz:

Solotica Natural Colors Icemint

Solotica Natural Colors Icemint

Solotica Natural Colors Icemint

Sol: Hidrocor Mel   Sağ: Icemint

Solotica Natural Colors Icemint

Sol: Hidrocharme Mel   Sağ: Icemint

Solotica Natural Colors Icemint

Sol: Hidrocharme Ice   Sağ: Icemint

Solotica Natural Colors Icemint

Sol: Natural Colors Quartzo   Sağ: Icemint

Solotica Natural Colors Icemint

Icemint Otica Bellucci için özel üretimdi demiştim ancak Solotica bu lens üzerinde ufak değişiklikler yaparak Cristal adıyla tekrar piyasaya sürdü. Bu renk artık Cristal adıyla Solotica'nın kalıcı renkleri arasındadır. Solotica'nın dizayn üzerinde ne gibi değişikler yaptığını ancak lens elime ulaşınca anlayabileceğim. Elbette karşılaştırmalı resimleri yine bu blogda bulacaksınız.

21 yorum :

  1. cok güzeller canım.. Topazio resımlerinide beklıyorum yeni eklersen cok sevinirim.. sevgıler...

    YanıtlaSil
  2. Sağol cnm.. Topzaio, Esmeralda ve Quartzo resimlerini de bu hafta içi ekleyeceğim.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Zewzeq;

    Soloticaların hepsi de ayrı güzel ve doğal durmuş senin gözünde, çok yakışmış... Göz tabanının koyu olması da cabası (= Şaşırtıcı derecede doğallar.

    Ben de bir Topazio kullanıcıyım. Ancak Topazio nun çok opak olmasından dolayı rahatsızım. Daha doğal duracak bir renk arayışındayım. Göz tabanım seninkiyle aynı renk sayılır. İki renk arasında kaldım: HIDROCOR MEL & N.C. ICEMINT...

    Bu iki renk arasından doku ve doğallık açısından bir karşılaştırma yapabilir misin rica etsem? Resimler koymuşsun, paylaşım için çok teşekkürler. Ama tecrübeli bir kullanıcı olarak yapacağın değerlendirmeler değerli.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Hidrocor Mel ve Icemint arasında doğallık açısından her zaman Iceminti seçerim. Hidrocor mel resimlerdeki gibi biraz kedi gözünü andırıyor. Yeşilden çok sarı gibi bir renk.. Icemint ise çok doğal ve gerçek göz gibi ışığa göre gri/yeşil/mavimsi görünebiliyor.

    Birde Hidrocor melin çapı bana büyük geldi. Gözümün beyazına sarı olarak birazcık taşıyor. Sarı bir hare oluyor, bu yönünü çok sevmedim ama yine de gerçek hayatta çok sırıtmıyor. Icemintte böyle bir şey olmuyor çünkü renkli alanı Hidrocor'dan daha küçük.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba oncelikle lenslerinin harika durdugunu soylemeliyim. Ozellikle icemint rica etsem bu icemintin gecici mi yoksa surekli olarak satilip satilmicagini ve sadece bu sitemi satildigini soyleyebilirmisin?

    YanıtlaSil
  6. Icemint, Cristal adıyla satılmakta şu an. Cristal rengi kalıcı bir renk ve icemint'in üzerinde bir iki ufak değişiklik yapılmış hali.

    YanıtlaSil
  7. mrk tatlım oncelıkle sunu soylemelıyımkı gozlerın leslere cok uumlu ben dun levente gıttım solotıcalra bakmak ıcın tamamen bır hayakl kırıklıgı oldu bombelı durdu ve renkler cok cok belırgın ustelık buk gstermesı gerkırken charm modelı benm gozumden kucuk oldu :S ınanamadım nasıl olduguna hele o mel benm hasta oldugum rengı gozume takınca kalakaldım resmen rıhannanın gırsı gıbı oldu gozlerım .s fena deıl renk olarak ama kızıl kahve gzlerın bırden ole olunca cok yapay yapaydan zıyade dedıgım gıbı kucuk kaldılar :S charm ocre benım gozumle aynı oldu bır gram bıle fark etmedı renkı ben anlıyamadım bu ısı :(

    YanıtlaSil
  8. Sahiden enteresan. Hidrocharme'ların küçük geldiği göz çok azdır herhalde. Gerçekten büyük gözlerin olmalı, çok şanslısın. :) Öte yandan ocrelerin göz rengini değiştirmemesi de enteresan. Belki boyaması az olan biri denk gelmiştir çünkü benim gözlerim bayağı koyu ve çok belli oluyor.

    YanıtlaSil
  9. yanı benım hafıf kızıl bır kahve senınkınden belkı bır ton acık melle ocrede cok az bır ton farkı var fotograflarda hep ama ben yesıl sewdıgım ıcın mel dıye gttımmel ınanılmaz degstrdı ve kuck geldı ddgm gbı :s erkk arkadasım vampr gbı oldun dedı bole beyaz yesıl tarzı nasıl dıyım camı yesılı derler ya ole bır yesıl oldu ocre daha dogaldr dıy onu taktım erkk arkadasım o lenslımı dedı gram farketmedı :S tanıta tıkaram sarı olanı da denedım aslında solotıcalardan cok daha dogal fakat haresız malesef :( oyuzden sımdı adore bı yellow dusunuyorum sende kesın vardr dedım ama adore yokmus :(

    YanıtlaSil
  10. Maalesef Adore yok bende.. Belki aşırı boyalı bir mel de denk gelmiş olabilir. Benim de Hidrocharme melim çok doğalken Hidrocor melim sarı kedi gözü gibi..

    YanıtlaSil
  11. bu lensleri nereden temin edebiliriz.İnternet üzerinden mi?

    YanıtlaSil
  12. Evet, normalde yurtdışından geliyor ancak Türkiye'de satan satıcılar var.

    YanıtlaSil
  13. arkadaşlar bende de 5 gün önce aldığım hidrocor ocre uygun fiyata vermeyi düşünüyorum.ilgilenen olursa e_bilen@mynet.com dan ulaşabilir.

    YanıtlaSil
  14. Hidrocharme Mel 'e bayıldım tam aradığım doğal yeşil burda bulamazmıyız onu fiyatı ne kadar öğrenebilirmiyim aradığım lensi buldum sanırım

    YanıtlaSil
  15. pardon sağı solu ekrana göremi anlamadım ve karıştırdım ama şu resimdeki yeşil renk işte onu burda bulabilirmiyiz http://1.bp.blogspot.com/_SX_VqnLlr0U/S9MBtU9CesI/AAAAAAAAAKQ/abTY4Tru9fw/s1600/4.png

    YanıtlaSil
  16. merhaba benim bi sorum olucak benim gözüm acık kahve elaya yakın ve daha once rainbow giallo kullandım ve inanılmaz doğal durdu kendi gözüm gibi yemyeşil yaptı ama uun süre kullanamıyosun gözümü cok rahatsız ediyor bi süre sonra.desio forest green tanita tikaram ve solotica esmeralda arasında kaldım yani giallo gibi dogal olsun istiyorum ama hangisini tercih etmem grekir bilmiyorum fikir verirseniz sevinirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanita Tikaram Giallo ile neredeyse aynı diyebilirim, rahatalık açısından aralarındaki fark nasıl bilemiyorum. Desio Forest Green de güzel duracaktır ancak rengi oldukça canlı bir yeşil.. Giallo'nun sadeliğine alışan biri için biraz cart gelebilir.

      Sil
  17. Merhaba Cansu hanim.Size icemint de mel rengi de inanilmaz yakismis. Benim size bir sorum olacak.Goz rengim siyah ve aqua rengine yakin bir renk eld etmek ostiyorum.Solotica hidrocor serisinden mel kullandim.Dogalligindan da cok memnun kaldim.Ancak istedigim renk tam olarak bu degil.Rainbowun emerald green rengini dusunuyorum.Bu lenslerin son tasarimi nasil?Bu arada quartzo da kullandim ama haresinden memnun kalmadim.Emerald green siyah gozde Quartzo rengine yakin bir renk mi alir? Yanitlarsiniz cok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rainbow Emerald'ı kullanmadığımdan bir şey söyleyemiyorum. Rainbow lenslerin tasarımı pek değişmiyor ve Solotica gibi her üretimde farklı çıkmıyor. Eğer Quartzo'nun haresinden memnun kalmadıysanız ve rengini beğendiyseniz Hidrocor Quartzo satışa çıkmış bulunmakta ancak sadece numarasızları bulunuyor.

      Sil
  18. Keske bi daha üretilse bu lens cok dogaldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım Otica Belluci halen satışını yapıyor. Eski stok mu yoksa yeni üretim mi bilmiyorum.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...