22 Nisan 2010 Perşembe

Freshlook Dimensions Seagreen ve altın renkli göz makyajı


Bu güzel lensleri bana Neslihan gönderme inceliğinde bulundu. Kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum. Aslında uzun zamandır belirgenliştirici denemeyi düşünüyordum ama koyu kahverengi gözlere sahip olunca bu tür lensler gözde pek belli olmuyor, hatta bazısı gözü tamamen siyaha çeviriyor. Bir lens forumunda koyu kahve gözlü biri Freshlook Dimensions Seagreen koyu kahve gözde görünüyor dediğinden beri aklımdalardı ama bir türlü sipariş etmek mümkün olmamıştı. Bu nedenle Neslihan kullanmadığı bu lensleri bana gönderdiğinde çok mutlu oldum. Sonuç? Koyu kahve gözde bu lensler biraz fark yaratıyor. Öyle büyük bir fark yaratmıyor tabi ama gözü kopkoyu bir yeşile çeviriyor. Güneşte ve gün ışığında yeşil görülebiliyor ama karalık iç mekanlarda hiç belli olmuyor denebilir. Lenslerin resimlerini bu sabah çektim ve taze taze koyuyorum. Resimler gün ışığında çekildiler, flaş yok.

Freshlook Dimensions Sea Green

Freshlook Dimensions Sea Green

Freshlook Dimensions Sea Green

Freshlook Dimensions Sea Green

Makyaj: L'Oreal HIP Metallic Shadow Duo Gilded göz farı, Oriflame Giordani jel eyeliner siyah, Maybelline Colossal rimel

9 yorum :

  1. baush lomb dark green bende tıpkı bu şekilde durmuştu...
    yakışmış aslında canım...

    YanıtlaSil
  2. bu tarz belirginleştirici lensleri nereden temin edebilirim ,siyah gözlüyüm ben,irileştirmek amacı ile istiyorum..

    YanıtlaSil
  3. Türkiye'de var bunlardan sanıyorum, çoğu lens sitesi satıyor ama fiyat olarak yurtdışı daha uygun. Burada pahalıya satılıyor. Amerikan lens sitelerinde var.

    YanıtlaSil
  4. merhaba ben freshlook un ligt blue lensini kullanıyorum ama benim gözlerim koyu kahve olduğundan sanırım açık mavi durmuyo hangi markanın açık mavisini önerirsin?

    YanıtlaSil
  5. zewzeq, farklı lensleri denediğin için bilebileceğini düşündüm. freshlook dimensions'ın diğer renklerini gözünde denedin mia acaba? kahverengi gözde belki çok doğal hafif bir değişim yapıyorlardır diye düşünüyorum ama bilemiyorum. yanıtlarsan çok sevinirim, hoşçakal..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer renkleri denemedim ancak lens forumunda gördüğüm kadarıyla yeşil dışındaki renkler kahverengi gözde hiç seçilmiyor. Hatta koyu, siyahımsı, tuhaf bir renge dönüştürüyor.

      Sil
  6. bilgilendirme için çok teşekkürler, hoşçakal..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...