21 Nisan 2010 Çarşamba

Solotica Hidrocharme (Neredeyse tüm renkler!)


Forumlardan beni az çok tanıyanlar renkli lenslere pek bir düşkün olduğumu bilirler. Şu anda siyahtan açık maviye uzanan bir renk yelpazesinde 30 çiftten fazla renkli lensim var ve ister inanın ister inanmayın, çoğunu kullanıyorum. İnsanlar her sabah ne giyeceğini düşünür, ben önce hangi lensi takacağımı düşünüyorum. Buda bir çeşit hastalık işte.

Solotica Hidrocharme benim en çok tuttuğum lens tasarımı denebilir. Normalde çoğu insan siyah ve kalın hare sevmez ama koyu ve belirgin hareler gözleri büyük gösterdiklerinden benim hep hoşuma gitmiştir. O nedenle de Solotica'nın diğer serilerinden pek lensim yokken neredeyse tüm Hidrocharme serisini almış durumdayım.

Fikir vermesi açısından Solotica Hidrocharme resimlerimi blogumda yayınlamaya karar verdim. Resimlerdeki yazı için özür dilerim ancak lens resimlerimi izinsiz yürütüp satışta kullanan bir dolu uyanık var. O nedenle bunu yapmaya mecburum. Lütfen bu resimlerin lenslerin koyu kahverengi gözlerde duruşu olduğunu unutmayın. Açık gözlerde lenslerin duruşu değişecektir. Solotica'lar yarı opak lenslerdir, bu nedenle doğal göz rengiyle bütünleşir ve bu esnada lensin rengi gözden göze değişiklik gösterebilir. Hatta bazı durumlarda göz renginin alt tonları bile lensin rengini etkileyebilir.

Hidrocharme Mel

Solotica Hidrocharme Mel

Solotica Hidrocharme Mel

Hidrocharme Ice 

Solotica Hidrocharme Ice

Solotica Hidrocharme Ice

Hidrocharme Ocre

Solotica Hidrocharme Ocre

Solotica Hidrocharme Ocre

Hidrocharme Verde Marine

Solotica Hidrocharme Verde Marine

Solotica Hidrocharme Verde Marine

Hidrocharme Verde

Solotica Hidrocharme Verde

Solotica Hidrocharme Verde

Hidrocharme Azul siparişimi geçen Cuma verdim. Kısaca yakında full Hidrocharme kadrosuna sahip olmuş olacağım. Elbette Azul geldiğinde burada resimlerini bulacaksınız. ;)

48 yorum :

  1. Bayılıyorum cansucum senin taktığın lenslere hepsi birbirinden güzel.. Solatica sana hisse vermeli bence hem çok güzel taşıyosun hemde bedava reklamlarını yapıyosun :) bayıldım hepsine güle güle kullan bebeklerini...

    YanıtlaSil
  2. Çok sağol cnm yorumun için. :)

    YanıtlaSil
  3. Azulu 4 değil 8 gözle bekliyorum,kendi paketlerimi bu kdr beklemedim! Gelsin artık Cansunun azulları!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  4. uzun zamandır bende takip ediyorum gercekten yakısmayan rengı yokkı sen takınca hepsınden almak ıstıyorum baskalarında gorunce vazgecıyorum ::)
    ben bırsey sormak ıstıyorum sıyaha yakın bır gozu ocremı daha cok acar mel mi :)

    YanıtlaSil
  5. hidrocharme verde marine hakkında ne tür yorumlar aldın

    YanıtlaSil
  6. Pek yorum yapan olmadı. Sadece eşim bariz lens olduğu belli dedi. Renk olarak çok doğal değil, en azından ben bu renk gözlü birini görmedim. Yine de arada güzel bir makyajla fena olmuyor.

    YanıtlaSil
  7. benim gözlerim siyah ve gözün rengiyle kaynaşan bir lens hidrocharme mel bende nasıl durur?

    YanıtlaSil
  8. yani ocre gibi bir görüntü elde edebilir miyim?

    YanıtlaSil
  9. Benim gözüm de siyaha yakın sayılır. Daha açık gözler kadar lensle bütünleşmiyor ama yine de yapay durmuyor. Ocre ve mel benzerler ama daha griye yakın bir ela için ocre, daha yeşile yakın ela için mel tercih edilmeli.

    YanıtlaSil
  10. merhaba benim gözlerim ela ama yesil tonlar baskın birde gözlerim büyük..ben sadece goz rengimi vurgulucak ve lensim die bagırmıcak bisi istiyorum..deneyimli birisi olarak bunları tavsiye eder misin ??

    YanıtlaSil
  11. Hidrocharme aslında küçük gözleri büyütmeye yarıyor, o nedenle bence size Natural Colors serisi daha uygun olur. Özellikle Natural Colors Mel'i tavsiye ederim. Hem haresi daha incedir, hem de boyaması daha az olduğundan ela gözle karışıp yeşil tonu daha ön plana çıkarır ve daha doğal sonuçlar verir.

    YanıtlaSil
  12. cansucum cnm charme Verde marıne almayı planlıyorum ama yakışıp yakışmayacagı konusunda kararsızım bu lensi tavsıye edermısın bana ? çok mu iddalı ? gün ışıgında bana resımlerini rica etsem atarmısın?

    mymyprincesss@hotmail.com

    bekliyorum cnm...çok öptüm...

    YanıtlaSil
  13. Görseller ve detay ürün bilgileri çok faydalı , teşekkür ederim öncelikle paylaşımlar için.Cıvıl cıvıl sayfalar:)
    Soleko Queen pearl lens denedin mi ?

    YanıtlaSil
  14. merhaba benım gozlerim acık kahverengi. ben mavi tonlarında bır lens istiyorum. hidrocharme ice rengi çok hoşuma gitti fakat dogal duruyor mu emın degılım. hidrocor ice da güzel fakat çok acık gibi geldi yardımcı olursanız cok sevınırım tsk ler

    YanıtlaSil
  15. hi boys
    i thing buy panasonic camera. What is your recommendation model?
    Thanks...

    YanıtlaSil
  16. Selamlar
    Siteniz oldukça yararli bilgiler içeriyor. Siteniz google reader’a ekledim vakit buldukça takip etmeye çalisacagim. Soru ve cevaplarla siteye katkida bulunmak isterim.

    Iyi günler dilerim...

    YanıtlaSil
  17. Çok sağol Adsız. Her zaman beklerim. :)

    YanıtlaSil
  18. Selamlar
    Ben internete girmek icin firefox kullanmaktayim. Ancak firefoxda birden cok sayfa actigimda firefox cokmekte. Bu tarz bir problemle karsilasan arkadaslar varsa ve bana yardimci olurlarsa cok sevinirim.
    saolun...

    YanıtlaSil
  19. Herkese Merhaba
    Siteniz oldukça yararli bilgiler içeriyor. Siteniz google reader’a ekledim vakit buldukça takip etmeye çalisacagim. Soru ve cevaplarla siteye katkida bulunmak isterim.

    Iyi çalismalar...

    YanıtlaSil
  20. slmm ben geç oldu biraz ama bugun keşfettim sitenizi,, siz her rengini denemişsiniz fakat; benım almak istdiğimi denememişsiniz sanırım... adımda çikolat olsun;) izmirden slm olsun.

    YanıtlaSil
  21. merhaba,hidrocharm verdenin rengini cok merak ediyorum,ama denemeden almak istemiorum ,sizin verdenin tarihi geçmiştir atmadıysanızeger sziden rica etsem bana belli bi bedel karsılıgında gönderebilirmisiniz acaba rengini gözümde görebilmem için mümkünmü?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim verdeler maalesef numaralı.. Şu an gözlerimi rahatsız etmediğinden hala kullanıyorum.

      Sil
  22. canım sana birşey sormak istiorum tecrubelerine dayanarak nc serisi esmrlda kullandım gözlermii cok rahatsız etti ve byuk geldi smdii hidrocharm mı hidrocor mu kullanaım blemedm :S sence hangisi ni almalym?? rahatlık acısından en iyisi ve doğalıı hangisi :U

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğallık açısından Hidrocor veya Natural Colors öneririm. (Topazio, Esmeralda ve Quartzo dışındakiler) Hidrocharme'ın haresi çok kalındır, bu açıdan fazla doğal durmayabilir.

      Sil
  23. slmm grafite almayı dusunuyorum şuan kullandıgım lens b&l grı harelı grafite nın tanıtımı hıç yok tavsıye edermısınız acaba? grı tonları sevıyorum ben solotıca lensı ılk kez sızde gordum ama benım ıstedıgım rengı hıç kullanmamıssınız bu yuzden karar veremıyorum yardım ltfenn=(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Solotica Grafite Ice renginden biraz daha koyudur. Tam gri değil de mavi/gri gibi duruyor. Ben Ice olduğundan pek tercih etmedim ama Ice'tan daha doğaldır. Bausch & Lomb gri hareli bende var ama resmini çekmedim. Beyaza yakın açık gri bir lenstir. Çok doğal değildir. İleride bloga ekleyebilirim.

      Sil
  24. benım goz bebeklerım kucuk ve koyu kahve gozlerım bu lenslerın orta kısımları cokmu genış yanı bellı olurmu goz rengım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet maalesef bunların orta kısımları birazcık geniş. Doğal gözle karışması için üretilen lensler olduğundan alttan doğal göz görünüyor.

      Sil
  25. cansu hanım çok teşekkurler cvp için =) grafiteyı sızde gormeyı cok ısterdım ama olsun aydınlandım yınede sıpariş için de yardımcı olursanız cok sevınırım selamlar..

    YanıtlaSil
  26. neredeyse siyah denilebilecek kadar koyu gözlerim var ve charm ocre düşünüyorum doğal olduğu için özellikle,sizce açar mı charm ocre siyah gözlerimi?sevgiler..

    YanıtlaSil
  27. Merhaba gözlerim orta kahve kendi haresi var mel düşünüyorum ama hidrocharme ve nc arasında karar veremiyorum bir türlü en doğalı hangisi olur ki acaba hidrocharme hep daha güzel geliyor gözüme yakından da hiç görmedim denemek içinde imkan olmayınca solotica için kararsız kaldım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hidrocharme çok kalın hareli olmasından dolayı biraz yapay durabiliyor ama gözleri güzel büyütüyor. Buna karşılık Natural Colors daha doğal bir seçenektir.

      Sil
  28. cansucum yeni hidrocharme mel ve ocreler nasıldır acaba bilgin var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bilmiyorum. En son geçen sene aldığımda aşırı koyu gelmişlerdi.

      Sil
  29. Lenslerinizi hangi siteden sipariş veriyorsunuz acaba? İnternette güvenebilebilecegim bir site arıyorum da

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.lensmakyaj.com/2010/04/solotica-marka-lensler-nasl-alnr.html adresinde tüm siteleri tek tek yazdım. :)

      Sil
  30. lenslerin birbirinden güzel hepsi çok yakışmış. ben daha önce freshlook kullandım pek doğal durmuyordu ve batma yapıyordu gözüm kızarıyordu. solotica hiç kullanmadım ama çok doğal duruyor bu yüzden denemek istiyorum. sence solotica nın quartzo serisi mi yoksa hicrocharme serisi mi daha doğal. yeşil renk almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Hidrocharme kalın hareli olduğundan çok doğal sayılmaz. Natural Colors serisini öneririm.

      Sil
  31. canım merhaba ben hidrocor ocre kullanıyorum ama cok büyük bombe bombe duuryo hidrocharm ocre alsam daha dogal durur mu? gozum koyu kahve teşekkrler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı bombelik Hidrocharme'da da olacaktır. Hidrocor ile farkı haresiz olmasıdır, bir de orta boşluğu daha büyüktür.

      Sil
  32. Merhaba size göre denediğiniz Lesler içerisinden hangisi en doğal lens

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an için Solotica Hidrocharme Ocre diyebilirim.

      Sil
  33. Cansu hanım solflex mel denemenızı tavsıye ederım bendede solaticanın bütün renkleri var ama gecen hafta aldıgım solflex meller süper bışey eskı seri hidrocharme ocreye benzıyor daha doğalı ve güzeli diyebilirim

    YanıtlaSil
  34. Merhaba ben tüm solotica lens yazılarınızı beğenerek okudum. Ama anlamadığım bir nokta var. Bu hidrocharme natural ve diğerlerinin farkı ne? Ocre almayı düşünüyorumda aralarında hangisini tavsiye edersiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hidrocor = Haresiz
      Natural Colors = İnce hareli
      Hidrocharme = Kalın hareli

      Ben hareli serileri seviyorum ama tercih meselesi,haresiz lens seven de çok.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...