6 Haziran 2016 Pazartesi

Holika Holika Aqua Petit Jelly BB Krem


Bugün bir BB krem yazısı ile sizlerleyim. Holika Holika isimli Güney Kore markasının Aqua Petit Jelly BB kremini yorumlayacağım. Bu kremi bir süredir kullanıyorum, artık yorumlama vaktim geldi.

Kremin aşağıdaki gibi çok şeker, cici bir kutusu var.

Holika Holika Aqua Petit Jelly

Kutu içeriğinde şişesi ve bir adet uygulama süngeri bulunmakta. Şişesinin görünümü de oldukça şeker. Ayrıca plastik yerine buzlu camdan yapıldığından kaliteli bir görünümü var. Süngeri çok sevmedim. Gözeneksiz ve sert bir yapısı var. Bir iki kullanımdan sonra attım zaten.

Holika Holika Aqua Petit Jelly

Bu BB krem daha önce kullandıklarımdan farklı olarak aşağıdaki gibi bir aplikatöre sahip. Bu aplikatörle ürünü alıp elime veya doğrudan yüzüme sürebiliyorum. Dağıtma işini yapmıyor ama nokta nokta şeklinde cilt üzerine koyup sonra süngerle dağıtılabiliyor. 

Kıvamlı bir BB krem. Hatta şu ana kadar kullandığım en kıvamlı BB krem denebilir. Topaklı bir görünümü var. İlk gördüğümde bozulmuş bir ürün satın aldığımı düşündüm ancak internette aratınca kremin normal yapısının bu olduğunu gördüm. Görünümü topaklı olsa da topaklı bir hissi yok. Cilde kolay sürülüyor.

Holika Holika Aqua Petit Jelly

Kremin çok hafif, tatlı bir kokusu var ama rahatsız edici bir koku değil. İki rengi var. 01 Aqua Beige ve ondan daha koyu olan 02 Aqua Neutral. Son zamanlarda cildimin rengi iyice açıldığından 01 Aqua Beige rengini aldım. Tenime çok az açık geldi ama çok beyaz durmadı.

Swatch 

Holika Holika Aqua Petit Jelly

Swatch
(Dağıtılmış)

Holika Holika Aqua Petit Jelly

Kapatıcılığı hafif/orta olan bu BB krem, karma/yağlı ciltlere daha uygun. Yapış yapış bir yapısı yok ve ciltte ağır bir his bırakmıyor. Kuru ve çatlamaya yatkın bölgelerde bir miktar pullanma yapabiliyor. Yarı mat bir yapısı var. Kalıcılığı oldukça iyi. Yine de öğleden sonra T bölgemdeki yağlanmaya engel olamıyor. 

Çıplak cildim:

Holika Holika Aqua Petit Jelly


Holika Holika Aqua Petit Jelly BB Krem ile:

Holika Holika Aqua Petit Jelly

Holika Holika Aqua Petit Jelly

Sonuç olarak kokusuz, hafif yapılı olmasını beğendim. Kapatıcılığı da benim için yeterli. Sivilce yapma, gözenek tıkama gibi bir durum olmadı. Burun çevremde resimlerde de görüldüğü gibi biraz pullanma yapıyor. Onun dışında bir sorunum yok kendisiyle.

Kremi Roseroseshop'tan 10$'a almıştım. Bence fiyatı makul. Türkiye'deki Holika Holika mağazalarında satılıyor mu, satılıyorsa kaça satılıyor hiç bilmiyorum ama Türkiye Holika Holika web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

10 yorum :

  1. Ankara Holika Holika mağazasında görmüştüm bu ürünü. Çok da merak etmiştim. Yağlı cildime uygun bir bb krem olabilir <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada olmasına sevindim. :) Kesinlikle yağlı ciltlere daha uygun bir krem.

      Sil
  2. Mağazada da satılıyor bu BB krem; ama, gerçekten yapısı bir ilginçmiş... daha önce hiç testerını denemedim. Benim kuru cildime pek uyacağını düşünmüyorum ama yağlı ciltler sever muhtemelen. Güle güle kullan sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şanslısınız. Bizim burada mağazası yok. Kuru ciltlerde pullanma yapabilir. Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Şişesinin tatlılığına ne demeli ki <3

    YanıtlaSil
  4. Yuzunuze uygulanmis halinin fotosuna bayildim 😊 lensler de ayri dogal ve guzel, hangisi oldugunu sorsam? ❤

    YanıtlaSil
  5. matlığı güzel gibi görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel, yarı mat bir bitişi var ama kuru ciltlere göre değil.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...