30 Mart 2016 Çarşamba

Colourpop Vixen Ruj Seti


1 aylık bir aradan sonra tekrar merhabalar. Aslında pek çok ürün deneyimleyip fotoğrafladığım halde içimden bir türlü yazılarını yazmak gelmedi. Hem Türkiye'de son zamanlarda yaşanan olaylar, hem de blogların eskisi kadar okunmaması, ilgi görmemesi beni yazmaktan uzaklaştırdı sanırım. Pek çok kişi gibi ben de Instagram paylaşımlarına yöneldim. (Instagram hesap ismim lensmakyajblog) Bundan sonra daha sık yazacağıma söz vermiyorum ama zaman buldukça yazılara devam etmeye çalışacağım.

1 ay önce Colourpop'un yılbaşı koleksiyonlarından Blitzed far seti ve Fauncy eyeliner setlerinin yazılarını yazmıştım. Setlerden sadece Vixen ruj setinin yazısı kalmıştı, yazmak bugüne kısmetmiş. Bu set aşağıdaki kutu içinde satışa sunuldu.

Colourpop Vixen

Colourpop Vixen

Kutu içeriğinde altı adet Lippie Stix ruj bulunuyor. Bu rujların hepsi bu sete özel, sınırlı üretim renkler ve ayrı olarak satılmıyorlar. 

Colourpop Vixen

Setteki renk seçimleri genel olarak soğuk tonlu. Nude'dan koyu renklere pek çok seçenek mevcut.

Colourpop Vixen

Aşağıda gördüğünüz rengin adı Last Call. Renk için soğuk tonlu, nude pembe tanımlamasını yapabilirim. Kremsi, hafif nemlendirici bir yapısı var. Dudakta hafif parlak görünüyor. Tam rengini veriyor. Colourpop'un cream yapılı rujlarından.

Colourpop Last Call

Colourpop Last Call

Colourpop Last Call

Aşağıda gördüğünüz Ruffle turuncumsu, sıcak kahve tonlu, orta koyulukta bir ruj. Pigmentasyonu üst düzeyde,  dudaklarda hafif parlak görünüyor. Gerek rengini, gerek yapısını çok sevdim. Kış için favori rujlarımdandı kendisi. Colourpop'un satin yapılı rujlarından.

Colourpop Ruffle

Colourpop Ruffle

Colourpop Ruffle

Aşağıda gördüğünüz Night Owl soğuk, canlı bir pembe. Kremsi ve ciltte yağ gibi kayan bir yapısı var. Pigmentasyonu üst düzeyde. Colourpop'un cream yapılı rujlarından.

Colourpop Night Owl

Colourpop Night Owl

Colourpop Night Owl

Aşağıda gördüğünüz Jingle soğuk tonlu, orta koyulukta klasik bir kırmızı. Pigmentasyonu çok iyi, dudaklarda yağ gibi kayıyor. Hafif parlak bir bitişi var. Dudakları birazcık boyuyor. Colourpop'un satin yapılı rujlarından.

Colourpop Jingle

Colourpop Jingle

Colourpop Jingle

Aşağıda gördüğünüz #54, pembe ışıltılı bir vişne çürüğü. İçindeki ışıltılardan dolayı pürüzlü bir yapısı var. Biraz kurutucu bir ruj. Pigmentasyonu diğer renkler kadar üst düzey olmasa da gayet kapatıcı. Colourpop'un pearlized yapılı rujlarından.

Colourpop #54

Colourpop #54

Colourpop #54

Son rujumuz olan Plastics orkide/mor renkli bir ruj. Kuru bir yapısı var ve pigmentasyonu çok üst düzey değil. Bu nedenle sürümü zor ve eşit dağılmama problemi mevcut. Colourpop'un matte yapılı rujlarından olmasına rağmen dudakta mat durduğu söylenemez.

Colourpop Plastics

Colourpop Plastics

Colourpop Plastics

Swatch
(Soldan sağa: Last Call, Ruffle, Night Owl, Jingle, #54, Plastics)

Colourpop Vixen

Setteki özellikle nude tonlardaki renk seçimlerini beğendim ancak koyu renklerin yapılarını çok tutmadım. Pembe ve kırmızı tonlu rujlar ise biraz sıradan geldi. Bu açıdan daha önce sonbahar koleksiyonundan aldığım Back to Cool ruj seti kadar beğenmedim ama yine de fena değil.

Maalesef bu ruj seti artık satışta değil. En son indirimle 25$'a satılıyordu. Daha sonra fiyatını daha da düşürdüler mi bilmiyorum. Colourpop'un web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

19 yorum :

  1. Rast call ve ruffle favorim ❤ hepsi ayri yakismis 🌸

    YanıtlaSil
  2. Coluepop keşke Türkiyede de satışa sunulsa Plastics rengine bayıldım özellikle ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke sunulsa, hala sadece bir kaç ülkeye gönderim yapıyorlar nedense. Plastics'in rengi güzel ama yapısı daha iyi olabilirdi

      Sil
  3. en sonuncu görseldeki ruj size çok yakışmış

    YanıtlaSil
  4. Bir insana her renk ruj yakışır mı :) yine çok güzel bir post olmuş teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Lütfen yazmaya devam edin,her gün bloğunuzu ziyaret ediyorum yeni bir yazı var mı diye,bu arada last call nasıl bir güzellik <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince sık yazmaya devam edeceğim. Sevgiler :)

      Sil
  6. Ruffle'a bayıldım ben de! Lippi Stix rujları ayrı bir seviyorum zaten :)
    Bu arada, aslında bloga ilginin biraz etkileşim olduğunu fark ettim. Instagram'da sonra daha az okunduğunu düşünüyordum ben de, ama, son zamanlarda okuduğum bloglara yorum yapıp etkileşimde bulunmaya başlayınca okunma oranlarımın da çok arttığını gördüm. Ve aslında insanlarla yazışmak, yorumlaşmanın da yalnızca okumaktan daha keyifli olduğunu farkl ettim. Bu yüzden de bloga daha bir dört elle sarıldım diyebilirim. Blog benim için ana mecra, Instagram ise onu besleyen bir medya şu an. Sen de lütfen yazmaya devam et, çünkü yazılarını okumayı çok seviyorum ve ürün tanıtımların ile swatchların harika :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım :) Instagram'da paylaşım çok kolay, izleyicilerle etkileşim daha da kolay. Sanırım bu nedenle hoşuma gitti. E blogda da fazla hareket olmayınca ilgim oraya kaydı. Nasıl geldiyse öyle gitti bir şekilde :) Eskiden izlediğim çoğu bloggerın artık yazmıyor olması da etkili oldu galiba. Önerilerin için çok teşekkürler :)

      Sil
    2. İkinizi de senelerdir takip ediyorum, işinizi özenle yaptığınız her halinden belli. Siz çizginizi bozmayın, blog gibi bir paylaşım ortamında bulunmayı ben de daha samimi buluyorum. Hiçbir sosyal medya hesabım bulunmamakta fakat sizin yazılarınızı okuyup takip edip yorum bırakmak için Google+ açmıştım:) ikinize de sevgiler xx

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim. :)

      Sil
  7. hepsi güzelmiş ama en çok ruffle ı sevdim..

    YanıtlaSil
  8. Hepsi o kadar güzel ki tekrar tekrar baktım. Tüm tonlar çok yakışmış. Güle güle kullanın. :)

    YanıtlaSil
  9. Yaa belki bunu yazmışsınızdır ama colorpopun türkiyeye gönderimi yok nasıl alışveriş yapıyorsunuz? Bende yapmak istiyorum ama nasıl olucak bilemiyorum. Açıklama yaparsanız çok sevinirim.

    Ayrıca blogunuzu ve instagtam paylaşımlarınızı çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...