3 Kasım 2016 Perşembe

Ipsy Eylül 2016 Çantası


Bir Ipsy yazısı ile daha sizlerleyim. Bu yazıyı yazmakta azıcık geciktim, hatta Ekim çantam da dün elime ulaştı. O yüzden daha fazla geciktirmeden yazmak istedim.

Eylül ayının Ipsy çantası aşağıdaki gibi siyah altın beyaz, modern görünümlü bir çantaydı. Ayın konsepti Glamazon olarak belirlenmişti.

Ipsy September 2016

Görünümünü çok beğendiğim ve son 1 aydır sürekli yanımda taşıdığım çantanın içinden üçü tam boy olmak üzere beş adet ürün çıktı.

Ipsy September 2016

Çantadan çıkanlar

* Bella Pierre mineral toz allık Autumn Glow rengi (tam boy)
* Ulta3 oje Sizzling Red rengi (tam boy)
* Dirty Little Secret far Teaser rengi (tam boy)
* Too Faced Lip Injection Extreme dudak büyütücü gloss (deneme boyu)
* Living Proof Perfect Hair Day şekillendirici bakım kremi (deneme boyu)

Öncelikle far ile başlamak istiyorum. Dirty Little Secret yani kısaltılmış olarak DLS benim ilk kez duyduğum bir marka. Zaten bu tarz çanta ve kutuların güzel tarafı hiç duymadığımız markaları deneme imkanı vermesi. Çantadan bu markanın tam boy Teaser isimli bir farı çıktı. Ürünün ambalajı basit ,plastik ve biraz ucuz görünümlü denebilir. 

DLS Teaser

Teaser turuncumsu şeftali tonlu açık/orta ton arası içinde çok ince ışıltıları olan ancak tende daha çok mat görünen bir far. Geçiş rengi olarak ideal ama tüm göz kapağımda da gayet iyi iş çıkardığını söyleyebilirim.

DLS Teaser

Ambalajın basitliğinden seveceğimi düşünmediğim bir üründü ama bayağı sevdim. Yapısı çok yumuşak veya çok sert değil, pigmentasyonu orta. Fazla tozutmuyor. Rengi gerçekten çok hoş.. Son zamanlarda katlanma bölgemde geçiş rengi olarak sıcak tonlar istediğimde elim hemen bu fara gidiyor. Çantadaki açık ara favori ürünüm.

Swatch

DLS Teaser

Göz makyajında görünümü (Tüm göz kapağında)

DLS Teaser

Bella Pierre mineral toz allıkla devam ediyorum. Bana gelen Autumn Glow, bakıra çalan şeftali tonlu, ince ışıltılı bir allık.

Bella Pierre Autumn Glow

Bella Pierre Autumn Glow

Pigmentasyonu güzel, kolay karıştırılabilir bir allık olduğunu söyleyebilirim. Yanaklara hafif, güzel bir ışıltı veriyor. Rengi de kendime yakıştırdım, güzel buldum. Işıltıları ince olduğundan sim bombası gibi görünmüyor. Yalnız toz allıklarla kullanımlarının zor olması ve ortalığı batırmaları nedeniyle aram pek iyi değil. O yüzden çok sık elimin gideceğini sanmıyorum. Belki presleyerek kullanmayı düşünebilirim.

Swatch

Bella Pierre Autumn Glow

Yanakta görünüşü (Yanaklarımda allık altında ayrıca kontür mevcut)

Bella Pierre Autumn Glow

Makyaj malzemeleriyle devam etmek istiyorum. Çanta içinden çıkan sonuncu makyaj ürünü deneme boy bir Too Faced Lip Injection Extreme dudak parlatıcısıydı. Bu, dudakları büyütücü türden bir parlatıcı. 

Too Faced Lip Injection Extreme

Renk olarak genel olarak içinde belli belirsiz sarıdan pembeye dönen sedefli ışıltılar olan şeffaf bir parlatıcı tanımlamasını yapabilirim. Aşağıdaki resimde elimden geldiğince sedefli yapısını göstermeye çalıştım.

Too Faced Lip Injection Extreme

Klasik dudakları yakan dudak şişirici parlatıcılardan biri.. Genelde bu tarz parlatıcılardan alışık olduğum tuhaf bir kokusu var. Dudakta şeffaf görünüyor. İlk sürüldüğünde dudakları biraz yakıyor ama bir süre sonra geçiyor. Şişirme açısından öyle ahım şahım bir fark göremedim doğrusu, belki ilk sürüldüğünde çok az bir fark olabilir ama çok belli belirsiz. Dudak rengime yakın bir dudak kaleminin üzerine kullandım, fena durmadı ama yine de çok gerekli bir ürün diyemem.

Dudakta görünüşü (Dudak kalemi üzerine)

Too Faced Lip Injection Extreme

Yukarıdaki üç makyaj ürününü kullandığım makyajımı aşağıda görebilirsiniz:

Too Faced Lip Injection Extreme

Dördüncü ürünüm Ulta3 markasının Sizzling Red rengi ojesi. Yine ilk kez duyduğum bir marka. Araştırdığımda Avustralya menşei olduğunu gördüm. Markanın bildiğimiz Amerikan kozmetik zinciri Ulta ile ilgisi yok. Tamamen isim benzerliği.

Ulta3 Sizzling Red

Sizzling Red klasik orta koyulukta, ışıltısız, ne sıcak ne de soğuk tonlu kırmızı bir oje. Çantada ilk gördüğümde fazla klasik gelmişti ama tonunun tenimle uyumuna, yapısına ve pigmentasyonuna bayıldım. Yapısı ne ince, ne de kıvamlı ve pigmentasyonu çok iyi. Tek katta bile büyük ölçüde kapatıcılık sağlıyor. Yine de ben her zamanki gibi emin olmak için iki kat sürdüm ama çokta gerekli değildi. Kuruma hızı da gayet iyi. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Ulta3 Sizzling Red

Ulta3 Sizzling Red

Ulta3 Sizzling Red

Ulta3 Sizzling Red

Ve en sona bıraktığım Living Proof Perfect Hair Day 5'i bir arada şekillendirici bakım kremine gelelim. Islak saça sürülüp saç kurutma makinesiyle kurutularak kullanılan bir ürünmüş. Hafif, meyvemsi bir kokusu var. Açıkçası henüz kullanmadım ve saçımda kaynak olduğundan kullanmaya da çekiniyorum. Muhtemelen tanıdıklarımdan birine vereceğim kendisini.

Living Proof Perfect Hair Day

Eylül Ipsy çantası işte böyleydi. Şahsen ben beğendim. Hiç duymadığım iki markanın ürünleri olan far ve oje çantadaki en beğendiğim ürünler oldular.

Ipsy çantası sadece Amerika içi alınabiliyor ve 10$'lık bir fiyatı var. Bence fiyat içerik olarak gayet başarılı. Ekim çantasının yazısı da gelecek haftaya gelecek. Sevgiler..

8 yorum :

  1. Bence de hepsi gayet başarılı ürünler! Farın ve allığın rengi harika, tam benlik! Bella Pierre'in vaktiyle bir allığını kullanmıştım, gerçekten çok başarılıydı; ama dediğin gibi toz olunca kullanması çok zor. Ojenin kırmızısı ise mükemmel! Kırmızı oje pek sevmiyorum fakat bu gerçekten "the" red nailpolish olmuş! Hepsini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. ben çantaya ve allığa bayıldım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çanta gerçekten çok güzel, hep yanımda taşıyorum. Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Ojenin rengim tam candan bir kırmızı <3 çok beğendim güle güle kullanın hepsini

    YanıtlaSil
  4. Ojenin rengi muhteşem tam aradığım kırmızı :) iyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...