20 Nisan 2010 Salı

İlk yazım


Çook çok uzun zamandır tekrar blog işine girmeyi düşünüyordum. Eskiden bir kişisel sitem ve blogum vardı, sanırım bundan 7 yıl önceydi, web tasarım manyaklığı yaşadığım, kodlarla kafayı sıyırdığım yaratıcı dönemlerimdi o zamanlar tabi. O zamandan bu zamana çoğu şeyi unutmuş olduğumu, web tasarım konusunda pek çok yenilikten de haberim olmadığını gördüm. Ne bekliyordum ki, teknoloji durup kimseyi beklemez. Bir ara "Boşver ya, millet hazır template kullanıyor, sen de al kullan işte, ne olacak?" dediğim oldu ama aynı template'i başkasında görünce uyuz olacaktım (bir partide sizinle aynı kıyafeti giymiş birini görmek gibi bir şey), o yüzden kötü de olsa kendim bir şeyler yapmak istedim. Böylece ikinci blog maceram başlamış oldu.

Lens ve kozmetik koleksiyonum hakkındaki yorumlarım ve resimlerim yavaş yavaş gelecek. Bu arada koleksiyona yeni yeni şeyler de katılacak tabi. Şimdilik böyle kısacık bir açılış yazısı yazmakla yetiniyorum. :)

6 yorum :

  1. bloguna bayıldım.özellikle mavi lensin sana cok yakıştığını belirteyim.makyaj deneyimlerinin devamını beklerim..

    YanıtlaSil
  2. İyi ki açmışsın bu bloguu :)) Seninle ortak yönlerimin çok olduğunu keşfettim.. Makyajların ve tenin bir harika.. Keşke seninki kadar pürüssüz bi tenim olsa.. Fotoğrafların ve başarılarının devamını diliyorumm..

    Gizem :*

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim Gizem.. :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba bende kendime nc hidrocor mel siparisi verdim ama

    YanıtlaSil
  5. Sizinde yazistiklarinizi okuduktan sonra tedirgin oldum cunku ben yesilimsi istiyordum sarimsi degil
    Acaba lenslerin renginde degisiklik yapildimi yoksa hala aynilarmi? Geti cevap yazarsaniz cok sevinirim ...

    YanıtlaSil
  6. Selam, bendeki Hidrocor Meller boyaması aşırı yoğun şekilde gelmişti, o yüzden gözümde sarımtrak duruyordu. Bu biraz şans işi, üretimde ilk üretilen lensler hep yoğun boyamalı çıkıyor, sonrakilerin boyaması daha az oluyor. Melin boyaması daha az olursa gözde yeşil duracaktır. Dediğim gibi şans işi ama genelde lensler benimki kadar yoğun renkli olmuyor, geçenlerde de bir arkadaş mellerinin çok koyu olduğundan şikayetçiydi mesela..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...